2777
2789

سلام دوستای ثروتمند   

امیدوارم ایام به کام باشه   

دیروز از پس اندازی که از خرجی خونه جمع شده بود ۵۰۰زدم به کارتم که اس نمیاد براش 

موجودی گرفتم دیدم عالیه   

هرازگاهی که میبینم خوب مدیریت کردم پونصد یا یه تومن کارت به کارت میکنم ...

درراستای تقویت خودم یه کیلو پسته خریدم   

کشمش خریدم   

این سری مویز و بادوم میخرم 

امروز رفته بودیم دور بزنیم همسر جان جلوی فروشگاه نگه داشت ،گفت یکم تنقلات بخریم بریم 

کم کم ۲۰۰ تومن میشد چندتا نوشیدنی و کیک و چیپس 

گفت چی بخرم ،گفتم ناهار تازه خوردم بریم سرراه ببینم چی میلمون میکشه میخریم ..

سرراه گفتم شیر و موز و بستنی بخریم دلم شیرموز خواست   واقعا میخاست 

موز ۵۰

شیر ۲۹

بستنی ۱۰ 

چهارتالیوان بزرگ مجلسی شد ،از موز و شیر بازم موند یه سری هم میشه درست کرد ولی لیوان بزرگ نمیشه ...

ممنونم از محبتتون که خواهرانه به هم دیگه راهکار میدین ...  

با احترام به نظر شما 🌹(چون حرف یه بچه هست من نتونستم رد بشم و نظرم رو نگم )پسر خواهرشوهرتون کار اشت ...

عزیزم فکر کنم درست منظورم توضیح ندادم🤭

پسر خواهر شوهرم همسن خودمه و از بچگی با همسرم که داییش میشده همبازی بودن و وابسته س

هفته ای ۲بار میاد منزلمون و کلی خوراکی و اسباب بازی واسه پسرم میاره و خیلی باهم بدون تعارف و خودمونی هستیم

دیشب که تقاضای سس کرد پسرمحرفای منو که قبلا بهش گفته بودمو تکرار کرد😂

ماهم کلی خندیدیم

و الا بحث سس اوردن یا نیاوردن نبود که😉

من خودم وقتی مهمونام بچه داشته باشن کلا از حساب کتاب خارج میشمو هر چی تو خونه باشه میریزم وسط که خاطره ی خوشی واسه بچه ها بمونه

بازم ممنون از دقت و نظرتون دوست خوبم😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فکر کنم درست منظورم توضیح ندادم🤭پسر خواهر شوهرم همسن خودمه و از بچگی با همسرم که داییش میشده ...

چقدر دارک شد یعنی بچتون هم به یه بزرگتر اونجوری حرف زده که خجالت بکش و اینا هم حرف شمارو زمین انداخته بهش گوش نداده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم ببخشید میشه دقیق این فروش مدیران خودرو رو برام بگین؟ میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم این شرا ...

سلام الان در حال حاضر فروش اقساطی دارن و نیاز به ثبت نام نداره شرایطش هم اینه که ۶۰ درصد باید نقد بدید باقی به صورا اقساطی و تحویلش هم ۴۵ روزه هست

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

دوستان گلم هرکس.بلو بانک نصب نکرده.لطفا باکد من وارد بشه.تا ۱۲ امشب.۶۰ تومن میده خودتونم میتونید خانوادتون واردکنید.

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

سلام دوستان 

شمش ۲۴ عیار محمد قیمت اسنپ با قیمت خود سایت شمش محمد یکیه

مثلا شمش ۳ گرمیش تو اسنپ ۱۵ تومنه،توی خود سایت شمش محمدم ۱۵ تومنه

به نظرتون شمش ۲۴ عیار واسه سرمایه گذاری خوبه بخرم؟

من عاااشق زمستونم❤️

سلام ی گزارش ریزی بدم و برم .

