2777
2789
اره عزیزم من بودممن ۱۳ ساده خریدمدوسش دارمحس لوکسی و شیک بودن میدهبخر زودتر بنظرماز مهر همه چی گرون ...

منم بهمن ۱۴۰۱ تو اوج اینکه یهو گرونی شد ۱۳ معمولی گرفتم ۵۶ تومن الان که فکر میکنم خیلی اشتباه کردم می‌تونستم خط ۰۹۱۲ بخرم 😂💔 یا حداقل صبر میکردم تابستون قیمتا اومد پایین بخرم یا اینکه گوشی قسطی بخرم بقیه پولمو طلا بخرم در کل هر تصمیمی میگرفتم بهتر از خرید نقدی در اوج گرونی بود ولی خداروشکر با اینجا آشنا شدم تو یه مسیر دیگه قرار گرفتم 🌱

من حدودا دو هفته قبل خریدم ۵۰ تومنبعدش چون واردات ازاد شد حدودا چهار تومان ارزون شدالان رو خبر ندارم

منوتوفکرانداختی😆😆نمیدونم ایفون بخرم یا طلا

البته همسرم خیلی علاقه نداره طلابخرم میدونمم بدونه پول تودستمه به بهانه ای لازمش داره چون داره ساخت وسازمیکنه

دودلم🥺

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بهمن ۱۴۰۱ تو اوج اینکه یهو گرونی شد ۱۳ معمولی گرفتم ۵۶ تومن الان که فکر میکنم خیلی اشتباه کردم م ...

الانم دو دل شدم😆😆😆

گوشیم سامسونگه کاملا راضیم

نمیدونم ایفون بخرم یاطلاپس انداز

اابته ایفون کلاس دیگه ای داره😄

الهی ربی ومن لی غیرک💖
معصومه خانم اون مبلغ بخش زیادیش برای کالباس و خیارشور بوده من الان فروشگاه بودم کمترین قیمت کالباس ۱ ...

دقیقا همینطور عزیزم ❤️ 

بچه های من عاشق ساندویچ هستند 

ولی چون کالباس و سوسیس خیلی مضر هستند 👌 

سعی میکنم خیلی به ندرت استفاده کنم 

شاید سالی یکی دو بار به زور 

ولی به جاش میام ....کوکو سبزی درست میکنم ..باگت میخرم با گوجه و خیار شور و کاهو و سس... ساندویج درست میکنم براشون 😀👌خودم هم که عاشقشم 😋

با حوصله قشنگ میشینم سیب زمینی کوچلو بر میدارم خیلی نازک خلال میکنم ...که هزینه نکنم برای خلال و اینکه بچه هام خیلی دوست دارند ❤️

دفعه ی بعد عزیز دل خواهر ...میام کتلت آسان می‌اندازم که خیلی خیلی به صرفه هست حتما امتحان کنید ...هم بصرفه هم خوشمزه ....باز باگت میگیرم و اینطوری براشون ساندویج درست میکنم 

دفعه ی بعد ساندویج مرغ و قارچ درست میکنم ...سینه ی مرغ رو میپزم و با قارچ تفت میدم ...مزه دار میکنیم باز باگت میگیرم و همین منوال 😋

برای همبرگه هم ...میام سویا خیس میدم چند ساعتی ...می اندازم به چرخ ..یه دونه پیاز رنده میکنم ...با دو تا تخم مرغ ورز میدم قشنگ 

اکه داشته باشم ..حتما سنگدان هم میریزم نداشته باشم ...همون طوری ...بهش مزه اضافه میکنم از نمک و فلفل و ادویه گرفته تا ....

بعد پهن میکنم کوچلو ...کوچلو تو پلاستیک ...روزی که ساندویج هست تو برنامه امون در میارم می اندازم تو تابه 👌

دفعه ی بعد نخود خیس میدم یه شب تا روز ..چرخ می اندازم ..سیر و جعفری و اضافه میکنم ....میشه فلافل 

با کمترین هزینه ها ...چون تا به حال برای ساندویج اینطوری هزینه نکرده بودم ...برام سنگین اومد 😁😀

خیارشور هم که بله دیگه خود آدم درست کنه خوبه 👌

که امسال انشالله درست میکنم یکم 😊

فله ای آدم بگیره باز بصرفه تره عزیزم ❤️ 

منوتوفکرانداختی😆😆نمیدونم ایفون بخرم یا طلاالبته همسرم خیلی علاقه نداره طلابخرم میدونمم بدونه پول ت ...

من اخیرا خیلی پس انداز کرده بودم و واقعا از نظر روحی نیاز داشتم برای خودم و دلم هزینه کنم

شما شرایطتو بسنج

ببین به پس انداز نیازت زیادتره یا روحیه خوب

برحسب شرایط تصمیم بگیر

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من حدودا دو هفته قبل خریدم ۵۰ تومنبعدش چون واردات ازاد شد حدودا چهار تومان ارزون شدالان رو خبر ندارم

مرمری الان چک کردم میشه ایفون ۱۳ch 

حدودا ۵۳تومن بااقساط۲۶ماهه ازفروشگاه اداره برداریم

بنظرت ضررنیست؟

خریدهیجانی نیست؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
گلم خرید طلا دست دوم زیر ۷ درصد باید باشهالان فرمول کلی رو میگم هم برای نو هم دست دوم بهت که خودت حس ...

