2777
2789
اسم کاربریش محمدرضاعه؟ ی اقای میانسال؟

بله عزیزم

فقط بگی سلام

لینک گروه طلا رو بدین

لینک رو میدن و مزاحمتی نداره بنده‌ی خدا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزمفقط بگی سلاملینک گروه طلا رو بدینلینک رو میدن و مزاحمتی نداره بنده‌ی خدا

فقط خواستم مطمعن باشم

اگر همونی باشه ک تو نی نی سایت بود ک ادم بدی نبود

من کاربرقدیمی ام ترکیدم 

اگ اون باشه یادم میادسال 95 یا96بود اینجااعلام کردک طلا و دلار داره گرون میشه اون موق دلار زیر5تومن بود گفت میخواد5تومن بشهاگ درست یادم باشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

خواهرای گلم  

تودو خدا بگید که اگه وام ۱۰ میلیونی سکه وی کلاب ویپادو بگیرم ، دیگه نمیتونم وام پشتوانه رو بالاتر برم ؟ باید ۱۰ میلیون وی کلابو تسویه کنم تا دوباره پشتوانه فعال بشه؟ یا همزمان میشه گفت وام هر دو رو ؟

فقط خواستم مطمعن باشماگر همونی باشه ک تو نی نی سایت بود ک ادم بدی نبودمن کاربرقدیمی ام ترکیدم اگ اون ...

واااااای من اون زمان خیلی بچه بودم

اون زمان ۲۱ ۲۲ ساله بودم

یادم نمیاد اینا رو

ولی خب الان طلا فروشه و اینا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم صندوق های بورسی هستند مثل نماد افران که سالیانه سودشون ۳۰ درصد هست و هر موقع هم بخوان بدو ...

چطور میشه تو این صندوق حساب باز کرد ببخشید من اصلا از بورس سر در نمیارم.

بعد این صندوق اینجور نیست ک ریزش داشته باشه؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
مرسی میرم حضور میپرسم برا ۴ درصد چند ماه باید باشه؟

بستگی داره ،اگر بخوای معادل پولت وام بگیری معمولا ۸ ماه باید بخوابونی...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

دوستان

بیست گرم طلای ۱۸ عیار

هفتاد و سه میلیون چهارصد 

می ارزه؟؟

)یه تکپوش  بحرینی دست دوم هست  ۲۰ گرمه

میگه ۲۰۰ بالای قیمت تابلو)

20×3/470/000= 69/400/000

باضافه چهار میلیون سود(همون دویست بالای تابلو)

جمع همش میشه ۷۳/۴۰۰/۰۰۰

سلام بنظرتون برا ۱۳ صفر میشه اینترنتی هم‌ خرید کرد دیگه ؟درست میگم ؟  

اینو میپرسم‌که مطمعن باشم 

بعضیارم‌دیدم‌ب تمسخر گرفته بودن تاپیکای دیگه 

ولی من میخام حتما امسال امتحانش کنم با تموم ایمان قلبی و باورم 🌿☘️

بستگی داره ،اگر بخوای معادل پولت وام بگیری معمولا ۸ ماه باید بخوابونی...

اوچه زیاد 

واسه سه ماه یا چهار ماه چه جوریه؟ 

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

الهی عزیزم سال 95من 30ساله بودم

من ۹۵ کنکور دادم ۱۸ سالم بود اون موقع ها نمیدونستم قراره تو زندگی سرویس شم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810