2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم احیانا دو خط دو و سه اشتباه تایپی نداشتی؟چون گفتی هر هزار میلی گرم هم میشه یه گرم و هر ه ...

عزیزم اینارو گوگل جستجو کنی زودتر به جواب میرسی

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عزیزم نمیدونی میلی بهتره یا طلاسی ؟چون من از طلاسی میخرم

ستاره خانم حقیقتش من طلاسی ندارم ولی اینجا طوری که دوستان گفتن کارمزد اون بیشتره

میلی نیم درصد خرید نیم درصد فروش کارمزد داره

تحویل فیزیکی اش فقط شمش از مضرب ۵

بخواین شمش بگیرین دو سه درصدی هم کارمزد اونه دقیق نمیدونم چون من تحویل فیزیکی نمیخام

اگه خیلی مردد بودین حساب باز کردنش که رایگانه باز کنین ببینین با اپش راحتین و اینها بعد بهتر میشه تصمیم گرفت

شرمنده من همینقدر بلد بودم

یه چندتا خاطره براتون تعریف کنم😁

من کلاس اول که رفتم ولی با اینکه وضع مالی مامان بابام خیلی خوب بود اون موقع مدرسه غیرانتفاعی گذاشتنم

از سر بی توجهی بود یا چی نمیدونم

مامانم واسم مدادرنگی نخرید مداد رنگی های قدیمی داداشم رو برام گذاشت که خب استفاده شده و کوتاه و بلند بود

روز اول وقتی معلم گفت رنگ امیزی داریم گفتم من مداد رنگی ندارم نمیدونم چرا خجالت کشیدم اونارو در بیارم

برگشتنی معلم به مامانم گفت براش مداد رنگی بخرید

منم اومدم خونه یه کتک مفصل از مامانم خوردم که ابروشو بردم

خلاصه برداشت ازاد با خودتون ولی نگین بچست نمیفهمه و اینا اتفاقا خوب میفهمه

یا مثلا هربار بیرون میرفتیم مامان بابام خودشون خوراکی نمیگرفتن واسه ما میگرفتن کوفتم میشد همش حس میکردم بدبخت و بیپول و فقیریم (در صورتی که فقط خسیس بودن)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم برای وام ۴۰ میلیونی هم باز باید پول گذاشت ولی اصلا جایی ننوشته چه قدر باید بگذاریم فقط نوشته ب ...

من ۱۰ تومن رو بگیرم انشالله میرم سراغ ویپاد همون موقع ایشالا با سوالام مزاحمتون میشم🫣

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

دوستان من امروز چندتا مولتی ویتامین

به پیشنهاد دکترم گرفتم

ولی قیمتشو با قیمتای دی ج ی کالا مقایسه کردم

حتی از نصف هم کمتر میشد

پیشنهاد میکنم قبل از خرید مقایسه کنید 

نه مثل من بعدش یادتون بیفته😂❤️

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
ممنون عزیزم احیانا دو خط دو و سه اشتباه تایپی نداشتی؟چون گفتی هر هزار میلی گرم هم میشه یه گرم و هر ه ...

گفتم که دوتاش یکیه 🙃

پس باهم برابر هستند

یک میلی گرم با یک سوت برابر هستش

سلام دوستای قشنگم خیلی دلم گرفته 

من به دعای شما دوستای مجازی اعتقاد دارم 

خیلی وقته خونمون گذاشتیم برای فروش ولی فروش نمیره یه خونه بافت قدیم دیدیم ک اونو بخریم 

امشبم اون صاحب خونه زنگ زده ک بیا صحبت کنیم احتمالا میخواد بفروشه 

واقعا کم آوردم شدم یه افسرده به تمام معنا 

لطفا برام دعا کنید 

یکماه دارم التماس خدا میکنه 

من به معجزه های خدا اعتقاد دارم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
2810