2777
2789

معصومه جان که افتخار ندادن راهنمایی کنن 

دوستایی عزیزم کسی اگه پیام منو دیده رهنمایی کنه 

شوهرم هر ماه ۷ میلیون پول بهم میده برای خرج خورد و خوراک 

هرچیزی شاملش نمیشه فقط،برای خوراک 

میخوام راهنمایی ام کنید که مدیریت کنم مرسی ممنونم 

اول حمام برو سرت تمیز باشه، بعد کل موهات مخصوصا کف سرت رو با سس مایونز آغشته کن ، همه ی موهات و کف س ...

خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم 

موهای من دکلره اس خیلی سخته با شونه شپش بکشم  

منم پودر گیاهی سرکه شامپو و کلی چیز خریدم 

کلی از پولم واقعا به هدر رفت سر هیییییچ 

کلی روحیه ام خراب شد 

بالای ۱۵۰۰ خرج کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم موهای من دکلره اس خیلی سخته با شونه شپش بکشم منم پودر گیاهی سرکه شا ...

یکی دیگه از راه های کشتن شون ....اتو مو....موهاتون خوب اتوکشی کنید....البته بعد از مایونز تراپی....انشالله مشکل تون حل شه.

اگر بشه آدم می‌ره واقعا منم همین مشکل دارم 😑قشنگ درک میکنم ایشون رو پس تا با کفش کسی راه نرفتیم درب ...

منم نگفتم دروغ میگن یا براشون سخت نیست ولی اینجوری حرف زدن درمورد بقیه درست نیست بیشتر محله های پایین شهر همینجورین درسته فرهنگشون با بالاشهر فرق داره ولی درست نیست اینجوری بهشون بگن 

سلام 

چون بچه های من تو حموم برای شامپو رعایت نمیکنن وسری شامپو شبنم بزرگه ریختم تو اون جای شامپو که برای رشد موهامو اینجوری کمتر استفاده میشه  چون هم سفت بدنه باید زیاد فشار بدی😅  وهم جاش شیک تره😅

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

4 کیلو و خورده ای سیر گرفتم کیلویی 100 بود شد 470 یه مقدار پوست کندم گذاشتم فریزر.مقدارزیادشو تبدیل به حبه سیر پوست دار اینم فریزر.یه قسمت هم تبدیل به پودرسیر کردم.مهمان دارم امشب که میوه شلیل انگور آلو آلبالو خربزه میزارم.تخمه.کنارچایی هم خرما و کلوچه گرفتم می‌چینم تو ظرف میزارم.جوجه مزه دار کردم که شب درست کنیم.برای کنار غذا هم زیتون و خیارشور و سبزی و دلستر و دوغ مدنظرمه.فردا صبحانه هم میخورن و میرن که قصد دارم نیمرو درست کنم براشون و خامه و مربا و پنیر.همه چی تو خونه بود و فقط کلوچه تهیه شد اونم 4 تا گرفتم با تخفیف 24 تومن که تو ظرف میشه 8 تا.

4 کیلو و خورده ای سیر گرفتم کیلویی 100 بود شد 470 یه مقدار پوست کندم گذاشتم فریزر.مقدارزیادشو تبدیل ...

سلام عزیزم عذر میخوام یعنی سیر رو بدون اینکه پوستشو بگیرید حبه کردید و گذاشتید فریزر؟

داخل پلاستیک فریزر؟

خواهر من یه سری سیر گذاشتن داخل فریزر گفت رنگ سیر سبز شده

خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم موهای من دکلره اس خیلی سخته با شونه شپش بکشم منم پودر گیاهی سرکه شا ...

منم دخترم سه سال پیش ددکیر بود قطره کیمیا گرفتم برلی شپش حتما بگیر تا از شرش خلاص بشی

2810