2777
2789
ممنون معصومه جون که زود جواب دادین من واقعا به کمکتون نیاز دارم راهمو گم کردم نمیدونم تصمیمم درسته ی ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

نه فدات شم ...اونم یه سرمایه است دیگه 

سعی کن تو یه کار بمونی ...خاک بخوری ...به قولی از این شاخه به اون شاخه نپر 

اول پلاسکو هارو بفروش ...حراج بزن ...با قیمت خوب بفروش پولت رو نقد کن 

بعد برو دنبال لباس بچه عزیزم ❤️ بعد مقایسه اش کن ببین کدومش خوبه فروشش 

ویپاد رو بروز رسانی کنید.نسخه های پایین وی کلاب رو نشون نمیدن.اگر به تازگی نصب کردید.احتمالا گوشیتون ...

ویپاد رو تازه نصب کردم با نسخه جدید ولی گوشیم ج ۵ هستش و قدیمی پس دیگه کاری نمیشه کرد ؟یعنی پول هم بریزم به حساب ویپادم نمیتونم سکه و امتیاز بگیرم ؟گریه ام گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم ♥️ نه فدات شم ...اونم یه سرمایه است دیگه سعی کن تو یه کار بمونی ...خاک بخوری ...به ...

چشم عزیزم ممنون🌹

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
ممنون معصومه جون که زود جواب دادین من واقعا به کمکتون نیاز دارم راهمو گم کردم نمیدونم تصمیمم درسته ی ...

عزیزم من مخاطبت نیستم ولی با اجازت منم نظرمو میگم ؛

به نظرم در کنار همین کار پلاسکو به تعداد محدود لباس بیار و بفروش ببین این فروشش چجوریه؟!

اگر دیدی خوبه کم کم این کار رو شروع کن

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم من مخاطبت نیستم ولی با اجازت منم نظرمو میگم ؛به نظرم در کنار همین کار پلاسکو به تعداد محدود لب ...

ممنون که وقت گذاشتین عزیزم خیلی خوشحال شدم پیشنهاد خوبیه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم موهای من دکلره اس خیلی سخته با شونه شپش بکشم منم پودر گیاهی سرکه شا ...

منم موهام اون موقع دکلره بود اتفاقا ، با محلول دم کرده ی حنا انقد بد رنگ و زبر و خشن شد🥺 ولی خوب بود ....سس مایونز اصلا مو رو زبر و خشن نمیکنه ، اگه تخم تو موهات زیاده شونه کن که از لحاظ ظاهری دیگه اونا دیده نشن، تو حموم که هنوز یه مقدار سس رو موهاته مثل نرم کننده عمل میکنه، موهات رو دسته دسته کن و آروم شونه کن هر دفعه شونه رو بگیر زیر آب تمیز کن بعد باز شونه کن، راستش من خیلی شونه نکردم چون تخم تو سرم ندیدم ولی بچه ام درگیرر بود 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
ممنون که وقت گذاشتین عزیزم خیلی خوشحال شدم پیشنهاد خوبیه

بعدش بیا نتیجه رو بگو 😍

من خیلی دوست دارم وقتی دوستان اینجا مشورت میگیرن بعدش بیان نتیجه کار رو بگن.اینجوری هم تجارب جدید پیدا میکنیم و هم انگیزمون بالاتر میره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دوستان عزیزم 

من کمی از گوشت های فروشگاهی میترسم. شما گوشت هاتون رو از کدام فروشگاه میخرید و به سالم بودنش مطمئن هستین؟ ۲ ماهه گوشت نخریدم از وقتی افتادم توی دل پس انداز   

سلامت باشی عزیزم ، خدا رو شکر که خوشحال شدید . 🥰🥰🥰

مامان سبحان جان شما میدونین قضیه ۵۲ هفته چیه !؟🥲😁دنبالشم جوابشو پیدا نمیکنم 

اخه دوس دارم ازین قرارا بذارم با خودم فقط نمیدونم جریانش چی بوده ☹️

ویپاد رو تازه نصب کردم با نسخه جدید ولی گوشیم ج ۵ هستش و قدیمی پس دیگه کاری نمیشه کرد ؟یعنی پول هم ب ...

ناراحت نباشید دوستم.این میشه یه دلیل برای خرید گوشی جدید...در واقع این ارتقا رو توی همه ی اپلیکیشن ها به وضوح خواهید دید...مخصوصا اپ های بانکی...

میتونید برای دیدن سکه های وی کلاب هم سیم کارتتون رو تو گوشی اطرافیان که اندروید بالاتر داره بزارید و ویپاد رو مجدد نصب کنید..بعدش همه اطلاعات حسابتون رو میتونید چک کنید...

بعدش بیا نتیجه رو بگو 😍من خیلی دوست دارم وقتی دوستان اینجا مشورت میگیرن بعدش بیان نتیجه کار رو بگن. ...

باشه عزیزم حتما

منتظرم فروش کنم بعد تبدیل کنم اخه داریم وام سنگین میگیریم قسطش سنگینه برای همین نقدینگی ندارم زود برم خرید

2810