2777
2789
مامان سبحان فقط ب کسایی ک بلوکه میکنن؟ من سایپاتکمیل وجه کردم دو روز پیش میتونم این وامو بگیرم؟

پولت کامل بود؟

فکر نکنم وام بده

ب اونا ک پولشون کمه وام میدن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ماه یک وام یه میلیونی ویپاد گرفتم یه دو تومنی و یه سه تومنی دیشب گرفتم 

خودمم یه مفدار دیگه داشتم جمعا شده هفت میلیونیم از طلایین طلا ابشده خریدم 

این پس اندازه مخفیمه میخوام تا اخر سال همینطوری از ویپاد وام بگیرم و تو طلایین طلا اب شده بگیرم 

قربونتون 😍دقیقاااااا عزیزم 😍😍گفتی فک‌کنم مجردی ؟ ینی ماشین برا خودته ؟ یا خونواده ؟ شما خرج ماشین ...

عزیزی😘😘😘

بله گلم مجردم

ماشینی که داریم مال پدرمه ولی منم ازش استفاده می کنم و چون بابام پاشون مشکل داره خودم رانندشون هستم. میبرم بیرون، خرید، این طرف اون طرف، محل کارمم با ماشین خودمون میرم.

خرج ماشینو بابام میده گلم

میوگلد خیلی گرون میدهب نظرت می صرفه ؟همین ی گرم رو ۱۵۰۰ اجرت گرفته

از بقیه طلافروشی های اسنپ منصف تره 

برای من جنبه زیبایی و مصرفی داره که واقعا طلاهاش محکم و زیبان 

گردنبند و انگشترشو داشتم الان تکمیل میشه سرویسم 

بعدهم این کار چون سبکه نقدهم میخواستم بخرم باز اجرتش بالابود 

وچون من این ماه بی خرج بودم این کادو بود برام 

داخل پست قبلی هم گفتم چندمدل پس انداز میکنم 

الان با پول وام عیار میخرم که بی اجرت بی اجرت هستش

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
شاید یک روزی ، یک جایی ، یک کسی ، صبر داشته باش صبر داشته باش .....توی دوران نوجوانی و جوانی خیلی مج ...

مامان سبحان عزیزم

ازت یک سوال داشتم

خیلی ازت ممنون میشم جواب بدی

میشه لطفا راهنمایی کنی که از بانک رفاه چه وامی میشه گرفت؟ 

مامان من بازنشسته تامین اجتماعی هست. حقوقش رو از بانک رفاه براش میریزن. آیا میشه وام خوبی گرفت یا نه؟

سوال بعدیم درباره کانون بازنشستگان هست. از این جا هم میشه وام گرفت؟ مراحلش چطوریه?

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بعد۳۰۰میگیری چقدرباید پس بدی ؟؟؟اجی شمامطمعنی؟

همکارم از دفترکارگذاری رسالت ۳۰۰ تومن گرفت .ماهی حدودا ۸ تومن قسطش هست .دفتر کارگزینی ۳۶ برداشت.

ولی نپرسیدم ۳۰۰ رو چقدر باید پس بده  فقط میدونم دفتر کارمزدش رو اولش برمیداره 

این نوع وام برا کسایی خوبه ک واقعا گرفتارن مجبورن وام بگیرن 

اینم بگم ضامن رسمی میخواد 

سلام خانمهای گلمیشه منو راهنمایی کنید؟عزیزان من چند ساله که میخوام بینیمو عمل کنم. البته بینیم بد نی ...

من یکی از دوستان دبیرستانم الان پزشک شده و مطب زیبایی زده

من توی پیج کاریش یک چیزی دیدم که به نظرم خیلی جالب بود

کوچک کردن بینی گوشتی رو با آنزیم انجام می‌داد. که خب طبیعتا هزینه اش خیلی کمتر از جراحی هست. یک ربع هم بیشتر طول نمی‌کشه.

البته من اصلا قصد پیشنهاد دادن این روش رو ندارم فقط میگم این راه هم هست که میتونی بررسی کنی و با پزشک مشورت کنی که آیا مناسب تو هست یا نه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
همکارم از دفترکارگذاری رسالت ۳۰۰ تومن گرفت .ماهی حدودا ۸ تومن قسطش هست .دفتر کارگزینی ۳۶ برداشت.ولی ...

الان مثلابرادرشوهرمن داره زنشو طلاق میده کارگرنداره ی پاشم قطعه  بسختی کارمیکنه ممکنه پس این وامو بهش داده باشن ضامن رسمی یعنی جی عزیزم یعتی بایدضامناش کارمند دولت باشن؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

ممنون عزیزم بابت راهنمایی خیلی خوبتونراستش دلم میخواد ثبت نام کنم برا ماشین ولی خب من الان فقط یه حق ...

فکر کنم ته دلت با عمل بینی هست 

برو بینیت رو‌ عمل کن 

چون حالت الان با این خوب میشه 

من تجربه خرید هدفون از اسنپ پی داشتم. روی سایت اسمش یک چیزی بود، وقتی به دستم رسید دیدم بهم انداخته. به پشتیبانی اسنپ زنگ زدم گفتن به ما ارتباطی ندارد. به فروشنده بگید.

هدفون ۱۵۰ هزار نقدی در فروشگاهو، بهم داد ۸۵۰ قسطی !!! نمیشد حتی پس داد. کلاهبرداری قانونی بود.

همکارم از دفترکارگذاری رسالت ۳۰۰ تومن گرفت .ماهی حدودا ۸ تومن قسطش هست .دفتر کارگزینی ۳۶ برداشت.ولی ...

ماهی 8تومن یعنی چندساله؟ 

من 300گرفتم از سپه 3ساله ماهی 12تقریبا

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
الان مثلابرادرشوهرمن داره زنشو طلاق میده کارگرنداره ی پاشم قطعه بسختی کارمیکنه ممکنه پس این وامو به ...

عزیزم خب بااین چیزا ک گفتی مهریه هم بخواد بده قاضی باتوجه ب شرایطش قسط بندی میکنه .نهایت دوسالی ی نیم سکه براش تعیین کنن

ولی درمورد وام هر کس بره بهش میدن .اره کارمند باید ضامن رسمی باشه .سرچ کنی دقیق میاد مدارک چیا میخواد 

2810