آنچه که من برای دنیایم میکنم تا زیباتر ببینمش، امن تر ببینمش، و دانستم که به عمل کار برآید، به سخندانی نیست.
پوراندخت، خود، بسیار اهل گل هست ❤️
در اولین سال ازدواجم چند گل کوچک خریدم، و در تمام این سال ها بزرگشون کردم، قلمه زدم، تکثیرشون کردم،
و الان پنج گلدان سانسوریای ده ساله دارم که قدشون بیش از یک و نیم متر هست، و سن و سالشون دقیقا همسن ازدواجم هستن، گل های ده ساله ی من، که همچو جان عزیزشان داشتم ❤️
آنها برکت و سبزینگی خانه و اهل آن هستن، برای همین بسیار گرامی داشتمشان، ودقیقا به همین دلیل در پنج گلدان سفید و ساده و گرد، گذاشتمشان، و تمام گل های دیگری که در این سال ها خریدم، همینگونه بود، کوچک، نهال، نحیف، و بزرگشان کردم،
هروقت که میهمانان عزیزم قدم به چشم من میگذارن و به کاشونه ی من میان، بیشتر از اینکه مبل و چوب و وسایل خونه به چشمشون بیاد، اول و آخر، گل هام به چشم میان، به دل میان،
میگن پوراندخت، گل هایی که توی این خونه ی صدمتری بزرگ کردی و داری، حتی توی بازار باغ گل نمیتونیم ببینیم و پیدا کنیم،
وقتی عکس یادگاری رو دوست دارن کنار گل هام بگیرن، اون وقت خوشحال ترین میشم که این گل ها که مثل من زنده هستن، نفس میکشن، به واقع با ارزش تر از تلویزیون ۵۰ اینچ و برند مبل و وسایل خونه هستن که شاید اینها آدم هارو از هم دور کنه، ولی این گل ها منو به دل میهمانانم نزدیک تر کرد ❤️
برای همین هیچ وقت اونها رو در گلدان بزرگتر و پر زرق و برق تر از خودشون نذاشتم. تا زیبایی، تماما سهم خودشون باشه،
یه اصطلاحی چند سالی باب شده، به اسم محبوب ترین ها، پرفروش ترین ها، یعنی برای خرید، من سلیقه ی دیگری میشوم، محبوب دیگری، پسند دیگری،
لزوما این ، برای من هم خوب نیست ،
چون هرکاری شناسنامه ای دارد، و مشخصاتی، و بعد هم میزنم به دل بازار و محبوب و پسند خودم رو میخرم که برای من و استفاده ی من شرایط مناسبی و آپشن های مناسبی داشته باشه. و عموما هرچیزی که بخوام بخرم فقط از بورسش میخرم، از مرکزش میخرم، که هم خوش قیمت هست و هم اصل.
البته که در دنیای دیجیتال هر روز مدل ها متنوع میشه و آدمی همیشه از سرعت تغییر و تحولات دیجیتال و الکترونیک عقب میمونه، ولی باز هم بهترین انتخاب رو داشته باشیم که آپشن های بیشتری داشته باشه، موقع استفاده راضی تر و راحت تر هستیم.
این مساله توی زندگی هامون زیاد شده، توی تمام زمینه های زندگی داره مثل قارچ رشد میکنه😔
حتی برای نامگذاری اسم فرزندشون، دلبندشون، گوگل میکنن و سرچ میکنن کدوم نام دختر یا پسر، اسم سال شده، یا ....
نام فرزند باید از دل بیاد، از جان بیاد، اون اسم رو یا چشم، توی شاهنامه دیده، یا توی غزل حافظ به دلت نشسته، یا گوش، از کلام قرآن با اون اسم نوازش شده ❤️ یا توی کودکی، دوستی داشتی که تورا چون جانش دوست داشته و تصمیم میگیری نام فرزندت هم نام دوستت باشد ❤️
یا مادربزرگ را دوست داریم و نامش را جاودانه تر میکنیم 🥹 یا نام گلی برمیگزینیم، و .....
و آنوقت اسم های بچه های دهه ۹۰ و ۱۴۰۰ زیباترین اسم های تاریخ میشد، و بسیار حیف ... 🥹