2777
2789
مدیریت عالی و این دلنوشته ها عالیترمعصومه جون یه سوال دارم مگه نگفتین از روی برنامه ی هفتگی مشخص نها ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

چرا همیشه برنامه ی غذایی دارم عزیزم  ...هم برای صبحانه ....هم برای شام 

چون چند روز ماقبلش مسافرت رفته بودیم ..خوپه هم که چون همسرم خونه نشین شده بود 

تقریبا خالی شده بود فریزر و یخچال 

و پول کم بود فقط می‌تونستم با پولی که داشتم ..وام ویپاد رو پرداخت کنم ....و پول کلاس ریاضی دخترم 

برای خرید هفتگی ... منتظر بودم که همسرم پول برسونه 

تو اونطور مواقع از خونه میگزرونم عزیزم ❤️ 

یعنی شما اینهمه که من نوشتم نخوندید،؟؟ باز هم گفتید جاسوسیعزیزم بدرد شما نمیخوره. سرمایه گذاری تو ای ...

چرا سریع بهت برمیخوره.خب نگو ما هم لنگ این پول نیستیم.ولی  خب آدم شک میکنه حتی یک درصد که حالا بخاطر چند تومن پول دچار دردسر نشه واین شک طبیعیه.حالا شما اگر بدون حساب پول میزاری نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم دو دل شدم😆😆😆گوشیم سامسونگه کاملا راضیمنمیدونم ایفون بخرم یاطلاپس اندازاابته ایفون کلاس دیگه ...

من که دیگه هیچ وقت گوشی آیفون نمیخرم ، چند سال قبل که هنوز بچه نداشتیم همسرم برای تولدم آیفون 6 خرید تا سال ۱۴۰۰ همون گوشی رو داشتم و شانس آوردم زمان کرونا من مرخصی بودم و کلاس مجازی نداشتم وگرنه اون گوشی آیفون خیلی اذیتم میکرد .

نمیگم گوشی بدی بود ولی من خیلی از کارهای مدرسه رو نمیتونستم با اون گوشی انجام بدم و وقتی مرخصی ام تمام شد و برگشتم سر کار سال ۱۴۰۰ گوشی سامسونگ خریدم و اون گوشی رو هم تا همین چند ماه پیش داشتم ولی پسر کوچیکم زد ترکوند که یک داستان طولانی داره . 

دیگه هم کلا پول زیاد به گوشی نمیدم و البته باز سلیقه ها متفاوت هست این نظر شخصی من هست . 😍😍😍🌹🌹🌹 

سلام به همه بچه ها حالتون چطوره

امشب تولد همسرم بود اومدم بگم چیکارا کردم

از چند روز قبل فکر کردم که کادو چی بگیرم همسر من خیلی لباس و کفش می‌خره دیدم همه چی داره

آنقدر کفش داره که واقعا من بعضی وقت ها بهش غر میزنم که یه کمد کاملا فقط کفش های تو

لباس هم همینطور دیدم چیزی نیاز نداره

خودم هم خیلی تو دستم پول نبود

چون به خاطر سفر دلار خریدم دیگه برگشتیم بقیه دلارها رو نفروختم گذاشتم بمونه گفتم دلار دیگه زیاد با طلا فرق نداره

حالا خداروشکر چند تا کلاس خصوصی بهم خورد و پول اومد به حسابم ولی یهو این وسط دندونم هم بازی درآورد

ما بیمه تکمیلیمون دندون رو هم تا سقف بیست میلیون پوشش میده فقط ده درصد فرانشیز باید بدیم

من هم رفتم مطب تحت قراردادمون گفت چون دندون عصب کشی شده است باید بری متخصص ریشه گفتم بکشم ایمپلنت کنم چی ؟ گفت حیفه فقط مشکل اینه که متخصص ها تحت پوشش بیمه نیستن و باید پول بدیم فاکتور ببریم بعد پس بگیریم که دیگه گفتم پول رو بزارم برای دندونم

