2777
2789
بچه ها ازتون سوال دارم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایم کنن،بچه ها من تازه شروع کردم دارم ی ...

عزیزم از نظر حقوق که فرقی نمیکنه ولی اگر واقعا رشته تون به هنرآموز میخوره و علاقه دارید حسن هنرآموزی این هست که روزهای کمتری باید سر کار باشید بستگی به نوع مدرسه و ساعت کاریش ۳ الی ۴ روز موظف در هفته باید برید در صورتی که آموزگاری ۵ روز در هفته هست .

و البته مطمئن نیستم فکر میکنم شانس قبولی در آموزگاری بیشتر باشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقوق معلم رو تقسیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنیدحقوق بانکی رو هم تقشیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنیدنسبت ...

از نظر من تدریس خیلی انرژی میگیره تا کار در بانک

مخصوصا الان هم که همه کارها اینترنتی شده و افراد باسواد شاید سالی یه بار هم به بانک مراجعه نکنند.

در هر صورت مزایاش به یکم ساعت بیشتر می ارزه

ساعت کاری بانک ها هم مثل قدیم نیس تا ۲ بیشتر نیستند

امسال تابستون هم بیشتر تعطیل بودن یا ساعت ۱۰ و ۱۱ تعطیل شدن 

یا در حالت عادی ساعت ۱

من ک خیلی دوست داشتم بانک کار میکردم

البته یه خواستگار داشتم تو بانک صادرات بود رفتم کارتمو عوض کنم منو دید ، معتقد بود کار بانک برای خانمها مناسب نیست چون از هر قشری میاد

بخوام پست و اقتصادی کنم

رفتم رایگان مدل مژه کلاسیک شدم که خیلی عالی شد 

و برای ارج نهادن ب خودم برای تولدم بهترین رستوران منطقه مون رفتیم و ۷۰۰ خرج کردیم 

همسرم یه گل شیشه ای خرید به چه بزرگی خیلی سعی کردم تو ذوقش نزدم ۱ تومن پول داده بود

کادو هم قرار گوشی بخریم که به A35 رسیدیم ولی نقدینگی نداریم

پارک ولایت هم رفتیم و جوج زدیم

البته پارکش خیلی خوب نبود

دوچرخه خواستیم سوار بشیم به قدری مدارک میخواستن که ثبت نام ایران خودرو نمیخواست

حتی گواهینامه میخواست که ایران خودرو نمیخواد 😁😁😁 ولی قیمتش ارزون بود ۳۵ تومن یک ساعت

خیلی صحبت کردم بقیه ش باشه برا بعد

من ۹۵ کنکور دادم ۱۸ سالم بود اون موقع ها نمیدونستم قراره تو زندگی سرویس شم😁

الهی عزیزم نگو

هیچکدوممون نمیدونم چ تصمیماتی میگیریم تمام اتفاقات حاصل انتخابامونه

ان شالله ازین ببعد بهترینابرات پیش بیاد❤️☘️☘️☘️

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
از نظر من تدریس خیلی انرژی میگیره تا کار در بانکمخصوصا الان هم که همه کارها اینترنتی شده و افراد باس ...

واسه دوچرخه برو نهج البلاغه یا باغ راه فدک خیلی خوبن

من البته دوچرخه بلد نیستم میرم اسکوتر سواری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون عزیزم بابت راهنمایی خیلی خوبتونراستش دلم میخواد ثبت نام کنم برا ماشین ولی خب من الان فقط یه حق ...

سلام عزيزم اول بينيتو عمل كن كه رو اعتماد به نفس ادم خيلي تاثير داره و بعد عمل به خودت ميگي ايكاش زودتر عمل كرده بودم ....بعد دوباره ايرانخودرو ماشين ثبتنام ميكنه تا اون موقع باز پول مياد دستت اونو ثبتنام كن 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

خانما سلام 

واقعا خدا حاجت دل همتونو بده  با راهنمایی شما خوبها خرید کردم الان: 

یک سکه ۱۸عیار پارسیان امین زر 0.5 گرمی  خریدم ۲ میلیون در ۴ قسط از اسنپ پی. بنظرتون خوب قیمت داده؟ من از اسنپ پی ضربه خوردم. با صحبتای شما دلو زدم به دریا و خرید کردم.

