2777
2789
سلام عزیزم نه سود تعلق نمیگیره .احتمالا همون هدیه معرفی به دوست هست حالا شاید اسم سند بانکی اش تغییر ...

سلام مامان سبحان جان جانان اگر ۱۵۰ ملیون پول داشتید و کارت بانک رسالت رو داشتید آنجا میگذاشتبپ برای وام یا درخواست کارت بانک پاسارگاد میدادید البته بگم این پول دوماه در اختیار شماست.ممنون میشم نظرتون رو بگید اینکه در بازه دوماهه هرکدوم چه مبلغ وام و با چه بازه پرداختی میدن.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بچه هاخیلی دلم گرفته. به ناچار ساکن یک محله بی فرهنگم. دارم عذاب میکشم. از صبح تا شب تمام زن و مردها ...

دقیقا منم شرایطم مث شماست

محلمون رو دوست ندارم

اون سالی که داشتیم خونه میخریدیم مرکز شهر و جاهای خوب خونه نبود،چندتا مورد بود که فروشنده پشیمون میشد

دیگه مجبورا پایین شهر خریدیم،(سال 97 که یهو همه چی داشت گرون میشد)

الان میخوام خونه رو بدم اجاره برم جای بهتر اجاره کنم ولی نمیدونم چرا هیییچ جوره نمیشه

چند تا مورد اجاره ای بود که یهو دقیقه ۹۰ صاحب پشیمون میشد

یا یه مشکلی دیگه.

توی یه بلاتکلیفی بدی هستم

اگر جا ب جا نشم واسه مدرسه بچم ب مشکل میخورم 

امروز کلی به خدا گلگی کردم،

اون موقع که میخواستم خونه بخرم میتونست یه موقعیت خوب بزاره سر راهم ولی نکرد

یه اشنا داشتیم که همزمان با ما دنبال خونه بود پولشم کمتر از ما بود میگفت من محاله برم اپارتمان بخرم، من اصلا تو اپارتمان دلم‌ میگیره، خلاصه یه ویلایی نقلی نوساز و قشنگ پیدا کرد خرید،مبارکش باشه الهی❤️

یا یکی دیگه از اقوام دنبال خونه بود ولی میگفت من یه خونه میخوام ک بخاطرش موتور و ماشینم رو نفروشم

یه خونه پیدا کرد که فروشنده نصفشو گرفت نصف دیگشم چهار تا چک ازش گرفت واسه هر دوماه❤️

یه اشنای دیگه داریم دقیقا قبل از گرونیا یه خونه صفر بدون کابینت و شیرالات به قیمت خیلی پایین پیدا کرد که فروشنده لنگ پول بود

خودش ب سلیقه خودش کابینت و اینا زد خیلی قشنگ شده خونش😍

خلاصه امروز خیلی دلگیر بودم از خدا 

گفتم چرا از این کمکا ب من نمیکنی 

حالا که ب رهن و اجاره هم راضی شدم بازم نمیشه 

هر سری ب خودم گفتم خدا اگر یه دری رو بست یه بهترشو باز میکنه 

ولی امروز بهش گفتم قربونت برم همه درا رو ک بستی هیچ 

تازه یه قفل بزرگم زدی بهش ک باز نشه

یعنی این چند وقت برای اینکه گره از کارم باز شه اینقدر صدقه دادم و ب بقیه کمک کردم ک دارم ورشکست میشم😅

امروز دیگه ب کل ناامید شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در راستای چالش نظافت روز پنج شنبه که معصومه خانوم فرمودن امروز روز نظافت جا کفشی و ورودی خونه ست منم جا کفشی رو مثل دسته گل کردم تا رسیدم به نظافت لولای جاکفشی .خواستم نهایت کدبانویی رو به خرج بدم و لولای جاکفشی رو برق بندازم🫣🤭 که متاسفانه پیچ رو باز کردم و دو ساعت و نیم درگیر جاانداختن پیچ ها به لولای جاکفشی بودم

شوهرم خونه نبود که حداقل کمکی کنه از کت و کول نیوفتم😐🤪🤪

نتیجه اقتصادی 😅 برای خودم و دوستای گلم اینه که داریم نظافت می کنیم وسواس  زیادی به خرج ندیم ما قراره از وسیله هامون خوب نگهداری کنیم نه اینکه مثل من بزنیم داغونشون کنیم😂😂😂

دقیقا منم شرایطم مث شماستمحلمون رو دوست ندارماون سالی که داشتیم خونه میخریدیم مرکز شهر و جاهای خوب خ ...

دوست عزیزم توکل تون بخدا باشه

ناامیدی انرژی مثبتت رو میگیره

بنظرم شما به هدف خریدن یه خونه ی دیگه شروع کنید به پس انداز و هر روز با خودتون مرور کنید که بزودی سرمایه ام بیشتر و بیشتر ومیشه و خونه ام رو یه جای خوب و بهتر میخرم

من به شخصه به کلمات و انرژی شون ایمان دارم .بعضی از کلمات ممکنه چراغ امید رو توی دل آدما روشن کنه و بعضی از کلمات آدم رو افسرده و غمگین کنه

از خدا می خوام یک روز که انشاءالله به تازگی باشه بیا و توی گروه اعلام کنی که به خونه ی دلخواهت رسیدی🤲🌹

دقیقا منم شرایطم مث شماستمحلمون رو دوست ندارماون سالی که داشتیم خونه میخریدیم مرکز شهر و جاهای خوب خ ...

