2777
2789

دوستان من بحاطر نوع کار خاصم بهمونهرهفته شیر میدن که من و همسر شیر ساده رو اصلا نمیتونیم بخوریم و همشرم معمولاشیرموز یا شیر طلابی یا ... درست میکنه باهاشون منم هروقت موز یا طالبی یا مغزیجات داریم فورا میذارم فریزر که هروقت خواست اماده تو فریزر باشه و نخواد بریم بگیریم

همچنین برا بچه های فاپیل اگر بخوام خوراکی بخرم از همین شیر و کیک های محل کارم براشون میذارم خودمونم که اصلا سمت بیسکوییت وکیک نمیریم و چون بهمون میدن و من رژیمم و میارم برای همسرم و گاهی هم که زیاد میشه مهمون بیاد از چند نوع میچینم تو دیس که خرید شیرینی نداشته باشیم گاهی هم باهاشون کیک یخچالی یا چیز کیک درست میکنم اینام ایده های من بود برای اذوقه های محل کارم گفتم شایدبدردتون بخوره

الوعده وفا

اومدم با اولین تجربه گویی

یکی بود یکی نبود یه خانوم نویسنده بود از دوستان من.

این خانم خیلی خیلی جالب بود برام.

اصلا قدر داشته هاش رو نمیدونست. من خودم همیشه آدم سپاس گذاری هستم صبح ساعت پنج بیدار میشم و رو به آسمون خداروشکر میکنم. 

ولی این خانوم همیشه ناله میکرد با اینکه دخترش هم سن من بود زندگیش پیش رفته بود خونش بالاشهر بود. شوهرش راننده ماشین سنگین بود و با درآمد خوب.

یکی از خاطرات رو بخوام بگم که به صورت واضح منظورم براتون روشن شه و عاقبتش رو بگم:

ما یه بار باهم رفتیم کافه(من و ایشون و همسرم) خب همسرم که نذاشت ایشون حساب کنه دونگ خودشو و مهمانش کردیم. برگشتنی رفت فست فود و یک عالمه خوراکی خرید باور کنید شاید چند میلیون شد. گفتم فلانی واسه چی انقدر چیز خریدی؟

گفت پسرمو تنها گذاشتم حالا باید براش جایزه ببرم.

من خیلی تعجب کردم حقیقت فکر کردم میخواد ما رو هم دعوت کنه شام که انقدر زیاده😀

اما تعارف هم نکرد که بیاید و منم خوشم میاد دوستام رک باشن. ناراحت نشدم.

خلاصه این خانوم همینجور ادامه داد به ولخرجی و بریز بپاش

تا چند وقت پیش شوهرش مریض شد و زمین گیر شد!

پایان تابستان زندگیش رسید و زمستان شروع شد!

حالا واسه یک میلیون تومن رو میزد به من. گفتم ای خدا زن تو با اون درآمد هیچی پس انداز نداری؟ گفت نه خرج داروهای شوهرم زیاده هیچی ندارم. شوهرم بستری شده بیمارستان داروها خارجی هزینه بالا.

باز هم برام روشن شد که تو بریز بپاش و الکی الکی زندگی کردن هیچ خیری نیست. معلم های عزیز من، دوستان نادیده من، فکر زمستون های زندگیمون باشیم. نگیم برا من پیش نمیاد. نه بابا حالا چه ربطی داره شوهرش مریض شده به ولخرجی چه ربطی داره. ربط داره. آدمی که هی ناله کنه هی قدر ندونه هی کفران نعمت کنه خداوند با سختی ها درس هایی رو بهش میده. درس بگیریم قبل از اینکه مجبور شیم درس بگیریم💗😘

البته که شما نیازی به این حرف ها ندارید انقدر که خودتون عاقلید فقط یادآوری بود.

هر روز سپاس گذاری کنیم بابت وجود خودمون. دست هامون. پاهامون. تک تک اعضای بدن. همین که میتونیم غذا بخوریم. میتونیم راه بریم. هوای تازه رو نفس بکشیم.

