2777
2789
سلام بر بانوان عزیز و دوست داشتنی😘ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم از پاسخگوییتون💗آیا به پولی که ...

سلام عزیزم نه سود تعلق نمیگیره .

احتمالا همون هدیه معرفی به دوست هست حالا شاید اسم سند بانکی اش تغییر کرده . 

سلام عزیز دلم ❤️ بله تامین اجتماعی داره نمی‌دونم چرا نمیتونم ریسک کنم آنلاین پرداخت کنم فک میکنم نمی ...

معصومه جان 

ما چندین سال هست نتی پرداخت میکنیم شماره پیگیری و مد رو همراه ساعت و تاریخ یادداشت میکنم 

راحت بی درد سر 

البته بگم سال 92که از طریق بانک پرداخت میکردم طی یه کلاهبرداری شیک خواستن مارو هفت میلیون جریمه کنن 

توجه کن سال 92 این پول کلی ارزش داشت 

تمام قبضهای بانک رو دقیقا از سه سال قبلش داشتم بردم دفتر تامین و دونه دونه بالا اوردم داخل سایت

کم پولی نبود 

پس بخوان اذیت کنن همه جوره میکنن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم نه سود تعلق نمیگیره .احتمالا همون هدیه معرفی به دوست هست حالا شاید اسم سند بانکی اش تغییر ...

سلام عزیزم...ببخش هی اذیتت میکنم.

الان من وام یک تومنی ویپادوگرفتم ومیخام ۲۸صفرانشالله طلا بگیرم ولی تو حساب نیومده

۲۰میلیون دیگه واسه زیادشدن سکه توحساب پول ریختم، من برم خریداز یک میلیون وام کم میشه ؟؟یابایداون یک میلیون بیادتوحساب اصلی اگه آره چطوری؟؟

سلام عزیزم...ببخش هی اذیتت میکنم.الان من وام یک تومنی ویپادوگرفتم ومیخام ۲۸صفرانشالله طلا بگیرم ولی ...

سلام عزیزم وام رو روی موجودیتون نشون نمیده ولی وقتی میخوان کارت بکشید نگران نباشید از وامتون کم میشه نه از موجودی خودتون .

فقط حواستون باشه برای فقط وام یک میلیونی باید ۲ میلیون کارت بکشید وگرنه انگار از ۵۰۰ هزار تومان از وامتون استفاده کردید . 

سلام خانم های اقتصاد دان. طلا میخام بخرم الان بخرم‌یا اینکه دست نگه دارم نو بخرم یا دست دوم چون دست ...

الان طلای دست دوم بخرید 

والا من طلای دست دوم برا فروش گذاشتم ، نو نو هستن ، حتی یکبار استفاده نکردم ،  طلای دست دوم تمیز پیدا کنید 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم وام رو روی موجودیتون نشون نمیده ولی وقتی میخوان کارت بکشید نگران نباشید از وامتون کم میشه ...

ممنون مهربان بانو.،اره گفتم دومیلیون وبرم طلابگیرم.فقط

نگران این بودم که این یک م نیومده توحساب چطوری خرجش کنم...فدایی داری معلم نمونه👌👌😘

الان. اصلا طلا بخرم یانه

تا مهر کف طلا به ۳۶۰۰ میرسه طبق تحلیل ها 

کف الان هم ۳۴۰۰ ولی ممکنه به این کف نرسه 

اگه من بودم ،میخریدم ، به دید یک ساله خیلی خوبه 

ساعت دو و نیم ، از شوق و ذوق خوابم نمیبره   

دی ماه ۱۴۰۱ بود که ۴۳ گرم طلا رو تو یه سرمایه گذاری از دست دادم و شوهرمم همون موقع بیکار شد....

ولی ما هدف داشتیم و واقعا جنگیدیم 

یعنی یه روزایی رو با هم سپری کردیم که سختیش در وصف گفتار نیست ....‌ 

همون موقع قبل بیکاری ، میتونستم کل طلاهامو داشته باشم و از ترس بیکاری ، ندیم به کسی برا سرمایه گذاری.... ؛ یه ماشین صفر هم میتونستیم بخریم 

ولی .....

ما یه هدف بزرگتر تو سرمون بود که هررررر کسی نمیتونست سختیای اون راهو تحمل کنه؛ دوست داشتم شوهرم برا کار بره جایی که حقشه ، که علمشو داره .... ؛  دوتایی یا علی گفتیم 

راستش در کل بخوام بگم ،او بیشتر از من انرژی گذاشت ، هر چند که منم در مقایسه با بقیه خانما واقعا تحملم خیلییییی بیشتر بود 

شوهرم چند ماه پیش رفت سر کار جدید 

امروز هم ماشینمونو تعویض کردیم و یه ماشین جدید خریدیم 

پارسال این موقع ،  اصلا تصور همچین روزایی رو نداشتم که اینقدر زود تجربه کنم ولی همیششششششششه به خدا توکل کردیم ، صبررررررر کردیم، همدیگه رو حمایت کردیم 

پست انگیزشی بود برا عزیزانی که الان تو سختین ، اذیتن 

تموم میشه بالاخره 

موفقیتی که دوتایی با هم بدست میارید ، خیلی شیرینه 

برا هدفاتون بجنگید ، هدف بذارید ، تلاش کنید ، به خدا توکل کنید ، حتما نتیجه میگیرید .....

ان شالله هر کسی هر حاجتی داره  حاجت روا شه به حق این روزا 

فدات شم من چرا نباید بپرسی❤️ ؟قربونت برم من ...در آمد خودم هست ...در آمد همسرم هست ....درآمد اجاره خ ...

سلام معصومه جون

ان شاءالله خدا برکت بیشتری به زندگیتون بده

خدا رو هزاران بار شکر که با اجاره خونه ها آقا امید میرن سر کار 

شوهر تنبل من که همیشه میگه آخ اگه یه میلیارد پول داشتم میزاشتم بانک سودشو میگرفتم و سر کار نمیرفتم

اینقد حرصم میگیره دوست دارم خفه ش کنم 😮‍💨😖😠

سلام دوستان من اومدم یه چند تا هدف جدید کوچولو گذاشتم که باهاتون به اشتراک بذارم

اول اینکه من شنبه ها شبکارم و یکشنبه ها معمولا کامل تا شب خونه هستم و همسرم نیستن و این تایمم معمولا توی گوشی سپری میشد چند هفته ای هست که یکشنبه ها شده مخصوص ورزش و پیاده روی همچنین به فرهنگسرای نزدیک خونمون مراجعه کردم و دیدم یکشنبه ها کلاس رایگان مشاوره و تراپی دارن اونجا اسم نویسی کردم که حتما شرکت کنم همچنین یه یکشنبه بازار پیدا کردم که حین پیاده روی از فرصت نبود اقای همسر استفاده میکنم میرم و مایحتاج رو به قیمت مناسب میخرم

برنامه ورزشیم هم از یوتیوب میگیرم من اصلا اینستاگرام استفاده نمیکنم 

و نکته دیگه اینکه برنامه کلم پیچ یه برنامه رایگانه که کالری دریافتی تا شب رو میزنی و از یه حدی نباید عبور کنی جهت کاهش وزن این برنامه هم خیلی بخم کمک کرده برای لاغری

راستی اونروز از طرف محل کارم بهم لباس و صندل میدادن ولی من چون احتیاج نداشتم سایز بزرگ گرفتم همسر استفاده میکنن

2810