2777
2789
سلام خانمها عاقلانه هست که من طلا بفروشم و ماشین ثبت نام کنم در ضمن ماشین نداریم و اینکه چون قرعه کش ...

ایران خودرو از اول سال فک کنم بار سومش هست و تا پایان سال حتما میزاره

شاید شما پول سنگینی رو توی کار گذاشتید .و شاید شرکت هرمی بوده.. متاسفانه خیلی ها از اون زمان ضربه خو ...

شما مشکوکی چرا؟چرا توضیح واضح و کامل نمیدی به همه؟همه ش تو لفافه و ناواضح میگی یه شرکتی یه سودی میده.خیلی هم زیاد پنیر مفتی فقط تو تله موش.

اگر واقعا درسته کامل و جامع همراه با اسم مشخصات و طریقه درستش رو بگو تا در موردش به نتیجه جمعی برسیم.وگرنه از نظر من شما مشکوکی ❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حواله خودرو معمولا نصف اختلاف قیمت بازار با کارخونه میخرن. و شما داری تمام حق و حقوق نسبت به خودرو مشخص شده رو به صورت وکالتی به شخص دیگه ای واگذار میکنید.

بماند که در مورد بعضی مناطق باید وجه اولیه واریز بشه بعد از شما بخرن.

خودرو مدنظر تا یه مدت زمانی قابلیت فروش ندارد و تا زمانی که بشه فروخته بشه بنام شما میمونه.ودر اختیار فرد دیگه ای هستش.

نمیخواد بترسونمتون اما اگر خلافی باهاش صورت بگیره متوجه شماست.تمام نمره منفی اگر گواهینامه داشته باشیم برا شما میخوره.

پس اگر شخصی میشناسید که قبلا کسی از آشناها بهش حواله فروخته اونو اولویت بزارین اگر تو آشنا ها شخصی میخواست بگیره اون ماشین رو خوب با یکم تخفیف به اون بدین بهتره 🌹

البته خیلی ها هم فروختن و مشکلی ندارن.

اما اینارو من میدونستم گفتم بهتون آگاه بشین همین💚

سلام خانومای عزیز ؛  خداقوت بهتون ☘️🌱

من بابام یه دستگاه پوز لازم داشت من گفتم بانک مهر بگیریم که از طریق تراکتش ها و گردش حسابشم بشه بعدا وام گرفت بلکه

خودشم اونجا حساب نداره ولی من دارم 

بعد به ذهنم رسیذ دستگاهم بنام خودم بگیرم ازیناست که تراکنشم نداشته باشی قطعش نمیکنن و مالکیتی میشه 

فقط مالیاتش اینارو خبر ندارم چقد میشه که بپردازمش 

البته زیادم خریدو فروش نمیکنیم ما یه تایمایی از سال هست که محصول داریم و باغدار وگشاورز هستیم . 

درکل خوبه بنظرتون ذستگاه بنام من بخوره از نظر اقتصادیش نظر شما عزیزان چیه ؟ 🙏🏻🙏🏻🌿

ظهر همه دوستان عزیزم به خیر باشه .

امروز سفارشی که از اسنپ برای چالش مرداد و شهریور داده بودم رسید .

من در شرایطی هستم که به خاطر اقساط زیاد خیلی هم نمیتونم پس انداز داشته باشم ولی برای اینکه از مسیر خارج نشم حتما هر ۲ ماه یکبار برای شرکت در چالش ها یک پارسیان یا طلای کوچیک هم شده میخرم .

عکس میگذارم که انگیزه بشه برای دوستان . 

سلام ب روی ماهت عزیزدلم 😗دلمون هزار راه رفت کجایی خانوم💚🌺انشاالله تن خودت و خانوادت همیشه سلامت ب ...

سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزتر از جانم 😍♥️

ظهر قشنگتون بخیر و نیکی باشه ❤️ 

فداتون بشم که برام نوشتین نیمگته جانم فدات شم عزیزم 

♥️تک تک ریپ نمی‌زنم عزیزان که صفحات الکی جلو نره 

دیشب مهمون بودم ...دیر وقت بود برگشتم خونه😊

دیگه فرصت نکردم بنویسم و جواب بدم ...از امشب سعی میکنم منظم بیام و بخونمتون که باعث افتخارم ♥️و براتون بنویسم 

اول اینکه چشم ♥️هلن بانو جان ♥️و آتوسا خانم♥️ گفتند که از مدیریت هایی که کردی و می‌کنی بگو 

چشم حتما در طول تاپیک خواهم نوشت براتون👌

و اینکه یه نظر سنجی میخواستم ...دوست دارین از خواهر شوهرم براتون بنویسم ؟؟؟؟؟الان در چه حالن ؟

اونی که سالها بی مدیریتی کرده الان در چه نقطه از زندگیشه و با چه سختی داره میگزرونه ؟؟

دوست دارین ؟؟؟یا خیلی نوشتم ازش دیگه دلتون نمی‌خواد😊 ؟؟؟؟اکه دوست داشتین با لایک هاتون متوجه میشم ...و منم در اسرع وقت مینویسم براتون ❤️ 

و دوم اینکه چالش تمیزیی خونه که پنجشنبه هاست حتما اجراش میکنیم از این پنجشنبه ...بالای پستم مینویسم مثلا ....که این هفته 

رسیدگی به لحاف و تشک های دم دست ....دیگه همگی اساسی بهش میرسیم 😍 تررررر و تمیززززز میکنیم 

هر هفته یه قسمت ولی اساسی اساسی 😍تا اینجوری خونه زندگی امون همیشه مرتب و منظم باشه 

حتماااا با پس انداز کردن و مدیریت حتما باید همخوانی داشته باشه 👌 خونه زندگی امون 

مثلا از اینور مثلا من بیام دنبال بیست سی تومن خالی باشم 😊

از اونور بیام یه دستمال به جارو برقی ام ماه به ماه نکشم 

موقع جارو کشیدن به خونه هی بکشم ...مواظب سیم اش نباشم 

مواظب لوله هاش نباشم 👌فرد و خاک و کثیفی بگیره رو جارو برقی ...

کیسه اش رو تند تند خالی نکنم ...تا خرخره پر کنم 🙁

بعد آت اشغال بره دور موتورش رو بگیره 

چند وقت دیگه از کار بیوفته 👌 اگه در خوشبینانه ترین حالت با تعمیر درست بشه میلیونی باید هزینه کنم 

اگه موتورش بسوزه باید ...بیست سی تومن بذاری کنار که یه دونه جاروی نو بگیری 👌 

و تمام اون بیست تومن ...سی تومن ها کردن ...باید روش هم ملیونی بذاری که بدی تعمیرش 

پس عزیزان در کنار پس انداز و مدیریت زندگی 👌

باید از وسیله های خونه ات هم  به خوبی و به احسنت استفاده کنی تا در مرحله ی اول خونه ات شیک و زیبا دیده بشه 😍

در مرحله ی دوم و مهم خرجی رو دستت نذاره 👌

من برم به کار و زندگی ام ...انشالله سر ظهر میام برای الیزابت خانم برنامه رو میریزم 

ظهر همه دوستان عزیزم به خیر باشه . امروز سفارشی که از اسنپ برای چالش مرداد و شهریور داده بودم رسید ...

مبارک باشه مامان جان. به امید خدا برای کارهای خوب استفاده بشه مثلا بیایین زمینتونو بسازید با ما همسایه بشید بعدش من پز# شما را به بچه های دورهمی بدم. 😍😍

مبارک باشه مامان جان. به امید خدا برای کارهای خوب استفاده بشه مثلا بیایین زمینتونو بسازید با ما همسا ...

سلامت باشی عزیزم ، ان شا الله بیشتر و بهترش برای همه دوستان گلم .

ان شا الله عزیزم با دعای شما دوستان . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰

مبارک باشه مامان جان. به امید خدا برای کارهای خوب استفاده بشه مثلا بیایین زمینتونو بسازید با ما همسا ...

اییییشششش چرا من بهت حسودیم شد😒😒😒😒

که @مامان_سبحان7   میخواد همسایت بشه😂😂😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزتر از جانم 😍♥️ظهر قشنگتون بخیر و نیکی باشه ❤️ فداتون بشم که برام نوش ...

بله معصومه جانم حتما تعریف کن  ما سراپاااا گوشیم و در مورد چالش پنجشنبه ها من رو دستت بازی میکنم و هستم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810