سلام صبح شنبه همگی بخیر
امیدوارم هفته خوبی داشته باشید
یاداوری کنم که فردا ۱۳ صفر هست
کسانی که اعتقاد دارن یادشون نره برای هدفشون یچیزی بگیرن و قبل از خروج از خونه ایت الکرسی بخونن
گزارش این مدتمم چنگی به دل نمیزنه
پولی که برای دکتر زنان کنار گذاشته بودم تماما رفت پای دارو برای شپش
و خب دخترم رو تونستم موهاش رو پاکسازی کنم و دیگه چیزی ندیدم اما خودم مطمئنم توی سرم تخم شپش مونده و نمیدونم باید چیکار کنم دیگه اگه تجربه ای دارید دورهمی تگم کنین بگید براتون دعا میکنم واقعا از نظر روحی داغونم کرده
یکی از عزیزانم زحمت کشید چند کیلو بادمجون محلی برام اورد که چندتاشو نگه داشتم برای یتیمچه و بقیه شو سرخ کردم و پاکت بندی کردم از اون پاکتا چندتا دادم به یکی از اقوام که همیشه زحمت میکشه برام سبزی و میوه و چیزای محلی میفرسته
قسط طلای دخترم رو ۲ تومنشو پرداخت کردم و مونده ۲۵۰۰ دیگه که خدا بخواد شهریور پرداخت میکنم و هدف بعدیم براش یه جفت گوشواره است
خودم چون باید درمان پوستی انجام بدم نمیتونم این ماهی پس انداز زیادی داشته باشم ولی نمیتونم از ۱۳ صفر هم دست خالی برگردم
به امید خدا حتی شده ۵۰ سوت طلا میخرم برای رزق و روزیم و یه سفره برای برکت
برای مدیریت مخارج چون هیچ پولی دست من نیست من نمیتونم پس اندازی داشته باشم اما چون بدهی خیلی زیاد داریم سعی میکنم درست مصرف کنم تا توی هزینه ها کمک بشه
این چند روز سعیمو گذاشتم روی نظافت منزل تا ببینم توی روحیه ام چقدر تاثیر داره البته با بچه ۲ ساله نمیشه زیاد
اما خب بازم برای رهاشدن از افسردگی قدم خوبیه
امیدوارم همگی پر از خیر و برکت باشید