از اول زندگیمون خانواده همسرم خودشونو کشیدن کنار کلا با من خوب نیستن 

نه عروسی گرفتن ن جشنی چیزی هیچی 

با ی ماه عسل کوچیک زندگیمون شروع کردیم 

خیلی گریه ها کردیم با همدیگه 

یکبار پای همسرم شکسته بود منم دلم ی میوه ای میخواست ۵ماهه باردار بودم به معنای واقعی پول نداشتیم اصلا 

من تو دلم موند اون میوه رو بخورم 

۳ماع قرص نخوردم تو بارداری همه دندونای نازنینم خراب شدن از کمبود کلسیم

اینقدر اذیت شدیم ک نگم براتون

همسرم ب جز ی دونه گوشی هیچی نداشت و تازه قراردادی شروع ب کار کرده بود 

از اول زندگیمون اذیت ها کشیدیم موتور گرفتیم با فروختن طلا بعدش فروختیم پراید خریدیم بعدش فروختیم ۴۰۵خریدیم 

حدود ۱۲۰رهن داریم دست صاحبخونه و از طلا هم هیچی ندارم همه رو فروختم قبلاً  خیلی بد اینکه آدم فقط بچه شو بدنیا بیاره بعد پشتش نباشه 

چه پسر باشه چه دختر تو زندگی خیلی اذیت میشه

الآنم که

دو تا بچه دارم ک شدیدا اذیت میکنن قبلاً خریدای خونه با من بود ولی الان با همسرم من خودمم تو خونه فرش میبافم 

حقوق همسرم ب جز پرداخت اجاره و قسط و قرض اینا ۸تومن میمونه ک ۲تومن برای باکس ها قرار میدم و ۶تومن خرج خونه می‌ذاریم 

با یارانه هم پول پوشک و شیرخشک می‌دیم 

از ۶تومن هم خرج خونه ۲تومن پول گوشت و مرغ می‌دیم.

و هر دو ماه یکبار هم ۱۵۰۰پول برنج 

همسر من فردا ناهارش هم می‌بره که همش برنج جلو همکارانش خب

قراردادی هستش همسرم کارشون سخت واقعا دعا کنید برای ما هم 

ممنونم از همتون خانومای مهربون

سلام عزیزم وام مهربانی از بانک ملی در قدم اول باید تو سامانه بام افتتاح حساب کنی وقتی کارت به دستت ب ...

ببخشید عزیزم من کارت بانک ملی رو دارم یعنی از اون اعتبار سنجی میکنن که چقدر وام تعلق میگیره؟ یا کارت دیگه ای هس باید توش پول بخوابانید بعد؟

سلام عزیزمبرای منم همین مشکل پیش اومدهم به پشتیبانی زنگ زدمهم یه ایمیل داشت با اون ارتباط گرفتم که خ ...

خوب خدا رو شکر 🙌😍

من صبح تماس گرفتم گفت بعد از ۲۴ ساعت کاری اگه به حسابتون نیومد فیش صورتحساب مهر زده بانک و برامون اسکن کتید و بفرستید 

حالا تا شنبه صبح ببینم نمیشینه 

✳️ درسی که گرفتم از این جریان این بود که مبلغ های پایین نقد کنم 

[QUOTE=347732673]این جدولشه[/QU

سلام خانما دیروز مهمون داشتم خواهر شوهرم با بچه هاش بودن کلا می‌شدیم ده نفر  و خودمونی هستیم منم شام فقط برنج با خورشت مرغ و هویچ یک مرغ  کامل دو کیلوی و نیم   و دو رون مرغ گذاشتم  خواستم سیب زمینی هم کنارش سرخ کنم که به خاطر اینکه روغن زیاد میخواد واسه سرخ کردن سیب  زمینی و هم اینکه گازم کثیف میشد و حال تمیزکردنش رو نداشتم منصرف شدم  و اینجوری تو مصرف سیب زمینی روغن صرفه جویی شد گازمم به فنانرفت و به همون هویچای کنار مرغ بسنده کردم  کلا پنج تا هویچ داشتم تو یخچال سه تا واسه مهمونی مصرف شد دوتا هم گذاشتم  واسه  روزای دیگم   ی فلفل دلمه داشتم گذاشتم داخل خورشتم  و مخلفات هم نوشابه و دلستر خریدم با سالاد شیرازی و ترشی دیگه سبزی خوردن نگرفتم واسه پذیرایی بعدازشام هم تخمه و سه رقم میوه خریده بودم که در مجموع هفتصد خرج شد

من باور دارم خواستن توانستن هست
دو سال اول ماهی حدود ۶تومن چون پنج و خورده ایهبعدش ماهی ۱۲تومن

یعنی ۵۵۰ میلیون بهتون وام دادن دومیلیارد و سیصد میلیون پس میگیرن؟ 🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😲😲😲😳😳😳

یا من اشتباه متوجه شدم؟ 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2810