2777
2789
عاها پس فروشگاعش مهم نیست همون امین زر باشه اوکیه ،؟؟؟ منم اتفاقا امین زر خریدم اولین بارم بود

همونی هستی ک عکس گذاشتی؟ من جواب اون پستتو دادم گلم

والا من عکسشو فرستادم برا ی طلافروش گفت معتبره

منم دلم میخواس از فروشگاه مشخص بگیرم الان خیلی گشتم همه گرونن مدوپد امین زر داره فک کنم کلا پرسیان امین زر از بقیه ارزونتره نمیدونم چرا

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
چه ماشینی تو سایپا تکمیل وجه کردید؟از اون سری ها بودید که ۱۰۰ تومن قبلا بلوکه کردید؟

من کوییک ن بلوکه نکردم برج 11 حدود180دادم خودم انتخاب کردم ک مردادبگیرمبرج 4دعوتنامه اومدک من نداشتم وامموندادن مجدد هفته پیش دعوتنامه اومدک تکمیل کردم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوق معلم رو تقسیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنیدحقوق بانکی رو هم تقشیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنیدنسبت ...

عزیزم من کادر آموزشی هستم تو مدرسه

یعنی هر روز از ساعت ۷تا ۲/۵مدرسه م

گاهی پنجشنبه ها و مناسبتها حتی جمعه باشه درگیریم

ولی حقوق من حدودا یه تومن با همکارانی که ۲۴ساعت تدریس دارن فرق می‌کنه...

فرق نمیکنه همکارانی هم که ۲۴ساعت تدریس دارن

نمونه سوال و تصحیح اوراق و درگیری‌های خودشون رو دارن

اکثرا هم بیرون کلاس خصوصی میگیرن...به خاطر نیاز مالی

کلا میخام بگم کاش آموزش و پرورش هم مثل ارگانهای دیگه به نیروهای ارزش میداد

والا الان تابستونه...ما هنوز از کارنامه و ثبت نام و ثبت نام کتاب و تقویتی و امتحانات شهریور فرصت سر خاروندن نداریم...تو مدرسه هوایی که با پنکه میگذرونیم تو این گرما...کاش از صبح تا عصر سرکار بودیم ولی دریافتیمون باعث نمیشد خستگی به تنمون بمونه...

جان خوبه نیا که تو آموزش و پرورش خبری نیست...

فقط حقوق خالی

معوقات سال تا سال خبری ازش نمیشه

نگاه به اخبار تو خالی نکنید...

من ۲۷سال سابقه دارم و واقعا دیگه هیچ انگیزه و انرژی برام نمونده...

همسرم بازنشسته شده حدود ۳ساله باورتون نمیشه بگم با مدرک لیسانس بعد ۳۰سال۱۴تومن حقوق بازنشستگی شه و هنوز حکم ۱۴۰۳رو نزدن براشون بعد ۵ماه...

شرمنده هستم غیر اقتصادی بود

سلام خانوما من تو حساب بورسیم ۱۱۰ میلیون پول بود که انتقال دادم به مفید کارتم،این پول واسه ثبت نام م ...

سلام ۱۰۰ میلیونش رو پایا کنید و ۱۰ میلیون بقیه رو کارت به کارت .

حالا اگر کارت به کارت رو الان اجازه نداد چون ممکن هست کل سقف انتقال ۱۰۰ میلیون باشه ۱۲ شب به بعد امتحان کنید . 

سلام بابت شمش چقدر اجرت گرفتن ؟

عزیزم ۳ درصد هر پنج گرم ، یعنی شما ۵ گرم و ۱۵۰ سوت خرید میزنی ، پنج گرم طلا تحویل میگیری ، اون ۱۵۰ سوت بابت ضرب و بسته بندی و اینا میره ، بعدا اگه به خودشون بفروشی ۲ درصد از اون ۳ درصدو بهت برمیگردونن

اون سه درصد هم به نسبت کارمزد طلا واقعا ناچیزه ، برای پنج گرمی که تحویل گرفتم حدود ۵۰۰ هزار تومن شد

میگم عزیزم میلی گلد سایتش فقط قسمت خرید و‌فروش داره درسته ؟؟؟ اصلا نشون نمیده میخای چی بخری؟ مثلا عک ...

عزیزم فقط شمش طلای آبشده پنج گرمیه، عکسشو گذاشتم یخورده برید صفحات عقبتر میبینید ، طلای زینتی اصلا نیست که بخوای انتخاب کنی

همکارم از دفترکارگذاری رسالت ۳۰۰ تومن گرفت .ماهی حدودا ۸ تومن قسطش هست .دفتر کارگزینی ۳۶ برداشت.ولی ...

خیلی خوب کارمزد گرفته ازشون .

میتونید آدرسش رو بپرسید و به من داخل خصوصی بگید .

من خودم جایی رو میشناسم ولی اونجا خیلی بیشتر برای امتیاز وام قیمت میگه . 

اگر پرسیدید بی زحمت داخل خصوصی به من هم آدرسش رو بگید ممنون میشم . 🌹🌹🌹🌹

سلام و صد سلام❤️❤️❤️❤️❤️❤️پس انداز از عید تا الان فقط ۷۰۰ تومن عیار😅.در عوضش ۱۲ میلیون بدهکاری بالا ...

سلام. پسراتون چند سالشون هست ؟ دکتر چه مکملی بهشون داده ؟ در کل چقدر هزینه شد براتون

این چه حرفیه .؟روش رو برگردوند اونطرف ...چشماش رو ازم دزدید 🙁بلند شدم از کمد کیفم رو در آوردم پولها ...

معصومه عزیزم 

میگن روزی همیشه پول نیست. بعضی وقتها آشنایی و همنشینی با آدم های خوب روزگار هست. آدمهایی که ذهن و قلب ما رو روشن می‌کنند و ما رو از اون چیزهایی که داریم و نمی‌بینیم آگاه میکنن. 

چقدر این پستت به دلم نشست. 

چقدر همسر خوبی هستی. 

خدا تو رو برای خانواده عزیزت و برای ما که دوستان مجازی هستیم حفظ کنه. 

تشکر ویژه از رویای قشنگم که با این تاپیک دید خیلی از ما رو باز کرد  

سلام. پسراتون چند سالشون هست ؟ دکتر چه مکملی بهشون داده ؟ در کل چقدر هزینه شد براتون

۱۱ و۱۲

امپول هورمون هر آمپولی ۷۰۰ تومن ولی بازد ۲۰ کلیک روز در میون تزریق کنم 

ال آرژنین،شربت کلسیم، ویتامین دی

تا الان ۱۰ تومن هزینه کردم

فک کنم هر سه ماه همینقدر باید هزینه بشه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
2810