2777
2789
خوب اگه تبدیل به طلا کنم باز دوباره نیاز به پول بشه که ضرر میکنم چون مگه نمی‌گن خرید طلا برای نگهدار ...

درسته هیچ چیز معلوم نیس و اینکه احتمال زیاد از آبان و مهر طلا دوباره صعود داره و اینکه شما میتونید نصف پول نقدتون رو طلا بخرید نصف دیگه ش بزارید سود بیاد روش ولی درست میفرمایید واقعا مورد سختیه تصمیم گیری 💛

اگر بتونید بدون فروش خونه یه زمین جای خوب بگیرید که بعداز فروش منزل اونو بسازید خیلی هم به صرفه است هم از لحاظ مالی و روانی امنیت بیشتری داره🌹

خوب عزیزم مشکل ما اینه قسمت بیشتر پولمون همون خونه ست که راکده اگه همش نقد یا طلا بود مشکلی نداشتیم

عزمزمه بزار یه جور دیگه بگم. 

چون بازار خونه فعلا راکد هست. بهترین زمان برای خرید خونه الانه. شما بشنید حساب کنید که با تبدیل تمامی نقدینگی و داراییتون به پول نقد چقدر موجودی دارید. بعدش خونه مورد نظر رو بر اساس موجودی انتخاب کنید. همزمان با قولنامه کردن خونه قبلی؛ خونه جدید  رو هم قولنامه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم مثل شما یک آپارتمان دارم که دوست دارم بفروشم و تبدیل به مورد بهتری کنم ولی من اصلا نقدین ...

ماهم همینطور منتهی این فاصله زمانی بین فروش خونه قبلی و خرید خونه بعدی آدم رو میکشه🤕

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم شخصا خیلی راهکارا بلدم و اج ...

معصومه جان شما استاد مدیریت اقتصادی ما هستید و بقیه همه شاگرد..اصلا این تاپیک با وجود شما رونق گرفته..اصلا دلسرد نشید..شما هم بر همه ما تاثیر مثبت میذارید..چه خواننده خاموش باشیم چه فعال...! درس خودتونو تو تاپیک بذارید ما هم مثل شاگردای خوب درس پس میدیم..ولی خب  بالطبع اگر درس نپرسید و ادامه ندید یا روش تدریس عوض کنید، کلاستون اُفت میکنه و شاگرداتون بی نظم میشن..اصلنم نگید من درسامو دادم برید قبلیا رو بخونید...! همون سلام علیک و احوالپرسی شما در گروه یه انرژی عجیبی میده..

منم بعد از آشنایی با این گروه و بچه های خوبش سبک زندگیم تغییر کرده و احساس بهتری نسبت به خودم دارم..

ممنونم از شما و رویا جان..

پس با قدرت ادامه بدید...⚘

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم شخصا خیلی راهکارا بلدم و اج ...

سلام معصومه جان میشه من رو راهنمایی کنی

ما داریم خونه میسازیم و الان خونه پدرشوهرمیم

اون خونه کابینت و ی سری کارا دیگش مونده حدود ۴۰۰ ۵۰۰ دیگ پول میخواد

شوهرمم با حقوق ۱۵ تومن با وام داره خورد خورد میسازه ۸ ساله اینجاییم

با این تفاسیر من تا چن وقت پیش هیچی جمع نمیکردم چون میگفتم من و شوهرم نداره اما بعد دیدن این تایپیک جمع کردم والان حدود ۱۵ تومن دارم ب نظرتون این مبلغ کم رو چی بخرم ربع سکه یا دست دوم یا آب شده؟

یا اینکه نه ارزش نداره نگه دارم اگ شوهرم تو قسط و اینا ب مشکل خورد بدم بهش؟

بله امسال خیلی از رشته‌ها اضافه شده بود دوستم مهندسی عمران خونده بود با من اونم پذیرفته شد

از کجا باید ببینم چه رشته هایی  اضافه شده یا چه رشته هایی میشه،؟ من مدیریت جهانگردی خوندم میشه؟؟؟ 

حرفتون درسته ولی من تو این همه سال با همه روشی کار کردم همسرم رو میشناسم خیلی باهوش و زرنگه..از همه ...

خوب زرنگ جان قبلش باید با خواهرت هماهنگ کنی🤕

دوست من همیشه قبلش به من میگه هماهنگ باش من به شوهرم گفتم فلان قدر باید بدیم بتو حتی شماره حساب منو میگیره بعدش کارتمو میدم میره نقدی از دستگاه میگیره💛

درسته هیچ چیز معلوم نیس و اینکه احتمال زیاد از آبان و مهر طلا دوباره صعود داره و اینکه شما میتونید ن ...

از کجا اطلاع دارید که طلا آبان خیز بر می داره .

اخه توی این تاپیک جند بار دیگه هم دوستان گفته بودن ؟؟؟؟

سلام دوست خوبم ، نمیدونم تجربه من به دردت میخوره یا نه ، چون بچه ها و خانواده ها با هم متفاوتند و نم ...

کاملا درست می فرمایید

مهم تربیت صحیح بچه هاست نه محدودیت در دادن خوراکی و میوه به بچه های در سن رشد هست.

سلام خسته نباشید خانمای پر تلاش امیدوارم کارهاتون بخ خوبی پیش بره منم یه سوال دارم.                              وام ویپاد اگه ۵۰ تومن بذاریم چه مدت وام ۵۰ تومنی میده واینکه چقدر مطمئنه ؟

سلام خسته نباشید خانمای پر تلاش امیدوارم کارهاتون بخ خوبی پیش بره منم یه سوال دارم. ...

سلام دوست عزیز ، بعد از ۴۵ روز با اقساط ۶ ماهه میده و بعد از ۳ ماه با اقساط ۱۲ ماهه .

از نظر اطمینان هم خوب زیرمجموعه بانک پاسارگاد هست دیگه . 

از کجا اطلاع دارید که طلا آبان خیز بر می داره .اخه توی این تاپیک جند بار دیگه هم دوستان گفته بودن ؟؟ ...

ابان انتخابات امریکاست 

از طرفی هم احتمالا ترامپ رییس جمهور میشه پس طلا و دلار صعودیه

🏃🏻‍♀️

خوب زرنگ جان قبلش باید با خواهرت هماهنگ کنی🤕دوست من همیشه قبلش به من میگه هماهنگ باش من به شوهرم گف ...

منظورتون اینه خواهرم بهش گفته؟؟

نه عزیزم همسر من اینقدر رسمیه که همه ی ارتباطش با خانوادم از طریق منه..

اصلا سرخود به کسی زنگ نمیزنه

منظورتون اینه خواهرم بهش گفته؟؟نه عزیزم همسر من اینقدر رسمیه که همه ی ارتباطش با خانوادم از طریق منه ...

بایدپول رومیدادی به خواهرت تاازکارتش برای همسرت واریزمیکردبعدرسیدشومیفرستادبرای همسرت

خوب اگه تبدیل به طلا کنم باز دوباره نیاز به پول بشه که ضرر میکنم چون مگه نمی‌گن خرید طلا برای نگهدار ...

برای شمش ها فقط یک درصد میگیرن عزیز که تو مبلغ شما میشه میش7500که. تا شما خونه تو بتونی بفردشی تایم زیادی زمان میبره و این مبلغ ریسک. ضرر کمتری تا نگه داشتن همه پول.........اما پیشنهاد بهتر اینه که شما پول تو سه قسمت کنی یکیش حساب بانکی سودی یا وامی یکیش طلا یکیش دلار با هر ارزی که تجربه ذارین

2810