2777
2789
من و ترقیب کردین عکس بزارممنم بعد مدت ها شکسته خریدن و شروع کردم

مبارکتون باشه یسنا جان .

عزیزم واقعا این استمرار طلا خریدن خیلی مهم هست .

من یادم هست سال ۹۷ که اومده بودیم خونه خودمون و دیگه خالی خالی شده بودیم من همینطوری بدون اینکه اصلا حساب و کتاب هم بکنم هر وقت پولی داشتم میرفتم طلا میخریدم تازه طلای زینتی اون موقع زیاد به اجرت اینها هم فکر نمیکردم .

بعد سال ۱۴۰۰ همون طلاهای خورد خورد رو برای یک کاری لازم شد بفروشم اصلا فکرش رو هم نمیکردم بردم که بفروشم دیدم حدود ۲۵۰ میلیون شده .

در صورتی که اگر طلا نخریده بودم قطعا حداقل نصف اون پول همینطوری خرج شده بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکتون باشه یسنا جان .عزیزم واقعا این استمرار طلا خریدن خیلی مهم هست .من یادم هست سال ۹۷ که اومده ...

من فقط ۲۰ ملیون بدهی و بدم

استمرار و مثله قبل شروع میکنم

حتی شده با ۵۰۰ تومن...

این بدهید رو شونه هام سنگینی میکنه

سلام دوستان این پیام رو از محل کارم براتون مینوسم لطفا تو رو خدا در لحظه زندگی کنید از زندگیتون لذت ببرید در کنارش پس انداز هم کنید همین یکی دو ساعت پیش یکی از همکارای من داشت میگفت و میخندید یه دفعه گفت سرم درد میکنه و سرش رو گذاشت رو میز و رفت در عرض چند ثانیه به همین سادگی تو رو خدا با هم مهربون باشیم مراقب سلامتیتون باشین با همسر و بچه هاتون وقت بذارین جوری خداحافظی کنید موقع رفتن سر کار که انگار دیگه بر نمیگرده و اینکه پس انداز رو هم حتما داشته باشین همین همکارم تو حسابش 250 هزارتومن فقط داشت و منتظر یارانه بود الان هرچند که دو تا خونه داره و برای همسر و فرزندش میذاره ولی بعید میدونم که خانمش با این سبک زندگی پس اندازی برای خودش داشته باشه که حداقل خرج ماهانه اش رو تا زمانی که انحصار وراثتش درست بشه بگذرونه و باید منتظر باشه که کارای بیمه اش درست بشه خلاصه در لحظه زندگی کنید

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزتر از جانم 😍♥️ظهر قشنگتون بخیر و نیکی باشه ❤️ فداتون بشم که برام نوش ...

خوش اومدی عزیزم . در مورد نامادری و عروس جدید(زن داداشت) هم بنویس

راستی خواهرتون هم مثل خودتون حواس جمع  و مدیر خونهه هست؟

دخترم عاشقتم

انشاالله به زودی زود 

دعای خیرمون بدرقه راهته مهربون خانوم❤

@مامان_سبحان7    

هر کار کردم روی پستت ریپلای نشد عزیزم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ممنون گلم لطف کردیفقط یه سوال مثلا تارا ۱۵۰ اختلافش با بازار مگه نیستچرا حواله شو ۱۵۰ میخرن؟مگه راح ...

اره نوشتم حداقل ، تو بازار بازم گرونتر هست

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
دوستانه جان ❤️سلام و درود به قلب های شما و وجود شماحال دلتان خوش و خوبماشالله به جونتون و خداقوت به ...

سلام عزیزم

چقد خوشحال شدم کاربری شمارو بازم دیدم

از پستهای قشنگ و حضور گرمتون محروم بودیم این مدت

شما مشکوکی چرا؟چرا توضیح واضح و کامل نمیدی به همه؟همه ش تو لفافه و ناواضح میگی یه شرکتی یه سودی میده ...

دقیقا منم به همین خاطر دیگه جوابشونو ندادم ....

ولله جایی که ما پول گذاشتم ، رده بالاترین مقامات تاییدشون کرده بودن ولی تو زرد از آب در اومد ..... ؛  اینا فقططططط کلاه برداریه ، پولتو بذار تو بالشت زیر سرت ، طمع نکن ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
من می خواستم یه ربع سکه بخرم که دیدم ای داد و بیداد روکش دندونام افتادرفتم دندونپزشکی گفت دو سه جلسه ...

یه سرویس غذاخوری 31 پارچه از این صورتی ها هم که تلویزیون تبلیغ می کنه هم سفارش دادم 1980 قراره پنج شنبه بیاره

گفتم یکم به روحیه دخترم برسم که مریض بودم این مدت طفلی یه خورده روحیه اش عوض بشه

دخترم عاشقتم
ای جانمتو اون صدا و اون حسی رو از من متوجه میشی که درون خودت داریاین رو جدی گفتم ها.

زهرا جان کم میایی اینجا گلم 

مشغول درس و اقای دکتری 😉بیشتر سر بزن عزیزم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810