چون الان معلوم نیست هزینه ای که برای دندون باید بدم چقدر

مدارس هم کلا حقوق کلاس های تابستونی ما رو نیمه دوم شهریور پرداخت می کنند

گفتم بهتر بیشتر سرمایه برای تولد رو به جای کادو روی شام و کیک بزارم که همسرم بدونه به فکرش بودم

خودم هم رژیم هستم و طبیعتاً اصلا کیک نمی‌خورم

همسرم عاشق چیز کیک

از قبل عید هم خامه قنادی تو فریزر داشتم که چند هفته دیگه تاریخ مصرفش تموم میشد گفتم بهترین کار اینه براش چیز کیک درست کنم

دو تا بیسکوییت پتی بور و یه پنیر خامه ای گرفتم شد ۶۰ تومن بقیه موادش رو هم تو خونه داشتیم

برای شام هم گفتم غذایی که خیلی دوست داره درست کنم

چون کلا همسر من خیلی شکمو 😂😂و عاشق غذاست

خیلی وقت بود لازانیا درست نکرده بودم همسرم هم عاشق لازانیاست دیگه رفتم تو کار خرید موادش

گوشت چرخ کرده که داشتیم

یه بسته لازانیا گرفتم ۶۰ تومن

قارچ هم اندازه چهل تومن از میدون خریدم

یه دونه شیر هم گرفتم ۲۵ تومن

رفتم سمت پنیر پیتزا ها دیدم وزن های پایین گرونتر درمیاد مثلا دویست گرمی هشتاد تومن بود

ولی یک کیلویی مطهر که بهترین برند پنیر پیتزاست آف خورده بود شده بود ۲۵۰ اون رو هم برداشتم

چون من پنیر پیتزا استفاده می کنم

سوسیس و کره و آزد و این چیزا هم داشتیم

دیشب ساعت هشت و نیم از کلاس اومدم شام خوردیم و چیز کیک درست کردم دیدم چشماش برق میزنه  

امروز هم تا ساعت دو مدرسه بودم و عصر هم دندون پزشکی بودم ولی اومدم یه لازانیا درست کردم اصلا عالی شده بود فکر کنید خودم هم رژیمم یه کم ازش خوردم ولی همسرم هر لقمه ای که خورد گفت چه خوشمزه است

بعد هم که چیز کیک رو خوردیم

همسر من وقتی براش یه چیزی درست می کنی خیلی بیشتر خوشحال میشه تا آماده بخری

میدونم اگه رفته بودم پونصد تومن پول کیک داده بودم اصلا ذوق نمی کرد ولی از دیشب واقعا ذوق رو تو چشماش می‌دیدم

کادو هم گفتم بهش پول نقد بدم

یادم افتاد از مسافرت ترکیه که پارسال رفتیم ۱۰۰۰ لیر مونده بود پول ترکیه هم بدتر از پول ما اصلا رشد نمی کنه گفتم این رو برای چی نگه داشتم ارزشش که بیشتر نمیشه

عصر بعد دندون پزشکی رفتم طلافروشی گفت یک و پونصد و پنجاه برمیدارم من هم گفتم ممنون بردارید

یک تومن پول رو گذاشتم تو پاکت بعد خوردن چیز کیک دادم به همسرم گفت دیگه شام و کیک کافی بود به قدر کافی زحمت کشیدی گفتم حالا یه کادو ناقابل تولد بدون کادو مزه نمی‌ده پاکت رو بهش دادم حتی باز هم نکرد

همونجا گذاشت 😂😂

امروز هم همسرم پول ریختم برای ثبت نام ماشین .