خانما سلام واقعا خدا حاجت دل همتونو بده با راهنمایی شما خوبها خرید کردم الان: یک سکه ۱۸عیار پارسیان ...

من هفته پیش یک گرمیشو خریدم 3933

امروز نگاه کردم ارزونترشده بودمیخواستم بااعتبارخانوادم یدونه بگیرم

مبارکت باشه پربرکت

من هفته پیش یک گرمیشو خریدم 3933امروز نگاه کردم ارزونترشده بودمیخواستم بااعتبارخانوادم یدونه بگیرممب ...

بله طلا ارزونتر شده. فکرنمیکنم بالاتر از این بره چون خریدار نیست

بله طلا ارزونتر شده. فکرنمیکنم بالاتر از این بره چون خریدار نیست

هرچقدر بشه خریدار هست

یادمه میگفتن طلا بشه گرمی 600هزار کسی نمیخره طلافروشا مجبورن زیر قیمت بدن ورشکست میشن این شایعه پیچیده بود ولی میبینی ک 3500شده میخریم

6میلیونم بشه میخریم

هرچقدر بشه خریدار هستیادمه میگفتن طلا بشه گرمی 600هزار کسی نمیخره طلافروشا مجبورن زیر قیمت بدن ورشکس ...

من از امضای شما خیلی میترسم😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام ناز بعضي وقتا انگار سنگيني ميوفته تو كار آدم .... براي منم خيلي پيش اومده و الانم دقيقا تو شراي ...

سوسو جون من قبلا هم ک اینجا درد دل کردم شما کلی وقت گذاشتی و حرفای خوبی بهم زدی

الانم ازت ممنون مهربون❤️

مثالی ک از زندگیت زدی خیلی حس خوبی بهم داد ک شاید خدا موقعیت بهتری برام در نظر داره..توکل ب خودش❤️

خانما سلام واقعا خدا حاجت دل همتونو بده با راهنمایی شما خوبها خرید کردم الان: یک سکه ۱۸عیار پارسیان ...

عه چه جالب مث من .. منم چن شب پیش شد دو تومنو ۷۱ اینا 

من از مدوپد گرفتم همین امین رز شما چی؟ مبارکتون ❤️

این چه حرفیه .؟روش رو برگردوند اونطرف ...چشماش رو ازم دزدید 🙁بلند شدم از کمد کیفم رو در آوردم پولها ...

سلام معصومه جان

میخوام یکم از شرایطم بگم و ایده ای ک ریختم ببینی ایرادش کجاس

من همسرم کارش آزاد بوده و فعلا ورشکست شدیم و کاری نداره چند وقتیم هس داره تلاش میکنه برگرده ب سابق

کار مفیدمون این بوده ک اومدیم از مستاجری ب خونه خودمون و خونه رو از صفر تعمیر کردیم (طلاهامو فروختم و بقیش هم چک)

و حالا من میخوام برم چرخ خیاطی بگیرم قسطی ک با کار کردن پولشو برگردونم و هم خودم کار کرده باشم ، هرچتد تجربه ندارم ولی باید از ی جایی شروع کرد

از بیرون کار بیارم و کار کنم و جاشم پیدا کردم ک بیرون بر هم باشه ، همسرم هم قبلا خیاطی کرده چندین سال و بلده ینی اونم هس برای کمک بهم بنظرتون این ریسک و بکنم؟

باردارم هستم و کلی خرج داریم و من از دست رو دست گذاشتن خوشم نمیاد و نمیتونم ی تا بشینم

دوستان اگه شما پیاممو خوندین و نظری داشتین ممنون میشم بگین بهم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