سلام ایام بهکامتون جیباتون پر پول صندوقچه هاتون پر سکه و طلا
گزارش ک چ عرض کنم یکم صحبت کنم. برم
عااااااقا خیلی گرون شده همه چی از شونیده بگیر تا میوه و ....
من دیدم اینجوری پس اندازم داره کم میشه هفتگی یهتومن بودجه رو کردم ده روزی یهتومن
حالا ببینم میرسااااانم یا نه
این ماه شدیدا پر خرج داره پیش میره ک کنترلش داره سخت میشه
متاسفانه تواین گرما مواد شوینده هم بیشتر مصرف میشه 🚿🧼🧺
دوتا کادو تولد زوری دادم 😏
باید پادری ست فرشا بخرم ک از مهر ماه براش بودجه میذارم تا قبل از عید تهیه بشه
صیفی جات 🥔🧅🍅 یکم بیشتر خریدم ولی تقسیم کردم و قایم کردم ک به چشم نیاد اگر تا اخر ماه برسونم ک عالی میشه
ولی کلی وسیله برای فیریزر لازمه سبزی های مختلف وقتشو ندارم بایدخورد شده حاضری تهیه کنم 😬😬
من همچنان پولم دستم نرسیده و نقدینگیمو به صلاح دید خودم تبدیل نکردم تا ثابت بشه قیمت طلا
پارچه هایی ک خریدمو. وقت کردم یکیشو فقط برش بزنم ولی خوب شدیدا لازم هست وقت بزارم و تموم کنم چون لباس لازمم
در راستای رسیدگی و توجه بهخودم کوکتل پا ک تموم شده بود و رنده پا ک خوب نبود رو تمدید کردم
آبرسان و کرم دور چشم خریدم به همراه ماسک صورت
بچه ها از تخفیفات غافل نشید ولی بر اساس لیست خرید کنید من از تخفیفات اوکالا و اسنپ استفاده میکنم و تخفیفی ک شامل شده رو میذارم تو باکس رسیدگی بهخودم
ولی میگم لیست داشته باشین واسه اینه ک همسایمون هر روز داره سفارش میذاره و اون روزی میگه بیشترر از قبل خرج شد ک لیستشو نگاه کردم دیدم کلا چرت و پرت میخره
مثلا انواع و اقسام دستمال کاغذی
هرروز نوشابه چیپس ابمیوه ـ چند مدل بستنی_نرم کننده مو ک اصلا استفادش نمیشه چون موهاش پسرونس
میگم اینارو چرا گرفتی گفت تخفیف داشت 😑😑😑😑 ...خوب اینا میشه هله هوله چرت و پرت
هدف
لیست
برنامه ریزی
مدیریت
تبدیل نقدینگی
اینا باهم باید انجام بشه
تصمیم داشتم برای هدیه یه جشنی سکه بخرم ولی به دفتر خیر شرم نگاه کردم دیدم سال ۹۸ چهل هزار تومن کادوداده برای سهنفر ک ورودی یه نفر برای عروسی همنمیشد دارا هم هستن شکر خدا حالا من حساب کردن طلا اون موقه تو اوجش ۴۰۰ ۵۰۰ بوده ک الان ۳۵۰۰ هست منم ۳۵۰ میدم برای دونفر
مشکل اینوسط همسرمه ک باید راضیش کنم
@masumehjoon   بلا به دور عزیزم
به من مربوط نیس ولی خوب کردی قبول نکردی این سن برای ازدواج مناسب نمیبینم به شخصه بهنظرم یکم تو اجتماع بچرخه هدفاشو پیدا کنه بعد انشالله به اهلش و با علاقه ازدواج کنه خوشبخت باشه انشالله 💖😍