2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من دو سه هفتس میرم میوه فروشی از این میوه های رسیده که جدا تو سبد میذارن و قیمتش پایین تره میخرم سوا میکنم هرکدوم سرحال تره برمیدارم مثلا شلیل نزدیک ۷۰ تومنه طرف ما من از تو این سبدا کیلو ۳۰ تومن برمیدا م چون بچه کوچیک دارم بچه هامم عاشق میوه آن مصرف میوه مون زیاده کلا بنظرم خیلی فرقی با میوه ۷۰ ۸۰ تومنی نداره بر کسانیکه مثل من بچه کوچیک دارن با مصرف میوه‌ی بالا خیلی به صرفه اس چندبار هم با رسیده هاش لواشک خونگی درست کردم دوسه روز هوس خوراکی میکردن میدادم میخوردن👌

سلام عزیزم خوبین ببخشید مامان سبحان جانمن از رسالت یه وام گرفتم ۲۳ ماهه ۱۵۰ تومن بااقساط ۶۸۰۷۰۰۰ توم ...

شما چطور این وام رو گرفتید؟شرایژش رو توضیح میدین برام لطفا کامل ...نیاز به وام شدبد داریم 

سلام دوستان یک مشورتی میخواستم ازتون و ممنون میشم نظرتون رو بگید امروز رفتیم نمایندگی مدیران خودرو و ...

سلام عزیزم ببخشید میشه دقیق این فروش مدیران خودرو رو برام بگین؟ میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم این شرایطی که نوشتین میتونم باهاش ماشین بخرم میشه راهنمایی کنید منو ؟....یعنی این مدیران خودرو هر وقت بری ماشین میفروشن قسطی یا این هم ثبت نام و اینا داره؟

شما چطور این وام رو گرفتید؟شرایژش رو توضیح میدین برام لطفا کامل ...نیاز به وام شدبد داریم

عزیزم این وام رو از محل کار برادرم گرفتیم کارمنداشونو ثبتنام کردن و به ترتیب وام دادن

میری دفتر خدمات قضایی استعلام توقیفی و جریمه و ممنوع المعامله بودن فروشنده رو میگیری

دوست عزيز استعلام توقيفي خودرو با دفتر اسناد رسمى هستش نه دفتر خدمات قضايي 🌸 و همينطور ساير مواردى كه دكر كردين 🌸

دوست عزيز استعلام توقيفي خودرو با دفتر اسناد رسمى هستش نه دفتر خدمات قضايي 🌸 و همينطور ساير مواردى ...

تجربه شخصی خودمو گفتم عزیزم من از خدمات قضایی استعلام گرفتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانمها من الان تو اسنپ ديدم سكه پارسيان يك گرمي رو ٣٧٤٣زده فكر مي كنم چون أقساطي تا چهار ماه بايد پرداخت كنيم و اقساطش حدودا ماهي نهصد و خورده اي ميشه خيلي مناسبه تو ديجي هم نگاه كردم قيمتش خيلي بيشتر خورده بود اگه كسي اعتبار داره به نظرم خيلي خوبه 

همسرت کارهای فنی مثه تعمیرات اسانسور و لوازم خونگی و پکیج بلده؟میتونه بره کلاسای فنی حرفه ای که رایگ ...

سلام دوست عزیز من خیلی نوشته هاتونو دوست دارم❤️❤️

و واقعا برام جالبه که از همه جا اطلاعات دارین 

سند به نام هست ولی اینکه داره به خاطر ۵۰۰ میلیون که قسطی میشه ۳۲۵ تومن سود میگیره یکم زورم میاد

خوب ۵ساله هستش نیاز به ضامنم نداره بعدشم بعداز ۵سال مطمعنا شما بیشتر ازون ۳۲۵سود کردی 

سلام بچه ها میشه منم راهنمایی کنید چجوری پس انداز مخفی داشته باشم من گاهی وقتا کار پاره وقت میکنم اونم داعم نیست درامدش هم زیاد نیست ولی شوهرم حساب میکنه و کلا از همه چیزم خبر داره یعنی من وامم بگیرم نمیتونم به شوهرم نگم چون میپرسه پولات چیکار میکنی منم مجبورم بگم قسط میدم و براش سوال میشه که وامه چی خریدم من دوست دارم مخفی باشه ولی نمیدونم چی بگم آخه از کاری که میکنم خبر داره اگه مخفی هم باشه در حد خیلی کم میشه ولی دوست دارم زیاد جمع کنم بعدا که بتونم حداقل مسکن مهر بخرم برا خودم 

2810