2777
2789
فدات شم ...اکه من شغل نداشته باشم آره میذاشتم ...بالاخره برای داشتن یه منبع در آمد و برای دست و پا ک ...

ممنون معصومه جون که زود جواب دادین من واقعا به کمکتون نیاز دارم راهمو گم کردم نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

من مغازه پلاسکو دارم ماهی دوسه تومن سودشه تو روستا البته صد میلیون جنس دارم 

میگم کاش طلا گرفته بودم همیشه فکرمیکنم اشتباه کردم

اما گاهی به سرم‌میزنه لباس بچگانه بیارم بفروشم میگم شاید سود نده حس میکنم فروش لباس بهترر از پلاسکو هست 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
اونطور که اساتید اینجا گفتند طلاتون که به ۵ گرم رسید میرید تحویل میگیرید. چند تا شعبه در تهران داره ...

باپست داره؟ 

من از اسنپ پی میخرم با پست میاد راحت دستم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من صد ملیون بذارم ویپاد واسه وام برآیند بعد چندماه بهم ۵۰ ملیون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای سپرده ی صد تومنی

بعد یکماه پنجاه تومن شش ماهه میده 

ولی بعد ۴۵روز پنجاه تومن دوازده ماهه میده 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنونم مامان سبحانِ عزیزم❤️چقدر من از شما حس خوب و انرژی مثبت میگیرمروزای سختی رو میگذرونم حرفاتون ن ...

سلامت باشی عزیزم ، شما لطف دارید .

زمانه ای شده که ما خودمون باید به هم کمک کنیم حتی با یک حرف چون هیچ کسی دلش برای ما مردم نمیسوزه ولی خودمون میتونیم شعر سعدی رو که میگه : 

بنی آدم اعضای یکدیگرند    که در آفرینش ز یک پیکرند

رو توی روابطمون اجرا کنیم . 

سلام مامان سبحان عزیز،مادرشوهرم ۲۰۰ تومن پول داره و میخواد بخوابونه سود بگیره،انگار شما یبار ی صندوق ...

سلام عزیزم صندوق های بورسی هستند مثل نماد افران که سالیانه سودشون ۳۰ درصد هست و هر موقع هم بخوان بدون ضرر و با سود روزشمار میتونید پولتون رو بردارید . 

من اگه بودم از همون حساب بورسی برگشت میزدم تو حساب بانک مهرازمفید کارت هم میتونی شبا کنی

خب از حساب بورسی میشه بزنم به کارت مهر؟

اگه میشه چقدر طول میکشه بیاد تو حساب؟

از اسنپ پی طلا خریدین؟ اساتید اینجا گفتند اجرت و سود بالایی میگیره فروشگاههای مرتبط با اسنپ پی

اره

من ی گوشواره زیر ی گرم

و ی پلاک زیر ی گرم کادویی پارسال گرفتم

هفته پیشم پارسیان یک گرمی گرفتم

الان خواستم باز پارسیان یک گرفتی سفارشبدم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
مامان سبحان عزیزمازت یک سوال داشتمخیلی ازت ممنون میشم جواب بدیمیشه لطفا راهنمایی کنی که از بانک رفاه ...

عزیزم یک وام بازنشستگی هست که باید از داخل خود سایت حقوقی شون ثبت نام انجام بشه تا پارسال ۳۰ میلیون ۳۶ ماهه بود و با کارمزد ۴ درصد الان شاید بیشتر شده باشه .

از خود بانک رفاه هم بپرسید احتمالا روی کارکرد حسابشون بتونن وام به صورت کارت اعتباری بگیرن .

کانون بازنشستگی رو هم نمیدونم شرایطی برای وام داره یا خیر .

سلام گلم عزیزم این طرح پیش فروش ماشین برا مردم عادی هم هست یا فقط مادران؟بعد یه سوال دیگه جایی هست۱۰ ...

سلام عزیزم بله طرح عادی هم هست فقط قرعه کشی هست .

بدون سپرده اگر جایی رو پیدا کردید به من هم بگید . 😍😍😍😍 نه عزیزم جایی نیست .

2810