چون دو تا ماشین ها به نام من هست همسرم می‌تونه از شرایط ثبت نام استفاده کنه

گفت ماشین دراومد می فروشم گفتم چرا بفروشی گفت ۲۰۷ دربیاد نزدیک پونصد تومن که ارزونترین ماشین هست

پونصد نداریم ماشین خودت رو هم که سیصد برمیدارن گفت آخه چند ماه بدون ماشین میشم

گفتم سه روز در هفته من ماشین نمی‌خوام چون مدرسه ای که میرم پیاده پنج دقیقه با خونمون راه اون سه روز تو ماشین رو بردار دو روز دیگه که ماشین رو لازم دارم حالا با تاکسی برو سرکار

یه چند ماه دیگه

گفت اگه ۲۰۷ نیاد ماشین بالاتر دربیاد دیگه باید بفروشم باز هم گفتم نمیخواد بفروشی تا حدی که نیاز باشه طلا میفروشیم جورش می کنیم

گفت پس نگهش میدارم گفتم معلومه

من هم این مدت میرم دنبال وام ببینم میتونم وام جور کنم که اگه ماشین بالاتر دراومد وام رو استفاده کنیم نخوایم طلابفروشیم‌

حالا هفته دیگه برم بانک ها ببینم میتونم وام بگیرم

حالا خدا کنه دربیاد فکر کنم بالای بیست بار اسم نوشتیم و ماشین درنیومده بعد هم همون ۲۰۷ دربیاد چون من دنا و سورن دوست ندارم 😂😂تارا هم اکیه

۲۰۷ دربیاد نیاز به وام و اینا هم نداریم  

من که دیگه هیچ وقت گوشی آیفون نمیخرم ، چند سال قبل که هنوز بچه نداشتیم همسرم برای تولدم آیفون 6 خرید ...

مامان سبحان عزیز 

من امشب نوبت وام دو‌تومنی ویپادم رسید اونم زدم

بعد تو دیج ی پی که میخاستم برداشت بزنم چشمم ندید از رو‌کرینه های انتخابی فک‌میکردم‌فقط پونصد به پونصد باید ریخت و بیشتر نمیشه 

این بود که دو تومن وام رو‌ هی میخاستم پونصد تومن پونصد تومن تیکه تیکه بزنم‌

و همین باعث شد که من به دفعات زیادی رمز پویا بخام از ویپادم 

دوتا پونصدیو زدم بعد تو سومی گف رمز پویا اشتباس و‌قبول نمیکرد تهشم‌گف غیر مجاز زدی رمزاتو 

یجام گف واسه گزفتن رمز دوم ب دستگاه کارتخوان بانکتون مراجعه کن 

اینجام شهر کوچیکیه بانک پاسارگاد نداره که 

حالا چیکارش کنم رمز پویا رو برام بفرسته من اون پولیم‌که‌مونده رو هم بدم ب دی ج ی  پی 

حتی از اپ هم تست کردم بازم رمز دوم نفرستاد برام‌

چقد لستزس دارم بخدا 😥😥

سلام عزیزم ، برای وام فوری هم باید امتیاز جمع کنید .

سلام عزیزم شرمنده یه سوال داشتم 

من ۲۹ خرداد ماه وام امتیازی مهر گرفتم 

خب بعد حالا میخوام دوباره معدل حساب بگیرم هر تاریخی میزتم مثلا ۳۱ خراد تا ۳۱ تیر نمیاره میگه ندارید معدل حساب

یا اصلا از ۲۰ تیر تا ۲۰ مرداد باز میزنه وام فعال ندارید شما میدونید جریانش چیه

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
مامان سبحان عزیز من امشب نوبت وام دو‌تومنی ویپادم رسید اونم زدمبعد تو دیج ی پی که میخاستم برداشت بزن ...

عزیزم فردا به پشتیبانی ویپاد زنگ بزنید یا داخل خود همون اپلیکیشن داخل گزینه پشتیبانی بگید که رمز پویا رو دوباره براتون فعال کنند . 

سلام عزیزم شرمنده یه سوال داشتم من ۲۹ خرداد ماه وام امتیازی مهر گرفتم خب بعد حالا میخوام دوباره معدل ...

سلام عزیزم بانک مهر بعضی وقتها این مشکل رو پیدا میکنه چند روز پیش برای برادر من هم معدل حساب نمیداد ولی وقتی درخواست وام رو زد نشون داد چه قدر وام میتونه بگیره و وام فوری گرفت . 

از داخل سایت معدل حساب رو ببینید اونجا احتمالا نشون بده . 

