2777
2789
عزیزم یعنی بدون امتیاز میدن؟

خود برادر شوهرتون باید گواهی اشتغال به کارداشته باشن حتما 

بعد اینکه اعتبار سنجی میشن تو سامانه 

و اینکه این شکلی هست که شما امتیاز وام یک نفر دیگه رو در ازای یه پولی می‌خرید کافی نت های شلوغ شهرتون سر بزنید معمولا میفرشون دیوار هم چک کنید آدرس کافینت و جاهایی که امتیاز میفروشن هست  امتیاز وام کلن انتقال داده میشه به برادر شوهر شما و یه پول هم برمیدارند

وام رسالت الان دیگه سود ندارع کلن 

همون اول یه کارمزد خیلی کم پرداخت میشه فقط ولی خب یکم اقساط اش سنگینه چون بازه زمانی نسبت به ماه های دیگه کوتاه هست 

عزیزم یه نفر مراجعه کنه به همین جا ها که وام میدم تک تک سوالاتتون رو میتونید بپرسید و کلن میزان مبلغی که میگیرن ممکنه یه مقدار متفاوت باشه هر جا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست عزیز شما تو قرعه کشی ایران خودرو تونستین ثبت نام کنین ؟من طرح مادران هستم میشه نحوه ثبت نا ...

سلام عزیزم 

من همسرم ثبت نام کرد خودم نمیتونستم ثبت نام کنم 

شرایط ثبت نام رو دقیقا نمی دونم فقط میدونم ۲۳۰ تومن پول بلوکه شده 

تا چهارشنبه هم فکر کنم وقت هست 

جزیئات رو نمی دونم همسرم هم از اینا نیست که این چیزا رو توضیح بده 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود برادر شوهرتون باید گواهی اشتغال به کارداشته باشن حتما بعد اینکه اعتبار سنجی میشن تو سامانه و این ...

این مراحل رو می‌دونم عزیزم قبلاً از رسالت وام گرفتیم 

اون خانم گفتن به همه میدن من واسه همین تعجب کردم چون ندیدم بدون امتیاز به کسی وام بدن

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام دوست عزیز شما تو قرعه کشی ایران خودرو تونستین ثبت نام کنین ؟من طرح مادران هستم میشه نحوه ثبت نا ...

سلام عزیزم 

من همسرم ثبت نام کرد خودم نمیتونستم ثبت نام کنم 

شرایط ثبت نام رو دقیقا نمی دونم فقط میدونم ۲۳۰ تومن پول بلوکه شده 

تا چهارشنبه هم فکر کنم وقت هست 

جزیئات رو نمی دونم همسرم هم از اینا نیست که این چیزا رو توضیح بده 😂😂😂

این مراحل رو می‌دونم عزیزم قبلاً از رسالت وام گرفتیم اون خانم گفتن به همه میدن من واسه همین تعجب کرد ...

یه هزینه میدی امتیاز یکی دیگه که پول تو حساب اش بوده کار کرده رو میخری 

خیلی خوبه برای وقتی هوایی که آدم پول لازمه و سپرده ندارع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو گوگل سرچ کن نحوه ثبت نام حتما برات ویدیو میاد  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه هزینه میدی امتیاز یکی دیگه که پول تو حساب اش بوده کار کرده رو میخری خیلی خوبه برای وقتی هوایی که ...

این که آره 

ولی ۳۰۰ تومن امتیاز ۷۰ تومنی میشه 

قسطشم ماهی تقریبا ۳۰ میشه 

هر کسی از پسش بر نمیاد 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
اره دیگ دفترکارگزینی از اعتبار خودش استفاده میکنه .کارمزدشم برمیداره

درسته 

دفتر کارگزینی همه شهر ها دارن ؟ چطوره؟

من رسالت حساب ندارم 

شوهرمم وام داره از رسالت رو حسابش بازم می‌تونه بگیره؟

عزیزم اینطور هم نیست بانک کار زیادی داره البته کار سختی نیست چون تکراری هست و همین تکراری بودن خسته ...

دقیقا همینه 

واقعا حقوق بانک با توجه ب ریسک مالی و کار مفیدی ک هرروز انجام میدی خیلی کمه بنظرم. 

ما بخاطر ارز اربعین جمعه ها هم شیفت بودیم این مدت حتی روزهایی هم ک بخاطر گرما تعطیل بود بخاطر ارز اربعین بازم ما شیفت بودیم. 

الان هربرگ ارز گم بشه یا اشتباه پرداخت بشه حدود 1800می ارزه. بهمون نامه دادن ک اگه کم و کسراومد عین ارز رو خودتون تهیه میکنید میذارید سرجاش. 

الان بخاطر ارر یکماهه نتونستم مرخصی بگیرم هرروز حتی جمعه ها هم سرکار تصور کنید چقدر فرسوده میشه ادم. 

من قبل ازینکه برم بانک یکی بهم گفت پایان ساعت کاری بانک مشخص نیست من تو دلم گفتم من سر وقت کارمو انجام میدم اما الان میبینم واقعا معلوم نیست امروز چ ساعتی بتونم برم خونه یهو ی شرکت ک حسابش تو بانکه ساعت دو کلی چک میاره ک مجبوری پاس کنی یا....  . 

من الان پشیمون نیستم ک اومدم اینجا هنوز علاقه دارم با همه سختیهاش اما شاید بعد هفت سال ک چهل سالم بشه بخوام برم آپ . البته الان نظرم اینه و ب آپ هم علاقه ای ندارم حقیقتش حوصله سروکله زدن با بچه ها روندارم اما خب تعطیلیش می ارزه... 

شما چطور تونستی انتقالی بگیری البته من الان ب هیچ عنوان نمیخوام انتقالی بگیرم اگر بخوام حدودای چهل سالگیم که میشه هفت هشت سال دیگه .. اما خودم این تو ذهنمه و ایا سابقه کار بانکیت رو تونستی جزو سابقه آپ هم حساب کنی؟

درراستای اقتصادی بودن هم بگم ک 

2810