2777
2789
فدایی دارین فراوون 😘 ❤️ اما فک کنم یکم ناانصافی می فرمایید 😊😉همین دو سه روز براتون چهار صفحه گزار ...

عزیزم منم پست هات نتونستم پیدا کنم 

اگه ممکنه لطفا کپی کنید تاپیک گزیده ها  یا تاپیک سیاست ها ...ممنونم❤

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا اطلاع دارید که طلا آبان خیز بر می داره .اخه توی این تاپیک جند بار دیگه هم دوستان گفته بودن ؟؟ ...

کلا روال طلا همین بوده شما بزن تو گوگل و کنترل کن ببین نمودار رشد طلا رو تو هرسال مختلف معمولا عید زیاده قیمت بعد افت میکنه تا پایان تابستون بعدش دوباره میره بالا تا عید به اوج میرسه دوباره همینجوری 🌹

من چند بار خواستم با سرپرستی صحبت کنم اما چون تازه استخدامم میترسم برام بد بشه از طرفی شهر ما فقط هم ...

سلام عزیزم انشالا که مریضتون هر چه زودتر خوب بشه🤲

به نظرم ماشینتو عوض کن داشتن ماشین یا کیفیت خیلی تو روحیه تاثیر داره😁و اینکه هر زمان که بخوای خونه بخری باز با فروش ماشین میتونی بخشی از پولش رو تامین کنی هر چی ماشین مدل و کیفیتش بیشتر باشه سودش موقع فروش بهتره موفق باشی عزیزم🌹

برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا ❤️
بایدپول رومیدادی به خواهرت تاازکارتش برای همسرت واریزمیکردبعدرسیدشومیفرستادبرای همسرت

حالا یا فهمیده یا از حرفاتون شنیده یا یه دستی بهت زده 😐 خوب دراین موارد اگر هماهنگ باشه طرفتون زنگ میزنی بهش میگی فلانی مثلا شماره کارت بده میخوام پولتو بریزم شوهرت هم میشنوه اطمینان میکنه اینجوری که شما لو رفتی عزیزم دیگه اطمینان نداره بهت و اگر واقعا هم قرض کنی باور نمیکنه پس تا اطلاع ثانوی پولاتو به هیچ عنوان بهش نده 🌹

فقط دو نفر جواب دادن خانما ثواب داره اینجا احساس می کنم همه رو تحویل نمیگیرید

ببینید عزیزم 

شما باید تمام تمرکزتونو رو هدف اصلی ک خرید خونه س بذارین 

اگه واقعا تصمیمتون اینه باید رو همین‌مانور بدین 

طلا ممکنه سود نکنید یا حتی تو کوتاه مدت ضرر هم بده 

یا ماشین ،ک ممکنه ،خرج رو دستتون بذاره و ....

پس خونه خودتونو بذارید واسه فروش ،تو دیوار ،توی بنگاه 

اگه ارزون تر هم فروش بده، خب از اونطرف هم چون راکده، حتما خونه ارزون گیرتون بیاد 

ما خودمون تو زمان انتخابات ک همه میگفتین دست نگه دارین واسه خرید و فروش ،ماشین فروختیم و زمین خریدیم 

هم‌خودمون زیر قیمت دادیم ،هم زیر قیمت خریدیم 

چون هدفمون خرید زمین بود ،هیچ حرفی و توصیه ای رو ما تاثیر نداشت 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
[QUOTE=347860782]گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه ...

گلدن تایم عزیزم ،دیگه اینطور بی مهابا وارد عمل نمی شدی 🤭

من‌اگه جای شما بودم ،هیچ وقت نقطه ضعف دست همسرم نمیدادم ک‌اونم بداخلاقی کنه و خونه تبدیل ب میدون‌جنگ بشه 

آروم آروم، از حقوق واسه خودم طلا میخریدم 

درباره وام و پس اندازی ک داشتم دیگه با همسرم صحبت نمی کردم 

بعد ک پولا جم شد مثلا ب بهونه دوری راه یا هر چیز دیگه ای ،حرف خرید ماشین برای خودمو پیش میکشیدم 

ب نظرم دیگه تو خونه در این باره صحبت نکن ک سهم منو بده یا دیگه بهت پول نمیدم ،اگه آرامش خودت و خانواده برات مهمه(من چون خودم ،پدر بداخلاقی داشتم ،هیچ وقت دلم نمیخواد ،تو خونه خودم و هیچ کس دیگه ای ،صدا داد و بیداد بلند بشه 🥺)

عزیزم ،دیگه هم فکرشو نکن ک چه کارا واسه این مرد کردی و اون چطوری جوابتو داد ،حداقل ب این فکر کن ک اینایی ک جمع کرده ،خونه ،زمین و ‌..بعد از صد سال همسرت ب بچه هات ارث میرسه ،اونا تو رفاه هستن ،اینطوری دلت آروم میشه 🌹

(من مادری دارم ک بسیار فداکار و همیشه پا ب پای پدرمه  ولی مثل شما هیچ چی ب اسمش نیست ولی همیشه میگه ب شماها برسه انگار من توی رفاهم🥺)

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
حرفتون درسته ولی من تو این همه سال با همه روشی کار کردم همسرم رو میشناسم خیلی باهوش و زرنگه..از همه ...

