2777
2789
سلام عزیزم..میشه سوال منوجواب بدی؟ممنونتم..باگوشی هم میشه توسایت بیمه حساب کاربری درست کرد یابرم کاف ...

سلام عزیزم

اره با گوشی میشه( پول به کافی نت ندین😁نکته اقتصادی)

برید سایت تامین اجتماعی

تو‌ گوگل بزن

یه صفحه سرمه ای( آبی) باز میشه

ایجاد حساب کاربری رو بزنید

احتمالا عکس کارت ملی، شناسنامه و شاید مدارک دیگه، نیازه

یعنی اینها رو هم آماده کنید و دونه دونه بارگزاری کنید

باید نام کاربری ( کد ملی) و رمز عبور بسازید( رمز عبور ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک انگلیسی و عدد باشه)

اینارو انجام بدین 

اگه سوالی بود دورهمی بپرس جواب میدم

باز یه مرحله دیگه پرداخت حق بیمه س

که اونم تو یکی از منو های سایته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اجاره های ساختمون های کوچیک بیشتر میشهالبته من توی مشهد رو میگماببین اجاره یک خونه ۶ میلیاردی ما ...

درسته اینا همه تا زمانی خوبه ک عمر اون آپارتمان ها زیاد نباشه،کم کم هزینه تعمیرات ساختمان و تعویض لوله ها و مشکلات آسانسور،شیرآلات ،فاضلاب,خرابی آیفون ومنبع آب وخرابی پمپ و دینام و نم ساختمون و...تازه همسایه هایی ک شارژ واریز نکنن وزباله هاشون بیرون نبرند وبوی بد و و مدیر ساختمون های رو مخ و مستاجر های بدموقع و پول نده و تخلیه نکن و خدای ناکرده شر کلا ارزش اون واحد رو خیلی میاره پایین ،کلا مکان و خیابون خونه باید ارزش داشته و مستاجر هم خداشناس باشه ک عین خونه خودش از ساختمون مراقبت کنه ک هزینه ها رو بالا نبره در طولانی مدت.

معصومه جون ی سوال دارم من خودم دوتا ماشینامون بنام منه حدودا روی هم پونصد می ارزن.. الان ثبت نام خود ...

عزیزم فک کنم ماشیناتون مدل پایینن و به اسم خودتون میتونید بنویسید

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
سلام معصوم جون عزیزم، ببخشید شاید نباید بپرسم ولی واقعا برام سوال شد که شما ماهی حدود ۱۰۰ میلیون طلا ...

فدات شم من چرا نباید بپرسی❤️ ؟

قربونت برم من ...در آمد خودم هست ...در آمد همسرم هست ....درآمد اجاره خونه ها و مغازه ام هست ....

پول پیش یکی از خونه ها هم که تازه گذاشتیم مستاجر تبدیل کردم ...( دویست و پنجاه ملیون )

شهریور ماه هم مستاجر مغازه رو عوض میکنیم ...که هر چی اضافه آوردم رو پول پیش تبدیل خواهم کرد 👌

و اینکه عزیزم من که قرعه میذارم ....میبینی مثلا یه جا صد ملیون در اومد ...همون روز تبدیل کردم 

الان نزدیک دویست ملیون قرعه میخواد خورد خورد بنامم در میاد تا آذر ماه 

که منو چند پله پرت می‌کنه جلو 

ماهانه فقط پونوزده ملیون یه جا ... قرعه گذاشتم ...پنج تومن باز یه جا و دو تومن به جا ...و باز هم دو ماه دیگه یکی از این قرعه ها تموم میشه دوباره میذارم ...

اینطوری عزیزم من میوفتم جلو ...منتظر نمی‌مونم که خرج کنم ...بعد هر چی بمونه در ماه مثلا دو سه گرم طلا بگیرم 

خودم رو میکشم چالش ...قرعه های سنگین میذارم ..

طلای قسطی میارم ♥️ اینطوری عزیزم ♥️ 

از حقوق همسرم فقط ده ملیون برای خرجی خونه و پوشاک برداشتم ...مابقی هر چی آوردیم خرج واجبات زندگی میکنیم 

و پس انداز میشه 

سلام به خانمای گل و با اراده من خیلی وقته اینجارو میخونم و باهاتون آشنا هستم ولی تا حالا پست نذاشته ...

شرایط زندگیتو ببین با چی راحتی

ماشین عصای دست هستش 

ببین اگر شوهرت می‌تونه ی کاریش بکنه مثل مترو اینا بذار رو پول خونه

بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و سه تا خونه داریم البته قیمتشون بالا نیست قیمت هر سه تا ساختمون حدود ۸میلیارد میشه ویه ماشین پراید داریم و حدود ۴۰۰ میلیون هم طلا داریم الان من نمی‌دونم هدفم باید چی باشه چون الان جایی که خودمون می‌نشینیم هم از همسایه ها راضیم هم راحتمو دوسش دارم خونه آیی که میشینیم،ازتون راهنمایی می‌خوام به نظر شما هدف بعدیمون چی باشه چون ما این خونه هایی که خریدیم و بدون هدف گذاری قبلی خریدیم الان نمی‌دونیم پول پس انداز کنیم که چه حرکتی باهاش بزنیم دوست دارم برا پس اندازم هدف بزارم از قبل،لطفا هر کی می‌دونه راهنماییم کنه مرسی

سلام معصومه جونیه جا گفتی حضورا بیمه همسرت رو پرداخت کردیاحتمالا تامین اجتماعی باشناگه همسرت حساب کا ...

سلام عزیز دلم ❤️ بله تامین اجتماعی داره 

نمی‌دونم چرا نمیتونم ریسک کنم آنلاین پرداخت کنم 

فک میکنم نمیشنه به جاش 

عزیزم از پارسال شهریور ماه که تمام طلاهامون رو فروختم برای ماشین دوم بجز یکی دو تا طلای خیلی سبک در ...

معصومه جون چجوری گرفتی ب وام یاد بده من هدفم ۲۵۰گرم طلاست برای ۱۰سال یا ۱۵سال آینده...

سلام عزیز دلم ❤️ بله تامین اجتماعی داره نمی‌دونم چرا نمیتونم ریسک کنم آنلاین پرداخت کنم فک میکنم نمی ...

سلام معصومه جون عزیزم میشه درباره پستی که الان گذاشتم شمام راهنماییم کنید خدا خیرتون بده

2810