دقیقا همینطور عزیزم ❤️
بچه های من عاشق ساندویچ هستند
ولی چون کالباس و سوسیس خیلی مضر هستند 👌
سعی میکنم خیلی به ندرت استفاده کنم
شاید سالی یکی دو بار به زور
ولی به جاش میام ....کوکو سبزی درست میکنم ..باگت میخرم با گوجه و خیار شور و کاهو و سس... ساندویج درست میکنم براشون 😀👌خودم هم که عاشقشم 😋
با حوصله قشنگ میشینم سیب زمینی کوچلو بر میدارم خیلی نازک خلال میکنم ...که هزینه نکنم برای خلال و اینکه بچه هام خیلی دوست دارند ❤️
دفعه ی بعد عزیز دل خواهر ...میام کتلت آسان میاندازم که خیلی خیلی به صرفه هست حتما امتحان کنید ...هم بصرفه هم خوشمزه ....باز باگت میگیرم و اینطوری براشون ساندویج درست میکنم
دفعه ی بعد ساندویج مرغ و قارچ درست میکنم ...سینه ی مرغ رو میپزم و با قارچ تفت میدم ...مزه دار میکنیم باز باگت میگیرم و همین منوال 😋
برای همبرگه هم ...میام سویا خیس میدم چند ساعتی ...می اندازم به چرخ ..یه دونه پیاز رنده میکنم ...با دو تا تخم مرغ ورز میدم قشنگ
اکه داشته باشم ..حتما سنگدان هم میریزم نداشته باشم ...همون طوری ...بهش مزه اضافه میکنم از نمک و فلفل و ادویه گرفته تا ....
بعد پهن میکنم کوچلو ...کوچلو تو پلاستیک ...روزی که ساندویج هست تو برنامه امون در میارم می اندازم تو تابه 👌
دفعه ی بعد نخود خیس میدم یه شب تا روز ..چرخ می اندازم ..سیر و جعفری و اضافه میکنم ....میشه فلافل
با کمترین هزینه ها ...چون تا به حال برای ساندویج اینطوری هزینه نکرده بودم ...برام سنگین اومد 😁😀
خیارشور هم که بله دیگه خود آدم درست کنه خوبه 👌
که امسال انشالله درست میکنم یکم 😊
فله ای آدم بگیره باز بصرفه تره عزیزم ❤️