خدایا شکرت

صبحتون بخیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم ❤️ تصمیم داریم یه آپارتمان نقلی بگیریم ....انشالله خدا بخواد واقیعتش برای امسال که طلا به گ ...

👌👌🤩🤩

خداقوت باشه عزیزم ممنون توضیح دادی فقط وقتی قرعه به نامت درمیاد که میگی همسرت معمولا کارش کمتره اقساط چجوری میدی عزیزم؟

@masumehjoon    

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و س ...

شما دیگه زندگی کن و کیف کن😁😁برو مسافرت داخلی و خارجی...لذت زندگی رو ببر تا جوونید....

سلام عزیزم نه سود تعلق نمیگیره .احتمالا همون هدیه معرفی به دوست هست حالا شاید اسم سند بانکی اش تغییر ...

سلام و درود بی پایان بر شما خانم معلم صبور وبادانش❤

ازتون بسیار ممنونم😘

رویا جون کدوم پست شادی جون توضیح دادن میشه پستشو ریپ بزنی ببینم 💋💋

سلام از صفحه ی ۱۳۱۶ زحمت کشیدن در موردوام ها توضیح دادن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و س ...

میتونید به باغچه فکر کنید وهدف بزارید براش  داشتنش خیلی لذت بخشه

سلام و صبح عالی متعالی دوستان گل

امیدوارم حال دلتون عالی عالی بوده باشه ❤️

پنج شنبه است و چالش تمیزی خانه را داریم 😍

این پنجشنبه تمیز کردن اساسی جاکفشی خونه 😍

تمیز کردن جلوی در ورودی

حالا اونایی که آپارتمان نشینن طبقه ی خودشون رو طی بکشند ..جلوی در خودشون رو اساسا بهش برسند 😍

دیوار های راه پله ی خودشون رو قشنگ دستمال بکشند 😍

فقط اساسی ،اساسی😍 ...دوستم یا یه کاری رو نکن

یا اکه شروع کردی قشنگگگگ از جون و دل مایه بذار 😍

قشنگ به تاید ماشینی یکم آب بریز ...یکم سرکه اکه داری بریز قشنگ بکش به در و دیوار ورودی خونه ات بذار برق بزنه 😍

اونایی هم که خونشون ویلایی میتونن اونا هم دم در کوچه و حیاطشون رو بشورند و اساسی بهش برسند

خب پس چالش تمیزی این هفته ..

یک .....جاکفشی ترو تمیز ....تمیز بشه 👌 حالا نگین مال من تمیز تازه تمیز کردم هااااا 😊

خواهشاً دست از تنبلی بردار و کافی با یه دستمال مشکی پاک کنی ببینی چقدر غرد و غبار هستش 👌

بعد قشنگ  اگه میتونی هزینه کنی زیر انداز بگیر قشنگ ببر

اندازه ی هر طبقه ی جا کفشی بنداز منظم و مرتب 😍

اکه نداری هزینه کنی اشکال نداره...اکه تو خونه سفره اضافه داری که کهنه شده ولی شیک ببر قشنگ بنداز به هر طبقه اش ...

بعد کفش ها رو قشنگ بشین سوا کن

مال مهمون و مال دم دستی رو جدا کن

اونایی که کهنه هستند حتما بردار از جا کفشی به خودت ارزش و ارج بده 😍

کتونی و اسپورت ها رو بنداز لباسشویی

من تو چالش تمیزی جا کفشی ....کفش هارو تند تند می اندازم 😍 انگار همین الان گرفتی

فقط خودتون دیگه میدونید چند جفت ...چند جفت بندازین

که سنگینی نکنه برای ماشین 👌

بعد کفش های چرم مدل رو هم واکس بکشین

بذارین مرتب سر جاش 😍

بعد روی جاکفشی رو هم اساسا بهش برس

برگرد ببین تو خونه یه دکور خوب داری

بیاری بذاری روش

مثلا یه گلدان زیبا 😍

شاید کسی عزیزم توی خونه ات رو نبینه

ولی چندین نفر از جلوی دم در ت  رد میشه می‌ره خونه اش

پس به این قسمت صد درصد برس که خانومی و باسلیقه بودن خودت رو نشون بدی 😍

حتما حتما زیر پایه در رو هم بشور ....ترو تمیز و شیک

یا علی 👋👋خواهشاً الکی لایک نکنین 👌 بلند شین با شور و شوق و اشتیاق به خونه زندگی ات برس 😃

