2777
2789
سلام خانمای گلدخترای من...خانما..نوگل های باغ زندگی...خواهرم ...برای برداشتن مبلغ وام ویپاد...______ ...

سلام دوست عزیز. من  امتحان کردم. از موجودی حساب اصلیم کم شد ولی به حسابم برنگشت. الان باید چیکار کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح شنبه همگی بخیر 

امیدوارم هفته خوبی داشته باشید 

یاداوری کنم که فردا ۱۳ صفر هست 

کسانی که اعتقاد دارن یادشون نره برای هدفشون یچیزی بگیرن و قبل از خروج از خونه ایت الکرسی بخونن 

گزارش این مدتمم چنگی به دل نمیزنه 

پولی که برای دکتر زنان کنار گذاشته بودم تماما رفت پای دارو برای شپش 

و خب دخترم رو تونستم موهاش رو پاکسازی کنم و دیگه چیزی ندیدم اما خودم مطمئنم توی سرم تخم شپش مونده و نمی‌دونم باید چیکار کنم دیگه اگه تجربه ای دارید دورهمی تگم کنین بگید براتون دعا میکنم واقعا از نظر روحی داغونم کرده 

یکی از عزیزانم زحمت کشید چند کیلو بادمجون محلی برام اورد که چندتاشو نگه داشتم برای یتیمچه و بقیه شو سرخ کردم و پاکت بندی کردم از اون پاکتا چندتا دادم به یکی از اقوام که همیشه زحمت میکشه برام سبزی و میوه و چیزای محلی میفرسته 

قسط طلای دخترم رو ۲ تومنشو پرداخت کردم و مونده ۲۵۰۰ دیگه که خدا بخواد شهریور پرداخت میکنم و هدف بعدیم براش یه جفت گوشواره است 

خودم چون باید درمان پوستی انجام بدم نمیتونم این ماهی پس انداز زیادی داشته باشم ولی نمیتونم از ۱۳ صفر هم دست خالی برگردم 

به امید خدا حتی شده ۵۰ سوت طلا میخرم برای رزق و روزیم و یه سفره برای برکت 

برای مدیریت مخارج چون هیچ پولی دست من نیست من نمیتونم پس اندازی داشته باشم اما چون بدهی خیلی زیاد داریم سعی میکنم درست مصرف کنم تا توی هزینه ها کمک بشه 

این چند روز سعیمو گذاشتم روی نظافت منزل تا ببینم توی روحیه ام چقدر تاثیر داره البته با بچه ۲ ساله نمیشه زیاد 

اما خب بازم برای رهاشدن از افسردگی قدم خوبیه 

امیدوارم همگی پر از خیر و برکت باشید 

ممنون عزیزم بله اونم مثله طلاسی هستش البته خدا میدونههههه مثه کوروش کمپانی نشه یه وقت

من هیچکدومونمیشناسم در حد اسم میشناسم

پربرکت باشه برات عزیزم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام خانمای گلدخترای من...خانما..نوگل های باغ زندگی...خواهرم ...برای برداشتن مبلغ وام ویپاد...______ ...

یعنی وقتی نسهیلات رو گرفتیم افزایش موجودی بزنیم و از همونجا تسهیلات رو میشه به کارت پاسارگاد وارد کرد؟؟

عزیزم با یک مثال میگم براتون .شما الان ۵۰۰ میلیون رو اگر داخل طرح مهربانی بانک ملی بگذارید بعد از ۲ ...

عزیزم تو این طرح مهربانی بانک ملی اگه مبلغ پول کم باشه مبلغ وام وقسطاش چطوره؟

مثال اگه۵۰میلیون بخوایم بذاریم،چه مدت باید بمونه تو حساب؟چقدر وام میدن؟وقسطاش چطوره؟

ممنون میشم کمکم کنی🥰

به زودی منم مامان میشم😍
سلام دوستان تو اپلیکشن تارا افق کوروش یه قسمت جدید اومده به اسم دریافت اعتباری با دارایی اینجوری که ...

عزیزم منظور از دارایی، بلوکه کردن رمز ارزهای دیجیتال هست برای کسانی کاربرد داره که ارز دیجیتال فعالیت دارن

یاس عزیز،میشه در مورد کلاسهای جهاد دانشگاهی که گفتی یکم راهنمایی کنی.کجا باید مراجعه کنم و اینکه هزی ...

کلاساش تهرانه عزیزم سمت دانشگاه تهران

کلا ۶ ترمه از مبتدی تا لباس عروس

کلی کلاس دیگه از عکاسی و گرافیک و ... داره

سایت اجازه درج لینک نمیده پست بعدی واست عکس میذارم که توش سایت و اطلاعات تماس هست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیز دلم ❤️ بله تامین اجتماعی داره نمی‌دونم چرا نمیتونم ریسک کنم آنلاین پرداخت کنم فک میکنم نمی ...

عزیزم همون لحظه تو سایت میتونی سابقه تو چک کنی ینی پرداخت کردی بلافاصله تو قسمت سابقه ی تلفیقی میزنه مرداد پرداخت شد

خواهش میکنم بیاید یه تلنگری یه نصیحتی به من بکنید . راستی راجع به رابطه خودم وهمسرم بگم که من واقعا ...

اینم بگم من الان بخوام ۱۰تومن ازهمسرم بگیرم ۱و۳۰۰ وام خونگی داریم ۵۰۰هم شارژ ساختمان و قبض هامیشه . موند ۸و۲۰۰ حالا من اینو تویک ماه بایدمدیریت کنم . استرس میگیرم کم میارم اخه یبار همینحوری ۱۰تومن داد هفته اول ۴تومنش رفت و بقیه رو همینطوری خرج کردم تموم شد به ۱۵ ام هم نرسید . 

ببخشید طولانی شد 

سلام دوست عزیز. من امتحان کردم. از موجودی حساب اصلیم کم شد ولی به حسابم برنگشت. الان باید چیکار کنم ...

عزیزم من هر وقت وام گرفتم به جز یکی دو تای اولی...بقیه وام ها رو همین جوری نقد کردم....برای مورد شما هم اگر تا چند ساعت دیگه برنگشت...با پشتیبابی تماس بگیرید.

چون ...مامان سبحان 7 ...گقتند مثل اینکه واسه همه اجرا نمیشه....ولی برای من همیشه جواب داده.

2810