2777
2789
خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

همین الان تا خونه راکد هست و قیمت دلار تقریبا ثابته تمام موجودی رو جمع میکردم و خونه میخریدم.

عزیزم ممنون واقعا این کار خیلی استرس داره

خواهش میکنم عزیزم ، بله واقعا استرس خرید و فروش ملک زیاد هست ، ما هم دوست داریم یک تبدیلی رو انجام بدیم ولی به خاطر همین استرسش فعلا دو دل موندیم . 

ان شا الله بهترین ها براتون اتفاق بیفته .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=347860782]گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه الان خودت باید م 

بارها باهاش صحبت کردم با نرمی با تندی باهر قلقی😑

آخرین بار دیشب بود، حرفی زد که دیگه تصمیم گرفتم ادامه ندم

بهش گفتم خب من این همه سال تلاش کردم ولی همه چی برای توعه پس پشتوانه و دلگرمی من چی😶

برگشت گفت پشتوانه ی تو مهریه ته🫥

با خودم گفتم حالا که پشتوانه ی من مهریَمه چرا تلاش کنم.. قناعت کنم..

من دارم حقوقمو میارم وسط که مهریه ی خودمو بدم🤨

از لحاظ شرعی و قانونی که حقمه 

چرا براش زحمت بکشم..

کلا از لحاظ مالی کشیدم کنار ..الانم فکرایی دارم برای پس انداز و خرج و مخارجم.. 

وقتی بهش گفتم دیگه رو کمک مالی من حساب نکن برخوردش باهاش تغییر کرد مثل غریبه ها باهام رفتار میکنه🫠

خیلی برام جالب بود حتی ریشاشو زد چون من همیشه بهش میگفتم خیلی بهت میاد😅

همین الان تا خونه راکد هست و قیمت دلار تقریبا ثابته تمام موجودی رو جمع میکردم و خونه میخریدم.

خوب عزیزم مشکل ما اینه قسمت بیشتر پولمون همون خونه ست که راکده اگه همش نقد یا طلا بود مشکلی نداشتیم 

خواهش میکنم عزیزم ، بله واقعا استرس خرید و فروش ملک زیاد هست ، ما هم دوست داریم یک تبدیلی رو انجام ب ...

میشه بگین درصدد چه کاری هستین البته اگه دوست داشتین شاید ما هم ایده گرفتیم 

یکی از آشناها از باغشون شاتوت و آلو و انگور برامون آورده بود منم شاتوت رو تبدیل به شربت و مربا کردم.و آلبالو و آلو باهم لواشک درست میکنم.یه مقدار آلبالو هم شربت و مربا درست میکنم .مقداری از انگور و آلو هم میدم به خانوادم.دیروز بدون خرج بودیم.

سلام دوست عزیز. من کارمو با پایه ششم شروع کردم تا وقتی که رفتم مرخصی زایمان و موقع برگشت دیگه مدرسه ...

اره‌ عزیزم قبول دارم حرفتو

شما دوره شرکت کردین برای پایه ششم؟اگر میشه کانال تلگرام تدریس پایه ششم دارین بهم معرفی کنید ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
میشه بگین درصدد چه کاری هستین البته اگه دوست داشتین شاید ما هم ایده گرفتیم

عزیزم من هم مثل شما یک آپارتمان دارم که دوست دارم بفروشم و تبدیل به مورد بهتری کنم ولی من اصلا نقدینگی دیگه ای ندارم فعلا و جای قسط دادن هم ندارم به همین خاطر هنوز دست نگه داشتم . 

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم شخصا خیلی راهکارا بلدم و اج ...

ببین معصومه جون ما ازت یاد میگیریم حتی شده باشه یک نفر مهم نباشه برات

اگر کسی ی کلمه ب من یاد بده (که لاقل ب من یاد دادی) مرا بنده خود ساخته است.

