2777
2789
سلام یه راهنمایی میخواستم اطراف شهریار و اندیشه کجا میشه یک آپارتمان در حد دو میلیارد خرید که جای رش ...

شاهدشهر

صباشهر

اورین

خیلی جای پیشرفت داره و هی دارن می‌سازن

خیلی راحت میتونی خونه بخری

سلام عزیزم اگه راهنمایی کنی به من ممنون میشم. من وام ویپاد ۲۰ تومانی تازه گرفتم و از ۲۷ تیر تا ۱ مرد ...

سلام عزیزم بله بعد از ۳۵ روز گزینه پرداخت اقساط فعال میشه دقیق نمیدونم از ۲۷ تیر حساب میشه یا ۱ مرداد .

پیامک هم میاد ولی باز حتما حواستون باشه چک کنید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان جون یه سوال دارم من پنجشنبه اعتبار ۵۰ میلیونی برآیند و گرفتم و همونجا ۲۰ تومنش رو ب ...

سلام عزیزم

برای منم همین مشکل پیش اومد

هم به پشتیبانی زنگ زدم

هم یه ایمیل داشت با اون ارتباط گرفتم که خداروشکر ایمیل جواب داد و بعد از ۳روز برام واریز کردن

سلام عزیزم من دنبال یه وام ۱۰۰ تومنی هستم که نهایت یه ضامن بخواد چون ضامن ندارم ۱۰۰ تومن هم خودم دار ...

سلام عزیزم با یک ماه خوابوندن من جایی رو نمیشناسم ۱۰۰ میلیون بتونید وام بگیرید و اینکه برای ۱۰۰ میلیون احتمالا همون یک ضامن رو میخواد . 

دو ماهه چی بانکی هست که راحت وام بده

عزیزم باجت بانک تجارت ۱۰۰ میلیون رو بگذارید میتونید ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

و بانک ملی طرح اعتبار ملی حدود ۶۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه بهتون وام میده .

طرح مهربانی هم میتونید ۸۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه وام بگیرید .

اینها اطلاعات من هست شاید بانکهای دیگه هم طرحی داشته باشن مثل بانک ملت و رفاه که من دقیق در مورد مدت زمان و سپرده گذاری و وامشون نمیدونم . 

سلام....امروزشوهرم بایه چیزگلیم مانندواردخونه شد..گذاشتش زمین دیدم جنس افتضاحی داره ...گفت برای خونه خریده....نزدیک بودامپربچسبونم😟😟..اماخب گفتم اگه الان غرغرکنم بازخسبس میشه😒😒 ...یه نفس کشیدم اوردم پهنش کردم گفتم دستت دردنکنه چقدرخوشگله😍😍...ممنون که به فکرخونه بودی😍😍😍...واقعاهم خوشگله اماجنسش فوق العاده بدردنخوره😔...خلاصه یه م ا چ ش هم کردم وخودموخیلی خوشحال نشون دادم البته من ازدرون 👹👹👹👹😈😈ولی ازبیرون خودمو🥰🥰🥳🥳نشون دادم.. ومن عادت دارم چیزی بخرم سریع بشورم چه لباس چه وسیله چون توانباروکارگاه وحتی تومغازه کلی خاک والودگی دارن...انداختم بشورمش تایه مدت بندازمش تواتاق خواب که شوهرم خوشحال بشه🥺...هرچنداگه واقعاخودم همراهش بودم نمیخریدم😣 اماازشمادوستان ومخصوصامعصومه جون یادگرفتم وقتی هی بهش غربزنم وبزنم توذوقش مردکلاهم خسیس میشه وهم دیگه بهمون اهمیت نمیده😖😖😖..اگه قبل بودامروزبه میدون جنگ تبدیل میشد👹👹👹اماخداروشکرگفتیم وخندیدیم وناهارخوردیم کنارهم..❤❤❤ الان یادگرفتم این پولامیادومیره مهم اینه قدرهموبدونیم اماخب میخوام یه طوری باسیاست بهش بگم ازاین به بعدبرای خریدخونه خودمم حتماببره😇

خیلی خوبه با بچه ،قطار عالیههه ،کلا من مسافرت با قطار رو خیلی دوست دارم(متاسفانه قطار مازندران هر رو ...

ببخشید برای قطارفقط ازسایت خریدمیکنید یا حضوری هم راه آهن بلیط میده؟

من تابحال باقطارنرفتم مشهد،میشه بگین کدوم قطار خوبه،کوپه ش چندنفره هست وهزینه بلیط چقدره.....من هم بچه کوچیک دارم

خدایا بی نهایت شکرت
2810