2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اگه کمکم کنه خیلییییی ممنونتون میشم خداخیرتون بده .

چون لینک هست اینجا ارسال نمیشه عزیزم درخواست دوستی قبول کن وبااین لینک توی تلگرام کپی کن ایدی منشی ثبتنام کلاس هاشون هست خیالت راحت من دوبار دوتاکلاس ثبتنام کردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم ، چرا مهربانی رو میشه گرفت اون که شما گرفتید وام مرابحه بوده ربطی به مهربانی نداره .تازه ...

وای مرسی عزیزم خیلی خوشحالم کردی .

خیلی گلی همیشه زود جواب منو میدید.

خدا حفظ تون کنه😍😍

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
شماشامپو فولیکا روزانه مصرف میکنید؟ خیلی شامپوی خوبیه جلوی ریزش مورو میگیره من یک روزدرمیون استفاده ...

من هر روز مصرف مبکنم چون رژیمم موهام زیاد میریخت الان کم شده اونایی که ریخته داره در میاد

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

سلام یه نفر کد معرفی میلی گلدش رو بده میخوام ثبت نام کنم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
من هر روز مصرف مبکنم چون رژیمم موهام زیاد میریخت الان کم شده اونایی که ریخته داره در میاد

من الان زدم دیج_ی کالا ، نوشتم شامپو فولیکا. کلی شامپو فولیکا بالا اورد. گلم برند معتبر و خوبیه؟ کدومش ضد ریزشه یکیشو قیمت زده حدود ۳۰۰ هزار

من الان زدم دیج_ی کالا ، نوشتم شامپو فولیکا. کلی شامپو فولیکا بالا اورد. گلم برند معتبر و خوبیه؟ کدو ...

اونی که زده تقویت مو آلبالویی رنگه شامپوش

گرانترین تو فروشگاه ۷۸ بود

من از فروشگاه گرفتم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام دوستای عزیزم به خصوص معصومه مهربونم 😍❤️😍❤️راهنمایی می‌خوام ازتون نظراتتون رو بگید که با دید ب ...

سلام عزیز دلم ❤️ به نظر من همون تیکه تیکه تبدیل کن 

چون معلوم نیست تا برج یازده روند طلا چی بشه 

طلا اکثرا در نیمه ی دوم سال بالاتر می‌ره 

شما از طلاسی یا میلی خورد خورد بگیر که جمع بشه یه جا ارزش پولت حفظ بشه 

وقتی هم که قرعه اتون در اومد بذارین رو هم یا تبدیل کنین یا وام بردارین 

اون موقع بهتر تصمیم میگیرین که وام بردارین یا نه 

عزیزم همون لحظه تو سایت میتونی سابقه تو چک کنی ینی پرداخت کردی بلافاصله تو قسمت سابقه ی تلفیقی میزنه ...

چه جالب 😊پس اینطوری بهتر 

خیلی ممنون از شما دوستان عزیزم ❤️ 

فقط چی رو بزنم تو سایت برم پرداخت کنم ؟

هر دفعه علاوه بر اینکه دوازده تومن پول میدم 🙁تا فیش رو دریافت کنم...یه ساعتی هم کم کم وقت میذارم برم دنبال کار 

سلام صبح همگي بخير امروز شنبه براتون یه حال خوب آرزو دارم. آرزو دارم، امروزتون پر باشه از خبر های خو ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ؟😊ممنونم بابت دعای قشنگت 

چه جالب خدا بخیر کنه 😀ممنون که ظرفها رو شستی راضی به زحمت نبودم 

دفعه ی بعد حتما بیشتر بمون کنارم تا باهم بیشتر هم صحبت بشیم 😘

قدمت روی چشمام عزیزم ❤️ 

عزیزم به جای ناامیدی تلاش کن حرکت کنی.بله سال ۹۷ شانس زیادی به نسبت بقیه نداشتی. اما از سال ۹۷ تا ال ...

عزیزم چقدر دختر بافهم و کمالاتی هستی انشالله با انگیزه ای که داری به تمام اهدافت برسی و بهترین اتفاقات رو برات آرزو میکنم

پست های شما و یه تعداد از دوستانم که اینجا باهاشون آشنا شدم از اون دسته پستهایی هست که برای خوندنشون یه بار که نه دوبارش هم کمه 

خلاصه با حرف هاتون کلی کیف میکنیم 

راستش ماهم تو زندگیم بدشانسی خیلی آوردیم همسرم سال ۸۵کارگاه داشت  دست کارگرش می‌ره زیر دستگاه و بخاطر سهل انگاری همسرم که بیمه نکرده بوده ۴۵میلیون دیه و هزینه بیمارستان خصوصی و هزینه های بعدش از عیادت و اینها بگیر تا مخارج اون طرف تا چند مدت از سر دلسوزی

بعد از اون با چند نفر شراکت کرد و بازم به خاطر سادگی و اعتماد به اونها سهم همسرم رو بالا کشیدن و دوباره از صفر شروع کردیم بازم پول و دلار جمع کردیم یه از خدا بیخبر که از اقوام همسرم هستن سال ۹۸ پنجاه تومان پول رو به عنوان قرض گرفت و فهمیدیم کلاهبرداری کرده بعد سال ۴۰۰ باذوق و شوق یه زمین خریدیم و چون دوباره همسرم خیلی زود اعتماد می‌کنه به بنگاهی اعتماد کرده بود قبل از اینکه پول رو بده سند رو به نام نزده بود و بنگاهی وعده یکی دوهفته داده بوده بعد فهمیدیم زمین مشکل داره و به چند نفر فروخته شده و الان هم یسره تو دادگاه چند ماه پیش با یکی تصادف کرد و طرف مقصر شناخته شد و از شانس بیمه ش تموم شده بود و اومد خودش رو زد به کولی بازی که من ندارم بدم  ماشین ماهم افت قیمت بهش خورده و طرف نمیده کارمون رسیده به دادگاه خلاصه من موندم  و امیدی که فقط و فقط به خداست بلکه تموم بشن این اتفاقات بد راستش  دیگه جدیدا از اتفاقات بد خجالت میکشم که وای نکنه کسی بفهمه و باز بیفتیم تو دهن مردم 

اصلا انگار کارهامون قفل شده یکی بهم گفت برو دعا بگیر ولی من فقط امیدم به خداست که یه نظری بکنه بهمون 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام معصومه جانمیخوام یکم از شرایطم بگم و ایده ای ک ریختم ببینی ایرادش کجاسمن همسرم کارش آزاد بوده و ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

چرا که نه فدات شم ♥️ وقتی همسرتون هم کار بلد حتما بیارین 

با کمک هم میتونین 

یواش یواش شروع می‌کنی و به راه میوفتی 

هیچ کس دم در خونه ی آدم رو نمیزنه بگه بیا این پنجاه تومن 

تو این شرایط کمک حال زندگیت باش باز غنیمت 

نگران نباش کم کم به راه میوفتی 

عزیزم چقدر دختر بافهم و کمالاتی هستی انشالله با انگیزه ای که داری به تمام اهدافت برسی و بهترین اتفاق ...

بیا دور همی عزیزم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
معصومه عزیزم میگن روزی همیشه پول نیست. بعضی وقتها آشنایی و همنشینی با آدم های خوب روزگار هست. آدمهای ...

قربونت برم عزیزم ♥️ شما لطف داری عزیزم 

باعث افتخارم همنشینی در جمع خوبان ♥️

بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم 

2810