2777
2789
وقتی از بیشتر افراد میپرسند دوست دارید چیکاره بشینمیگن کارمند بانک چرا از این شغل با درامد عالی به م ...

حقوق معلم رو تقسیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنید

حقوق بانکی رو هم تقشیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنید

نسبتشون خیلی فرق نمیکنه واقعا بنظرم حتی بانک کمتر هم هست نسبتش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جان سلامشما با اینکه مجرد هستین ولی نظرات و تجارب عالی دارین انشاالله که همیشه موفق باشید.در را ...

داخل مفتح 14 طلافروشی دیاموند من ازش خرید کردم مستعمل تمیز سه درصد

درسته دفتر کارگزینی همه شهر ها دارن ؟ چطوره؟من رسالت حساب ندارم شوهرمم وام داره از رسالت رو حسابش با ...

اره دارن 

برو دفتر راهنماییت میکنن 

رو حساب شوهرت تا تسویه نشه ک نمیشه وام گرفت 

چ نوع وامی ؟ امتیازی با گوشی ؟یا کارکرد حساب ؟ یا خرید امتیاز ؟ چ نوعی

۱۰۰ میلیون پول بی استفاده برا دو سه ماه دارم 

کدوم یکی بهتره؟ 

از وام هیچی نمیدونم اصلا

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

از این سایت میلی گلد ، طلا بخر هربار حتی با ۱۰۰ هزار تومان. هرموقع لازمت شد نقد کن

منظورم اینه نیاز نیس برای تحویل بریم توهمون سایت میشه پولشوگرفت؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اره دارن برو دفتر راهنماییت میکنن رو حساب شوهرت تا تسویه نشه ک نمیشه وام گرفت

من ک شاغل نیسم نمیتونم بگیرم نه؟

خواهرم شاغله ولی خودش اینجا نیست ، میتونم برم کارا اونو انجام بدم از دفتر شهرمون؟ ک از حساب اون بگیرم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
۱۰۰ میلیون پول بی استفاده برا دو سه ماه دارم کدوم یکی بهتره؟ از وام هیچی نمیدونم اصلا

حساب ویپادپاسارگاد با گوشیت باز کن 

۱۰۰ تومن رو بزار تو کارت ویپاد 

بهت امتیاز میده .این چند ماه بزار بمونه هر چی بیشتر بمونه و بیشتر سکه جمع کنی وام بیشتری بهت میده 

هر ۱۰۰ هزار تومن یک سکه میده .

تو خود برنامه هم راهنمایی داره 

من الان بیشتر وامهامو باهمین ویپاد میگیرم نه ضامن میخواد نه چیزی همون لحظه میاد تو حسابت 

من ک شاغل نیسم نمیتونم بگیرم نه؟خواهرم شاغله ولی خودش اینجا نیست ، میتونم برم کارا اونو انجام بدم از ...

خودتم فکر کنم بتونی بگیری 

ولی شاغل باشی راحتتره .کسایی ک دیدم گرفتن شاغل بودن 

سرچ کن نزدیکترین ب خودتون رو پیدا کن زنگ بزن بپرس 

۱۰۰ میلیون پول بی استفاده برا دو سه ماه دارم کدوم یکی بهتره؟ از وام هیچی نمیدونم اصلا

عزیزم اگر با وام درصد بالا مشکل نداری بزار بانک ملت پریروز بودم رئیسش میگف طرح های خوبی دارن البته شهر با شهر شرایط کمی تفاوت داره حتی شعبه با شعبه پس ب نظرم برو حضوری بانکای شهرتون سربزن و شرایطشون رو بپرس .ی طرح بانک سپه داشت ب اسم نگین آتیه ک ۴ ماهه دوبرابر سپرده ات وام ۲۳ درصد میده بعضی دوستان گفتن تو شهرشون این وام دیگ تمام شده اما من اون هفته بانک سپه بودم پرسیدم گفتن هنوز فعاله این طرح.

اگرم وام ۴ درصد بخوای ک بانک مهر هست ک زمان بیشتری باید پولتو بخوابونی....

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810