عزیزم چون حقوق دارید از نظر ایشون هر قرضی از فامیلتون خودتون باید پس بدید.برای پیشرفت زندگی که همش به نام مرد هست،من شرایطی تا حدودی مثل شما رو داشتم به قول دوستمون که گفتن خیلی زیرپوستی با رسیدگی به پوست و دندون و روان درمانی وکلاس زبان و...شروع کنید ومدتی روی خودتون کار کنید به خودتون وحفظ آرامشتون کمک کنید و انرژی جمع کنید بعدش آروم آروم سرمایه های کوچولو کوچولو تا رسیدن به نتیجه مطلوب.

یکی از آشناها از باغشون شاتوت و آلو و انگور برامون آورده بود منم شاتوت رو تبدیل به شربت و مربا کردم. ...

مبشه بگید شاه توت و چطور مربا کنم ،من یه کم درست کردم ،سفت شده 

کلا هر چی مربا درست میکنم ،سفت میشه ،دوباره باید بازنگری کنم🤭

گلدن تایم عزیزم ،دیگه اینطور بی مهابا وارد عمل نمی شدی 🤭من‌اگه جای شما بودم ،هیچ وقت نقطه ضعف دست ه ...

نه دعوا نکردم..صحبت کردم باهاش..ولی درست میگین⚘️

ممنون که وقت گذاشتین و برام نوشتین..

دیگه اصلا تو خونه حرفشو نمیزنم..

برام روشن شده همه چی🙃

چندروز پیش خیلی استرس داشتم بابت قسط وامم که زیاد هم بود ۴تومن بود

اصن نه میتونستم چیزی بخورم نه بخوابم درست خیلی بد بود مجبور شدم طلای طلاسی مو نقد کنم

یخورده دستمزدم از صاحبکارم گرفتم بازم کم اومد مهمون اومد برام پسرمم مریض شد 😐

حس بدی داشتم حتی نمتونستم با شوهرم حرف بزنم چون فک میکردم تقصیر اونه که بیخیال و درست حسابی برنامه ریزی نداره‌

بعدش اومدم اینجا حرفاتون درباره شرایط سختی که داشتین خوندم باخودم گفتم خوب حالا دوروز قسط وام عقب بیوفته چیزی نمیشه که ولش کن مهم نیس این هم میگذره و تموم میشه و تجربه میشه 🌹

❌یه وقت فک نکنید از سختی کشیدن بقیه خوشحال شدم فقط دیدم بقیه هم هستن تو این شرایط وگذروندن و تموم شده ❤️

عزیزم چون حقوق دارید از نظر ایشون هر قرضی از فامیلتون خودتون باید پس بدید.برای پیشرفت زندگی که همش ب ...

بله 

اتفاقا امروز وقت دکتر گرفتم برای رسیدگی به پوستم

دکتر زنان باید میرفتم که نوبت گرفتم

[QUOTE=347860782]گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه ...

مقاومت کن اصلا به روی خودت نیار🫠🫠🫠 

بگو وای بدون ریش هم خوشگلیا 😁😁😁😁

ایشون میخواد شما رو وارد یه بازی بکنه که شما خسته بشی جا بزنی

اما شما عضو این تاپیکی 🥰🥰🥰🥰پس خسته شدن نداری

حتی ممکنه بخواد الکی گیر بده اصلا و ابدا واکنش نشون نده

یه همکاری داشتم شوهرش مثل همسر شما بود

ایشون چند سال اول حقوقش رو آورد وسط البته همش رو نه

دید شوهرش انگار نه انگار

بعد اون میگفت اصلا پولی نمیدم جمع میکنم 

یکسالی پولی وسط نیاورد میگفت تو این یه سال شوهرم مدام بهونه می‌گرفت و خودشو می‌کوبید به در دیوار😂😂😂😂😂😂

اما ایشون کاملا خونسرد😉😉😉😉

میگفت گوشت تموم میشد نمیخرید میگفت از حقوق خودت بخر

دوستمم میگفت شما همسرمی، مرد خونه هستی، تاج سرمی شما بخر میگفت اولش گارد می‌گرفت ولی وقتی میدید غذای گوشتی نمیپزم مجبور میشد میخرید 

میگفت طوری شده بود به درز دیوارم گیر میداد

تا اینکه توی یکسال همکارم پول قابل توجهی جمع کرد مثلا ۴۰۰ جمع کرد ولی چون هنوز مطمئن نبود ۳۰۰ رو آورد وسط

به همسرش گفته بود بیا ماشین رو عوض کنیم ۳۰۰ ماشین خودت فروش میره ۳۰۰ هم من جمع کردم 

میگفت اینجا دیگه مقاومت نمیکرد چون پولم درشت بود و به چشم میومد

خلاصه همینطور کم کم همسرش عادت کرد

حالا شما خودت ببین چه ترفندی به کارت میاد 

ما هر چیزی به ذهنمون برسه و از تجربیات اطرافیان باشه بازگو میکنیم امت شما خودت ببین کدوم روش با زندگی شما سازگارتر هست همونو اجرا کن

که خدایی نکرده اختلافی بین شما و همسرتون پیش نیاد

2810