فروشی sj

خیلی ممنون عزیزم بابت توضیحات با این حساب کلی سرم تا الان کلاه رفته من کلا اهل چونه نیستم اونروز سر ی گرم کم مونده بود فروشنده بهم بخنده که چرا میگم کمتر حساب کن .واینکه طلای دست دوم رو هم باید همون طلای خام رو ضرب کنیم یا قیمت همون قیمت دست دوم رو 

من اخیرا خیلی پس انداز کرده بودم و واقعا از نظر روحی نیاز داشتم برای خودم و دلم هزینه کنمشما شرایطتو ...

توی دورهمی برات توضیح میدم عزیزم اگربشه تگت کنم 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
مرمری الان چک کردم میشه ایفون ۱۳ch حدودا ۵۳تومن بااقساط۲۶ماهه ازفروشگاه اداره برداریمبنظرت ضررنیست؟خ ...

عزیزم براتون نوشتم 

من طبق شرایطم بهترین تصمیم رو گرفتم و منطقی 

هیجانی نبود

منم بهمن ۱۴۰۱ تو اوج اینکه یهو گرونی شد ۱۳ معمولی گرفتم ۵۶ تومن الان که فکر میکنم خیلی اشتباه کردم م ...

ایفون اولش ک میاد توی بازار 

معمولا گرونه

الانم دو دل شدم😆😆😆گوشیم سامسونگه کاملا راضیمنمیدونم ایفون بخرم یاطلاپس اندازاابته ایفون کلاس دیگه ...

ببین عزیزم من از اینکه آیفون خریدم اصلاااا پشیمون نیستم از اینکه تو زمان اشتباهی بدون مشورت و .. خرید کردم یکم ناراحتم وگرنه بی نهایت گوشیمو دوست دارم خیلی حس خوبی بهم میده ✨✨ ان‌شالله شما هم بهتریت تصمیمو بگیرین 🩵

فروشی sjخیلی ممنون عزیزم بابت توضیحات با این حساب کلی سرم تا الان کلاه رفته من کلا اهل چونه نیستم او ...

عزیزم قیمت طلا که یک عدد ثابت هست

طلای نو سود بالاتری داره مثلا اگه ۱۵ درصد سود داره (جمع مالیات و سود و اجرت و همه چی باهم) در قسمت آخر میزنی ۱.۱۵

طلای دست دوم که مثلا ۵درصد سود داره میزنی ۱.۰۵ 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
مرسی عزیزم اخه یه جوری قشنگ توضیح میدی آدم خوب دلش میخواد ببینه،اگه راستشو بخوای خودمم تو این موردا ...

گذاشتم عزیزم عکس لباس تو خونه ای و لوازم ارایشی و عطرامم گذاشتم دورهمی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دقیقا همینطور عزیزم ❤️ بچه های من عاشق ساندویچ هستند ولی چون کالباس و سوسیس خیلی مضر هستند 👌 سعی می ...

چقدررر عالی😍

ما سه سال پیش کلی خیارشور درست کردیم هم توی دبه هم توی بطری ولی فقط اون اوایل خورده شد بعدش چون در اوردن سخت بود یکم تنبلیمون میومد یا حتی یادمون میرفت و بخش زیادیش خراب شد و ریختیم دور اگه میدونستم اینجوری میشه رو خیارشور سرمایه گذاری میکردم😂

حالا که شما این همه زحمت کشیدین نوشتین منم یه ساندویچ بهتون بگم درسته باید تو تاپیک آشپزی گفته بشه ولی چون شما نوتیف زیاد میگیرین دلم نمیاد بکشونمتون این تاپیک اون تاپیک دیگه همینجا مینویسمش🫢

یکم مرغ و با پیاز رنده شده و انقدر 🤏🏻 زردچوبه و انقدر 🤏🏻 فلفل با یکم نمک قاطی کنید بندازید سرخ بشن یا میتونید بجای مرغ از همون گوشت چرخکرده استفاده کنید که میشه کباب تابه ای بعد همون رو بزارید توی باگت انقدر این ساندویچ خوشمزست که بدون کاهو و خلال و خیارشور هم مزش عالیه فقط قبل سس قرمز و سفید بزنید داخل نون باگت و اگههه تونستین یکمم پنیر پیتزا بریزین من اینو هر بار درست کردم همه خوششون اومده و میخواستن ببینن بازم هست یا نه که دوباره بخورن اون روز میخواستیم بریم جایی چون صبحونه نخورده بودم یه دونه و نصفی انداختم تو این باگت های سایز کوچیک بعضی وقتا که تو خونه خیارشور و کاهو یا خلال نیست این ساندویچ خیلی خوبه با کمترین مخلفات مزه عالی میده💚

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

2810