تو تو ذهنت فقط ی نفر باشه که یاد میگیره برای این دنیا و اون دنیات کافی 

اینجوری با این فکر حالتم اوکی

من یادم نمیاد در مورد اینکه خونه برادرم هستم تو این تاپیک صحبت کرده باشم (دوماه پیش یه تاپیک جداگانه ...

سلام عزیرم ..بله اشتباه از من بود امیدوارم شما هم من رو حلال کنید ..شاید لازم باشه توضیح بدم من صحبت های شما رو در مورد زندگیت داخل تاپیک رویا جون خوندم و شما رو از اونجا میشناختم شاید پیش اومده وقتی تاپیک زدی منم آنلاین بودم و خوندم یا داخل تاپیک های دیگه که نظر دادی چون میشناختمت تو خاطرم مونده..ولی من اصلا نرفتم تاپیک هات چک کنم و بعد ازت سوال کنم .وقنی اونجور جواب دادی واقعا جا خوردم.سوالم هم واقعا بی منظور بود چون جو اونجا خیلی دوستانه است و همه رو مثل دوست و خواهرم میدونم بی پروا پرسیدم وگرنه لحنم خوب نبود.به هر حال ازتون عذر میخوام امیدوارم حلال کنید 

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
[QUOTE=347860782]گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه ...

کاش اینطور مستقیم بهش نمیگفتید

مشکل ما اینه که بیشتر از اینکه عمل کنیم، حرف میزنیم

اتفاقا زبونی باید بگین تا هرقدر که بتونم

کمک میکنم تا زندگیمون پیشرفت کنه❤️

چون زندگی هردوی ماست

برای آینده بچه هامونه😍

ولی در کنارش برای خودتون خرج بتراشید😉

اولش آشکارا

مثل رسیدگی پوست و مو

دندان پزشکی

وقتی دیدن که زیاد نمیشه روی حقوق شما حساب کرد

خودشون یه فکری میکنن

و متوجه میشن که کارشون اشتباه بوده

اگه اصلاح شدن که چه عالی

اگر نه بعد از اون مخفیانه پس انداز کنید

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

چون هدف تعویض خونه هست و ممکنه پول بیشتری لازم بشه.. نصف پول نقدم رو سپرده میذاشتم تا بتونم وام بگیرم نصف دیگشو طلا میخریدم..

و صبر میکردم..

اگر خونه من کابینت و سرامیک و رنگش قدیمی باشه اونو به روز میکردم تا در فروش خونه به مشکل برنخورم و مشتری سریع بپسنده...

بهتره صبر کنید تا بقیه بیان تحلیل کنن ک بهترین راهکارو پیشنهاد بدن..

کاش اینطور مستقیم بهش نمیگفتیدمشکل ما اینه که بیشتر از اینکه عمل کنیم، حرف میزنیماتفاقا زبونی باید ب ...

حرفتون درسته ولی من تو این همه سال با همه روشی کار کردم 

همسرم رو میشناسم خیلی باهوش و زرنگه..از همه بدتر حس ششم قوی که داره لامصب انگار دستگاه شنود گذاشته همه جا

مثلا چن وقت پیش یه پولی رو به اسم خواهرم بهش قرض دادم گفتم یه هفته ای میخادش خرج مسافرتی بوده با اصرار من قبول کرده یه هفته بهمون قرض بده

سر یه هفته شد در طول هفته هم مدام یادآوری میکردم که شرمنده خواهرم نشیم مثلا

دیدم آقا اصلا به فکر پس دادن نیست گفتم به آبروی من فکر نمیکنی دیگه بهمون قرض نمیده هااااا

گفت میدونم پول خودت بوده روح خواهرتم خبر نداره😏

خوب عزیزم مشکل ما اینه قسمت بیشتر پولمون همون خونه ست که راکده اگه همش نقد یا طلا بود مشکلی نداشتیم

متوجه فرمایشتون شدم و بعدش کامنت گذاشتم. 

صحبتم اینکه هر چی که دارید که شامل همون خونه هم میشه رو تبدیل به پول کنید و خونه رو ارتقا بدید.

2810