2777
2789
عزیزم به جای ناامیدی تلاش کن حرکت کنی.بله سال ۹۷ شانس زیادی به نسبت بقیه نداشتی. اما از سال ۹۷ تا ال ...

خیلی وقتها روزی ادم هنوز قرار نیست برسه دست ادم علی رغم تلاشهاش. 

من خودم سالها دنبال استخدامی بودم هی نمیشد علی رغم همه تلاشهام... 

تو یکی از برنامه های زندگی پس از زندگی میگفت اون دنیا دیده بود ک ب نفس شخص میگفتن روزیت رو میخوای میگفته نه برو مثلا چهارسال و سه ماه و یک روز دیگه بیا. ایشون میگفته مراقبه از نفس و بیدار بودن قبل اذان صبح خیلی تاثیر داره در گشایش روزی. 

الان دوست خودم تا لنگ ظهر میخوابه ولی پول از اسمون براش میاد مثال نقضم خودم براش دارم نیاید بگید ما برعکسشو دیدم چون خودمم دیدم😂😂

کلا این مبحث برام جالب بود وقتی شنیدم گفتم اینجا هم شاید گرهی از کار کسی باز کنه

سلام مامان سبحان جان جانان اگر ۱۵۰ ملیون پول داشتید و کارت بانک رسالت رو داشتید آنجا میگذاشتبپ برای ...

سلام عزیزم . ۱۵۰ میلیون رو اگر ۲ ماه در رسالت بگذارید ۷۵ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه میتونید وام بگیرید . 

داخل بانک پاسارگاد یا همون ویپاد اگر یک ماه بمونه میتونید ۵۰ میلیون با باز پرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

میتونید درخواست کارت ویپاد بدید بعد این پول رو حدود ۴۰ روز داخل رسالت که از قبل حساب دارید بگذارید و ۵۰ میلیون وام با بازپرداخت ۱۰ ماهه بگیرید بعد اون ۲۰۰ میلیون رو حدود همون ۲۰ روز که از مدت ۲ ماه مونده بگذارید و ۵۰ میلیون ۱۲ ماهه هم از ویپاد وام بگیرید . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7    

سلام عزیزم یه سوال داشتم 

من وام ده میلیونی برایند ویپاد رو یکماه پیش گرفتم 

29مرداد هم تاریخ سر رسید اولین قسطش هست 

الان که می‌خوام پرداخت کنم 

این پیغام رو میده که «این تسهیلات در وضعیت قابل تمدید نمیباشد »

میشه راهنماییم کنید 

الان من چطور قسط وام رو پرداخت کنم 

خسته نباشی خانمی،این چالش تمیزی چطوره پستاش همینجاس؟

ممنون دوست عزیز🙏🌹

معصومه جون یه چالش رو گذاشتن برای پنج شنبه ها در جهت حفظ و نگهداری از وسایلمون که خودش یه پس انداز محسوب میشه

معصومه خانم در صفحه۱۳۷۸ چالش رو توضیح دادن

و اینطوریه که هر پنج شنبه یه وسیله از وسایلمون رو نظافت و پاکسازی می کنیم

که بنده در اولین چالش نظافت ،خودم رو هلاک کردم😂

سلام دار و ندارم یک کوییک نو هست. ۲۰۰ میلیون از قرعه کشی برنده شدم. نمیدونم ماشین بهتر بگیرم یا با ۲ ...

چون مستاجری ماشین همون کوییک خوبه یا طلا بخر یا امتیاز وام جمع کن باهاش و بعد با همشون طلا بخر

خیلی وقتها روزی ادم هنوز قرار نیست برسه دست ادم علی رغم تلاشهاش. من خودم سالها دنبال استخدامی بودم ه ...

بیشتر میگی از دوستت

چ جوری بهش پول می رسه

واقعا عجیبه چرا ب رزق مون بگیم نمیخوایم برو😁

یا

اینکه میگن ما از خودمون پرسیدم این زندگی رو میخوایم خودمون قبول کردیم 

کسی ک مثلا بیماری سرطان داره یا عزیزی رو ازدست میده چرا باید قبول کنه این زندگیش رو 🥲🥲

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
میشه از راهکاراتون بگید اینکه چجوری به سه تا خونه رسیدید..

عزیزم ما از همون سال اول ازدواج هر سال چند تا وام برمیداشتیم از وام دو درصد تا ۲۳درصد حتی وام اوراق مسکن،بعد خونه می‌خریدیم و رهن می‌دادیم یعنی یه بخشی پول نقد یا طلا یه بخشی حتما وام مسکن اوراق و یه بخشی پول رهن اون خونه،یه نکته دیگه هم بگم من خیلی خیلی خیلی کم طلا می‌خریدم یعنی در اصل پس انداز ما تقریبا وام بود چیز زیادی نمی موند که من بخوام طلا باهاش بخرم ولی این دو ساله که دیگه پول اجازه خونه هارو میگیریم طلا میخرم قبل از این دو سال فقط وام می‌گرفتیم و میزاشتیم بانک دوباره وام دیگه 

ممنون مامان سبحان جانچون وام ویپاد دارم الان در جریان دیگه نمیده میشه بهم یاد بدید چجوری داخل قدرت خ ...

عزیزم وقتی وارد کارگزاری شدید گزینه افزایش موجودی رو میزنید و مثل خرید اینترنتی وقتی وارد درگاه خرید شدید مشخصات کارت ویپاد رو میزنید و پول وارد قدرت خریدتون میشه . 

مرسی عزیزم از جواب دادنتون،واقعیتش دوست عزیزم من اینجوری فکر میکنم درسته سه تا خونه دارم ولی فک میکن ...

بله عزیزم به نظر من‌ که خوب بود‌

اخه درآمد همسرتون خوبه ولی بالا نیست پس مدیریت خوبی داشتید 

هشت میلیارد سرمایه هم پول کمی نیست 

به نظر من الان موقع عوض کردن ماشین هست 

پس اینچوری باشه هیچ مستاجری نباید ماشین داشته باشه یا هر کی مستاجر باید فقط پراید داشته باشه 

سلام دار و ندارم یک کوییک نو هست. ۲۰۰ میلیون از قرعه کشی برنده شدم. نمیدونم ماشین بهتر بگیرم یا با ۲ ...

اگه هدفت خرید خونه هست 

طلا بخر 

حالا بزار تو ویپاد‌ امتیاز بگیر که بتونی وام بگیری با همه پولت طلا بخر 

سلام عزیزم ۲۴ الی ۴۸ ساعت بعد درست میشه .ولی ۲۹ مرداد که هنوز نشده .

آها یعنی قبل از سررسید نمیشه پرداخت کرد 

ممنون عزیزم 

چون من قسط های دیگه دارم قبل از موعد تونستم پرداخت کنم فک کردم که اینم اینطوری هست 

یاد برادرشوهرم افتادم کارمندن خودش و خانومش اوضاع مالی توپ. ی روز خونه مادرشوهرم بودیم دختر من بهون ...

نه عزیزم ما چیزای خوب میدن فقط چون رژیمم نمیخورم مثلا شیرکاکائو رامک با کیک دوقلو اینجور چیزا

2810