2777
2789
کار گزاریم مفیده ینی میگین‌کارگزاری اگاه ثبت نام‌کنم‌جدا ؟؟؟ بجای تغییر حساب بانکی مفیدم ؟؟؟

آها 😄شما اگر مفیدی که خب مفید به پاسارگاد وصله مشکل چیه،اگر میخواین حساب کشاورزیتون رو به ویپاد تغییر بدین همون مراحل رو که دارین انجام میدین درسته

تصور من این بود آگاه هستین 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرید قسطی من از اسنپ پی

که جایزه هست یه جوریایی 

از نظر محکمی وزیبایی

من سالهاست که مشتری میوگلد هستم

وزن۱گرم قیمت۵ تومن قسط۱۲۵۰تومن 

تکمیل طلا مصرفی✅

تا دوهفته دیگه خونه مادرم هستم بدون خرج هستم 

قسطام به موقع پرداخت شدن 

تا سرماه وام ویپاد شریکی با مادرم میگیریم ان شاالله 

۴۰مامانم۱۰تومن من ۱۲ماهه که باهاش عیار میخرم 

یه قرعه کشی ده ماهه هم تازه نوشتم که یکیش رفته 

ماهی یه تومن ده تومن که اون رو گذاشتم برای عیار که هدف امسال عیارم تکمیل شه 

دنبال بیمه هم هستم که خودمو بیمه کنم برای بازنشستگی داشتن 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام عزیزم من بودم بینیمو جراحی میکردم من جراحی کردم خیلی احساس خوبی پیدا کردم‌کلی حال خوب اعتماد بن ...

ممنون عزیزم

خیلی بهم قوت قلب دادی

منم فکر می کنم جراحی بینی اولویت اولمه چون دیگه فرصت نمیشه تا سال آینده همین موقع با قیمت دو برابر ولی ماشینو میشه چند ماه دیگه بازم ثبت نام کرد! اصلا ثبت نامم نشه میشه خرید! الانم یه ۴۰۵ داریم که پاسخگوی نیازمون هست. همین مدتی هم ۲۰، ۳۰ تومن خرجش کردیم موتور و دم و دستگاهشو نو نوار کردیم!

به نظرم اعتماد به نفس و حس خوبم اولویت داره برام

سلام عزیزم اگه برای ماشین پول واریز بکنی که فکر کنم نهایت یک ماه پول بلوکه بمونه بعد پول آزاد میشه چ ...

سلام عزیزم یعنی ما ۱۲۰تومن پول داریم میشه قرعه کشی ثبت نام کنیم؟تا کی وقت هست برا شرکت تو قرعه کشی؟

خرید قسطی من از اسنپ پی که جایزه هست یه جوریایی از نظر محکمی وزیبایی من سالهاست که مشتری میوگلد هستم ...

برای وام پنجاه میلیونی چقدر پول تو حسابت گذاشتی و چه مدت ؟؟ ممنون میشم جوابمو بدی 

آها 😄شما اگر مفیدی که خب مفید به پاسارگاد وصله مشکل چیه،اگر میخواین حساب کشاورزیتون رو به ویپاد تغی ...

اره مفیده 😁

عه جدی ؟؟ اره بخاطر ویپاد میخاستم عزیزم‌ پس همون کد شعبه اینارو زنگ میزنم‌میپرسم‌ممنونم  

ممنون عزیزمخیلی بهم قوت قلب دادیمنم فکر می کنم جراحی بینی اولویت اولمه چون دیگه فرصت نمیشه تا سال آی ...

قربونتون 😍

دقیقاااااا عزیزم 😍😍

گفتی فک‌کنم مجردی ؟ 

ینی ماشین برا خودته ؟ یا خونواده ؟ شما خرج ماشین‌میکنی الان ؟

سلام عزیزم اگه برای ماشین پول واریز بکنی که فکر کنم نهایت یک ماه پول بلوکه بمونه بعد پول آزاد میشه چ ...

سلام دوست عزیز شما تو قرعه کشی ایران خودرو تونستین ثبت نام کنین ؟

من طرح مادران هستم میشه نحوه ثبت نام رو برای منم توضیح بدین ؟پرو فایل باز کردم بقیه مراحل رو نمیتونم وارد شم

میشه لینک گروهشو بهم بدی؟

بله عزیزم 

این آیدی مرد بازار هست در تلگرام

@Mrrfd1977

بهشون که پیام دادید بگید لینک گروه طلا رو میخواهید

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام به همه ومامان جاندیروزرفتم بانک وگفتن سپرده ۳ساله خدمت اگراشتباه نکنم سودش ۲۲ونیم درصد ولی هروق ...

عزیزم ویپاد یه طرح داره، طرح رویش، اونم نرخ سودش ۲۲ونیم درصده

سلام خانما من یه کاری میخام بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید من ماشینم پراید مدل پایینه بشدت دلم میخاد عوضش کنم ولس خب پولم نمیرسه اندازه صد ملیون طلا دارم بنظرتون کار درستیه بفروشم برای وام برآیند ویپاد؟۱۵۰ با وام میشه ۱۵۰ تومن هم ماشینمون رو بفروشیم یکم مدل بالاتر بخریم نظرتون چیه؟

2810