ای قلبم تو منی، حتی اون دوستی که ریپلای کردی هم منه🤣بقران شما دوتا انگار حرفای منو‌زدین منم‌هنوز قسمت نشده ازاین محله برم خیلی تلاش کردیم بریم حتی جای دیگه اجاره ولی جورنمیشه😁

لینک گروه لطفا

عزیزم این خود آقای مرد بازار هست

@Mrrfd1977

بهشون پیام بدین و بگین لینک گروه طلا رو بدن

لینک رو خودشون میدن گلم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

حالا من مشکلم خونه نیست من چندساله بچه دار نمیشم دیگه همه دوستام بچه اول و دوم و ... صبر میکنم دیگه چاره ای نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ای قلبم تو منی، حتی اون دوستی که ریپلای کردی هم منه🤣بقران شما دوتا انگار حرفای منو‌زدین منم‌هنوز قس ...

خیلی اوضاع بدیه 

همه چی بهم ریخته 

حالا شما بارداری رو هم اضافه کن😅

ذهنم ب شدت اشفته ست..

ان شالله برای من و شما و سارا و همه کسایی که تو این موقعیتن یه گشایشی رخ بده

ادم جایی که دوست نداشته باشه زندگی واسش سخت میگذره 

فک میکنم تو یه قفس گیر افتادم🥲

@دنیا۹۷ عزیزم ممنون از دعای قشنگت 

،خدا بیشترشو به خودت بده❤️

سلام دوستان خوبم من ی پولی حدود ۲۰۰ میلیون ،برای یک هفته دستمه اگر بذارم داخل قدرت خرید مفید ، بهم س ...

به نطر من بذار توی ویپاد با سکه هاش وام بگیری

این کارگذاری ها برای یک هفته مگه چقدر میتونن سود بدن؟ ولی توی ویپاد ۱۴ هزار سکه میگیری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
حالا من مشکلم خونه نیست من چندساله بچه دار نمیشم دیگه همه دوستام بچه اول و دوم و ... صبر میکنم دیگه ...

درک میکنم عزیزم حس بدی داره ادم همش خودش رو با بقیه مقایسه میکنه

ان شاالله خدا صلاح بدونه و یدونه سالم و صالحشو بهت بده❤️

دخترعمه من ۱۳ سال بچه دار نشد 

هر دفعه ک به گوشش میرسید اونایی که بعدش ازدواج کردن باردارن ناامیدی رو قشنگ میشد تو چشماش و تک تک اجزای صورتش دید

ولی خداروشکر پارسال یه دختر خیلی ناز خدا بهش داد

خودش میگفت بچه دار نشدنم یه طرف نیش و کنایه بقیه یه طرف 

بلاخره از حرفا راحت شدم.

اینم عکساش🥰و انگشتر اماراتی

عزیزم من از این مدل دستبندهای مدل زنجیری خیلی خوشم میاد

زنجیر کارتیه رو دوست ندارم اما این مدلی و طرح تیفانی رو خیلی دوست دارم

الهی همیشه توی مهمونی و عروسی و موقع موفقیت هات دستت باشه

آره عزیزم همه شاخه های کامپیوتر درآمد متوسط رو به بالایی داره.گذشته ها گذشتهشروع کن موفق میشیطراحی س ...

بله عزیزم من باهاتون موافقم که با امید میشه ادامه داد

طلا همیشه به موقع خودش گرون بوده

همیشه قیمت یک گرم طلا، معادل یک چهارم تا یک پنجم حقوق اداره کار بوده

قدیم که طلا بود گرمی ۲۰۰ هزار تومن، حقوق اداره کار بود یک میلیون تومن

الان طلا شده سه و نیم. حقوق اداره کار شده دوازده میلیون تومن

الان پای حرف آدم های ناآگاه که بشینی میگن چه حیف طلا بوده گرمی دویست تومن و نخریدیم. بهشون میگم خب سال دیگه طلا گرمی شش میلیون تومنه الان برو بخر. میگه نمیشه

میگم خب اون موقع هم نمیشده😂

ولی همین الان با مدیریت اونم در شرایطی که واقعا جای نفس کشیدن اضافی نیست، من ۶ گرم طلا جمع کردم. 

به خودم میگم وقتی ما تونستیم اونم وقتی که واقعا جا برای صد هزار تومن خرج اشتباه نیست، پس بقیه هم میتونن.

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم که توی سه ماه این مقدار طلا جمع بشه.  فقط برکت خدا و امید باعث شو جمع کنیم و خرج مهمونی های غیر واجب و پرخرج و لباس و تنقلات مضر ندیم.

تازه ما تا ماه آینده هم هنوز قرض بزرگ داریم، از مهر یهو ماهی ۱۵ تا ۲۰ تومن پول اضافه میاد دستمون. ببین دیگه با اون میشه چیکار کرد😁

2810