که امشب شب یار است ❤️و جان به قربان یار 😍😍

قشنگ اول به خونه برس تر و تمیز کن ....این قسمتی هم که نوشتم اساسی ...اساسی بهش برس ❤️

ادای شل و ول هارو هم در نیارین ...یه هفته در روز هستش

ببینم کیا اراده ی کافی دارند دیگه ❤️

با لایک ها خواهم فهمید که چند نفر تا شب تونستنن چالش رو برند 👌

خودت میدونی اینجایی که هستی به خاطر سیو پول و پس انداز و سرمایه گذاری و هستش 👌

مواظبت از وسیله های خونه خودش یه جور پس انداز که در پست های قبلی اشاره کردم

من دیگه برم مهمون دارم

انشالله مهمونام برن میام حتما ...

#چالش تمیزی خونه 😊

سلام من محل کارم60میلیون کارت اعتباری بهم دادن ماهی2500قسطش هست.سودش هم صفر درصد هست.24ماهه.

میتونم باهاش طلا بخرم ولی سکه نه.

اما طلا میگه نرخ خام به علاوه16درصد.بنظرتون عاقلانه هست این کار رو کنم؟همسرم میگه خیلی گرونه،چکار کنم بنظرتون؟

توروخدا جواب بدید

همون آیدی روکپی کنید توی فضای شخصی یامثلا برای یکی بفرستید)خواهر،مادر بچه اتون ...)که ایتا داره اونو ...

ببخشید یه سوال دیگم بپرسم .با یکی چت کردم اما شمارش و آیدی دقیقش رو ندارم .وقتی مجدد پیام میده چت های قبلی هم تو حافظه ایتا هست.میخواستم بدونم راهی هست من پیداش کنم بدون آیدی و شماره؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

سلام خانمای گل

منم یه گزارش از تولد دخترم بدم 

از یک سال پیش ماهی ۲۵۰کنار گذاشتم به نام باکس تولد دخمل 

شد سه تومن باهاش تولد خوبی گرفتم با دوستاش 

براددیراین چنوجا پرسیدم دوتومن میشد یک و ۷۰۰میشد 

رفتم لوازم تولدها چن جا قیمت گرفتم اختلاف قیمت زیاد بود 

مثلا عد ۹سالگی که چراغ داره روشن میشه کرایه میدن از ۵۰تا ۱۵۰ ،من ۵۰تومنی گرفتم ،بگ گراند از ۱۵۰بود تا ۳۰۰من ۱۵۰یی گرفتم 

بگ گراند ۳۰۰ی قطعاتش از هم جدا نمیشد باید کرایه رفت و برگشت وانت هم میدادم 

ولی اینی که انتخاب کردم جدا شد تو صندوق گذاشتم 

بادکنک ۶۰تا دونه ۳تومن گرفتم دونه ۵ هم داشت همون سه تومنی گرفتم با لباسش ست 

۱۵۰دادم تو مغازه باد کردن بهم بستن 

با ماشین خودمون اوردیم 

صندلی شاگرد رو خوابوندیم تا صندلی های عقب

میز کیک هم ۵۰یی کرایه کردم 

برف شادی ۳۵

بمب شادی ۴۵

روبان چاقو کیک

روبان برا ساندویچ

جمعا ۷۰۰شد دیزاین

سلام معصومه خانم اگه پیام منو دیدی ممنون میشم جواب بدی من چندوقته بسرم زده تو خونه قالی ببافم فقط چو ...

خونه قبلی ما، ما همکف بودیم طبقه بالایی مستاجر بود و اون بالا قالی راه انداخت .کارمون به دادگاه و شکایت کشید تا صاحب خونه بیرونش کرد و تمام شد ... ما هم اونجا رو فروختیم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
2810