معصومه جان یه سوال دارم اگه بهت ۱۳ میلیارد میدادن باهاش چکار میکردی؟مثلاااا گفتم

تو مسکن سرمایه گذاری میکردم عزیزم 

چون همسرم شغلش کارگر ساختمانی ..بهتر کمکم میکرد تو این راه 

شش تا هفت تا واحد دو میلیاردی می‌گرفتم ..میدادم اجاره ..و رو پولهای ودیعه حسابی ...حساب باز میکردم 

باهاش کار میکردم و یه شغل هایی دست و پا میکردم 👌

هم پولم از ارزش نمیوفتاد و هم اینکه با پولم کار میکردم و کار آفرینی میکردم ....

سلام معصومه جان خوبی؟میگم خواهر من برای اولین بار یه ۱۵تومن پول جمع کردم و به کسی نگفتم دلم میخواد چ ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

ستاره جان من به جات بودم ...میگفتم مامان اینا پیشنهاد دادن قرعه بذاریم 

منم گفتم اسم منو هم بنویسید 

بگو ..به مامان گفتم دست و بالمون خالی ...مامان گفت یکی دوماه من میدم شما اونسر میدین به من ...شما خودتون رو پیدا کنین میدین 

منم دیدم فرصت خوبیه و گفتم باشه اسم منو هم بنویسید 

مثلا بگو نزدیک عروسی داریم ...یا مهمونی بزرگ داریم ...یا کسی زایمان می‌کنه ...دوست ندارم گوشم خالی باشه ...بگن خالی کردند خودشون رو واسه خونه ...چرا دستمون رو بخونن عزیزم ؟

اینطوری عزیزم ❤️ 

یا میتونستی بگی عزیزم ...بیست و پنج تومن وام بهم تعلق گرفته 

پونوزده تومنش رو تبدیل خواهم کرد ...ده تومن اش رو میذارم بانک ....چند ماه خیالم راحت باشه از جای اقساطش 

چند ماه جلو بیوفتم ...و از اینور کم کم جمع میکنم میذارم کنار 

میتونی بگی مثلا مامان پول لازم  ده تومن رو میدم مامان ...مامان جای اقساط رو مثلا تا پنج ماه خواهد داد ...بعد پنج ماه   ..وضعمون بهتر میشه انشالله کم کم پر میکنیم 

در آخر میتونی طلا بگیری و بگی لوکس ....یا میتونی بگیری بگی مامان گفت بیا گوشت خالی نمونه ...دستت خالی نمونه 

بیا بنداز بعدا گرفتی پس میدی فعلا خالی نمونی 

بعدا هم که وضعتون خوب شد ...بگو اینا به دلم نشست پول مامان رو بدیم و اینا و من بردارم 

ببین کدومش با زندگی ات میخونه ...نزدیک به روال زندگی به کار بگیرش عزیزم ❤️ 

سلام عزیز دلم ❤️ ستاره جان من به جات بودم ...میگفتم مامان اینا پیشنهاد دادن قرعه بذاریم منم گفتم اسم ...

معصومه جانم یه راهنمایی میدی ما برای انجام یک کار باید بیش از توانمون قسط بدیم ک همسرم میگه من با اضافه کاری و نهایت اسنپ رفتن جورش میکنم،شما بودی قبول میکردی؟میترسم نتونه وسطش کم بیاریم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

سلام خوبین بعداز دوهفته من امدم چندوقت بود مهمون داشتم وواقعا فرصت نمیشد بیام در راستای عنوان تاپیک دارم درس میخونم برای آزمون استخدامی که اگر قبول بشم خودش یه کمک خرجی میشه ومنم به آرزوی دیرینه ام معلمی میرسم برام دعا کنید درس خوندن با دوتا بچه کوچیک خیلی سخته یه کم هم حافظه ام یاری نمیکنه وکند پیش میرم اما نهایت تلاشم رو میکنم 

مثلا عزیزم ما حقوقمون دو نفر روی هم ماهی ۳۷ ملیون اما قسطا ماهی ۶۰ ملیون اما شوهرم کار پروژه ای هم میگیره 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810