2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و س ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

چه زیاد هدف عزیزم 😍

بشین بیار رو کاغذ ....ببین چی دوست داری ؟

دلت میخواد تو این سنی که داری به کجای زندگیت برسی 

مثلا من خودم دوست دارم ویلا بگیرم ...ولی خب میدونم که خیلی فاصله هست برای ویلا 😍

به پول امسال حدود هشت تومن ...ده تومن پول میخواد که یه ویلای با متراژ کم بگیرم حالا از  جای متوسط 

اومدم خورد کردم اهدافم رو که چه جوری در عرض سه سال بهش برسم ؟

به این نتیجه رسیدم که بعد جمع آوری حدود چهارصد گرم طلا حتما تبدیل کنم به یه واحد نقلی ...سال بعد خدا اجازه بده عمری باقی باشه...باز همین روال 

باز سال بعدش همین روال .بعد..تاق بزنم و ویلای مورد نظرم رو بگیرم  👌

تو هم بیار رو کاغذ عزیزم ...بذار ذهنت بازتر بشه 

همون ارتقا ماشین 

ماشین شاسی ...این همه مدل 😍این همه اسم های خفن 

بعد هدف برای خودت ....ماشین برای پای خودت 😍

بعد گرفتن  سالن ...برای زدن رستوران 😍👌برای زدن باشگاه 👌خرید پاساژ ...

بعد باز کردن نمایشگاه ماشین 😍

داشتن مغازه های چند دهنه ...داشتن سوله ...داشتن ..زمین از جاهای مختلف شهر 

بعد ویلا تو شمال ...بعد ویلا تو ترکیه 😍بعد ویلا تو دبی 😍

مگه ما چمون ؟؟؟مگه اونایی که خارج از کشور سرمایه گزاری میکنن ما ازشون چی کم داریم ؟

بعد سفر به پاریس 😍

و هزاران هدف دیگه 

اوووووه ببین چقدرررر هدف هست ...کافی فقط بیاری رو کاغذ و الویت بندی کنی عزیزم ❤️❤️

من برم مهمون دارم خیر سرم 😁😊

مهمون ام با گوشی حرف میزنم منم فرصت پیدا کردم زودی نوشتم براتون ...انشالله فرصت کنم میام ....نشد فردا انشالله ...خدا اجازه بده عمری باقی باشه 

سلام چه تاپیک خوبی ...

خوشحالم که پیداتون کردم به به لذت میبرم خانومای مدیر و میبینم، خودم متأسفانه خیییییییلی ریخت و پاش کردم تو زندگیم، خلاصه تاپیک رو که خوندم مو به تنم سیخ شد که چرا من مدیریت نکردم زندگیم رو 

سلام چه تاپیک خوبی ...خوشحالم که پیداتون کردم به به لذت میبرم خانومای مدیر و میبینم، خودم متأسفانه خ ...

من خودم شاغلم،حالا همچین بی برنامه هم نبودم، ولی خب پست های معصومه جون رو که دیدم فهمیدم چقققققققد پول حروم کردم، سال‌های اولی که سر کار اومده بودم خییییییییلی طلا میخریدم، حدود صد گرم رو سال ۹۵فروختم گذاشتم رو پول وام ی واحد آپارتمان خریدیم، تو این سالها هم همسرم حواسش بود تمام پولمون و تبدیل می‌کرد به  دلار و طلا ، خودمم کم و بیشت تو برهه های مختلف میخریدم، امسال به یاری خدا تونستیم با فروش اون اپارتمان قبلی و زمین و طلا و دلارامون، ی خونه بزرگتر بخریم، به امید خدا تا اول مهر میریم خونه جدیدمون،

از تاثیرات معصومه خانم هنرمند و مدیر و توانمند بخوام بگم اینکه من همیشه مهمون زیاد دعوت میکردم، مدیریت نمیکردم، چندمدل عذا، میوه های گرون، و.... 

ولی این چندروز که با این تاپیک آشنا شدم با وجود اینکه مهمون دارم و برام عزیز هستن ولی خیلی مدیریت میکنم، چیز اضافی نمیخرم، غذا رو مدیریت میکنم، خلاصه که دعای خیر من بدرقه راه خودت و خانوادت باشه معصومه خانم، الهی سراسر زندگیت خیر و برکت و خوشبختی و آرامش باشه عزیزم ❤️❤️❤️

فدات شم من چرا نباید بپرسی❤️ ؟قربونت برم من ...در آمد خودم هست ...در آمد همسرم هست ....درآمد اجاره خ ...

معصومه جون عزیزم خدا هزاران بار به مال و عمرتون برکت بده انشالله که به خیر و شادی از ثمره زحماتتون استفاده کنید،بازم ممنون از توضیحاتتون،همیشه دعا و انرژی مثبت همه ما پشت سر شماست 

خیلی منتظر نظرت بودم راجع به سوالم عزیزم 😁

عزیزم میدونی شرایطت خیلی شبیه من هست ، من هم خیلی بار اقساط روی دوشم هست و بعضی وقتها واقعا خسته میشم ولی باز با خودم میگم زندگی مشترک این حرفها رو نداره واقعا .

و الان هم اگر شرایطی مشابه شرایط شما برام پیش بیاد احتمالا ماشین رو ثبت نام کنم به نام همسرم .

ولی کلا من یک جورایی از این ثبت نام ماشین ها دل خوشی ندارم و چندین بار هم شانسم رو امتحان کردم ولی نشده .

الان هم اگر پول نقد دارید میتونید شانستون رو امتحان کنید حالا از نظر من واقعا ماشین به نام شما یا همسرتون خیلی فرق نمیکنه .

و مساله دیگه هم اینکه این قدر این ماشین ها رو دیر تحویل میدن که من فکر میکنم خواب پولش اون سود رو هم پوشش بده . 

معصومه جون خدا انشالله به مال و زندگیتون برکت بده و هزار برابر بشه الحق که خانمی مثل شما صدر درصد لایق بهترین هاست اگه دوست داشتید شغل خودتونو بگید من یکی خیلی کنجکاوم 🥰

عزیزم میدونی شرایطت خیلی شبیه من هست ، من هم خیلی بار اقساط روی دوشم هست و بعضی وقتها واقعا خسته میش ...

مامان سبحان میشه لطفاً برا اون پستی که صفحه قبل گذاشتم شمام نظر بدین،گیج شدم نمی‌دونم باید چکار کنم یه بار میگم سه تا ساختمون رو بفروشم بدم یکی دوباره پشیمون میشم نمی‌دونم برا چی هدف گذاری کنم یعنی اولویت چیه واقعا گیج شدم

2810