2777
2789
سلام به همه خانم گلاعکسی که خدمتتون ارسال کردم خرید دیروزم هستپارسیانای خرد ریزی جمع کرده بودم به مر ...

مبارکه

دستبند چند گرم 

اجرت چند درصد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دوستان عزیز سلام۴۳ گرم و ۹۵۰ سوت باقیمت الان ۳۳۴۰ چقد میشه؟@مامان_سبحان7 @یاس_بیوتی

با چند درصد سود و اجرت عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود بر همگی 

یه مدت هست که این تاپیک رو دنبال میکنم و تقریبا دارم همه صفحات رو میخونم و لذت میبرم از اینکه اینقدر از موفقیت بقیه خوشحال میشید و برای ادامه موفقیت بقیه همراه مبشید 

مدتها بود که از خوی انسانیت کمتر میدیدم و بیشتر تلاش انسانها رو برای تخریب هم نوعان میدیدم 

خدا رو سپاس بابت بودن تک تکتون 

عزیزم چون قناعت کردم شوهرم تنبل بار اومد دیگه اونا زناشون انقد خرج دلشتن مرداشون بفکر افتادن باید بی ...

عزیزم ما خانمها در خفا باید قناعت کنیم . و بنظر من ما خانمها خودمون فقط باید بدونیم قناعت میکنیم . اگر مرد بفهمه که مثلا ما خانمها خرج آرایشگاه مثلا رنگ مو ساده خودمون تو خونه انجام میدیم یا اصلا تو خونه انجام میدیم یا مثلا نوک گیری پایین مو‌ رو‌خودمون خونه انجام میدیم 

ولباس قیمت مناسب می‌خریم همیشه و.... 

اون  مرد  پیش خودش میگه زن من قانع هست و همین اندازه که خرج شکم در میارم کافیه پس تلاش بیشتر نمیکنه 

ولی اگر بدونه زنش خرج داره بچه ها خرج دارن تلاش بیشتر می‌کنه و‌تو‌کارش پیشرفت می‌کنه و می‌ره دنبال شغل و درآمد دوم چه بسا که آقا هم پیشرفت می‌کنه 

تورو‌خدا اینقدر هم قناعت نکنین جلوشون بزارین تلاش کنن و پولی که بابت آرایشگاه گرفتین و خرج نکردین بدین طلا یا پس انداز کنین 

مادربزرگم سه تا دختر داره همیشه خدا تو گوش دخترانش خونده بود فقط قناعت کنین خرج نکنین و....

مادرم و یکی از خاله هام بشدت قناعت کردن و بابام و شوهر خالم فقط در حد خرج های ضروری زندگی کار کردن. ولی دختر آخری اصلا به حرف مادربزرگم گوش نکرد و سعی کرد به شوهرش بفهمونه من زن خرج دارم و بچه ها خرج دارن با وجود اینکه از نظر مالی شوهر خالم خیلی خیلی ضعیف بود و از همه فامیل ضعیف تر بود ولی خودشو کشوند بالا رفت مهارت یاد گرفت تو کارش سعی کرد پیشرفت کنه هوش مالیس رو تقویت کرد و.... الان بعد از بیست سال زندگی مشترکشون از همه فامیل جلو زد چرا چون خالم قناعت نکرد 

البته نه اینکه خالم همش تو ریخت و پاش باشه نه ولی خیلی از خرج ها رو خودش انجام میداد و پولش می‌گرفت برا خودش پس انداز میکرد که شوهرش بدونه زن و زندگی خرج داره . یادمه مامانم وقتی بابام دو‌ کیلو میوه بیشتر می‌خرید مامانم می‌گفت وای چقدر ولخرجی میکنی و ...ولی خالم همیشه از شوهرش تشکر میکرد بابت خرید و ....

لطفا لطفا در خفا قناعت کنین

@masomehjoon    

سلام دوستان خوبید 

چقدر دلم برای شما و این تاپیک تنگ شده بود

اگر یادتون باشه

من بعداز یه حرکت زدن با پس اندازهای چند ساله ام 

برای یک مدت رفتم تا یکم استراحت کنم و برای خودم خرج کنم تا خستگی این روزای پر تلاش رو بشوره ببره

تا تونستم و تا جیبم همراهی میکرد خرج کردم برای خودم و دل خودم و تفریح و خرید و... 

خلاصه

الان بعداز یکی دوماه برگشتم 

به هیچ عنوان نمیتونم پول دستم نگه دارم😂🤦‍♀️

باااید دوباره عزمم رو جزم کنم تا بتونم مث قبل به آینده و پس انداز فکر کنمم😂😂😂

ما میتوااانیم 😍😂💪

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام دوست جونیا امیدوارم مرداد ماه براهمتپن عالی شروع بشه و عالیتر تموم بشه 🥰😘 ی وام خونگی داشتم ک ...

سلام ریحانه جان ، اولا که با دیدن پستت یاد خرید خورده ریزهای خونه خودمون افتادم و تعمیراتی که لازم داره چون دقیقا چند لحظه قبل پشت تلفن داشتم راجع بهش با مامانم صحبت میکردم .🤔🤔🤔🤔☹☹☹☹☹

ثانیا من بودم با همین وام ها کارها رو انجام میدادم . 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

عزیزم ما خانمها در خفا باید قناعت کنیم . و بنظر من ما خانمها خودمون فقط باید بدونیم قناعت میکنیم . ا ...

عزیزم حرفهاتون متین ولی من که باید از کارت همسرم خرج کنم چطور میتونم 

اگر با پول نقد خرج می کردم میتونستم  برای مثال پول رنگ  مو رو برای خودم سیو کنم ولی وقتی اس ام اس خرید  برای همسرم میره  چطور پس انداز کنم

واقعا اگر کسی راهکار داره  لطفا به من هم بگه  

سلام عزی❤️زپیامتو که خوندم داغ دلم تازه شد😔شاگردی دارم که از همون بچگی پدر و مادرش دعواهای شدید داش ...

سلام عزیزم 

فقط میدونم بچه م دوست دارم من از اول عاشق همسرم بودم الان مثل قبل نیستم اما به ته قلبم ک نگاه میکنم دوستش دارم😔😔

دلم میخواد اوضاع درست بشه چند روزه باهاش کلکل نمیکنم 

اما خیلی جا داره تا سیاست زنانگی یاد بگیرم هنوز زبانم تنده 😐😐

قربونت برم گلی جون ❤️ نظر لطفت عزیزم درسته عزیزم ❤️ من به شخصه خودم بودم همین کار رو میکردم بچه رو م ...

معصومه‌ جان دخترت کنکور چیکار کرد

مصاحبه فرهنگیان دعوت شد؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم حرفهاتون متین ولی من که باید از کارت همسرم خرج کنم چطور میتونم اگر با پول نقد خرج می کردم میتو ...

عزیزم من خودم اوایل که با کارت همسرم خرید میکردم هر بار از سوپری یا میوه فروشی های متعدد میرفتم و از هر کدوم پنجاه یا صد اضافه می‌گرفتم و پول نقد جمع میکردم و سر ماه میرفتم طلا فروشی سکه های پارسیان می‌خریدم و تو طول ده سال اینکار کردم هزینه های اصلاح و ابرو و رنگ مو کوتاهی مو ساده و پاکسازی خودم انجام میدادم مواد اولیش خودم می‌خریدم میرفتم پیش مادرم و رایگان میشد برام ولی میرفتم طلا فروشی 200سوت یا 300سوت  سکه می‌خریدم و می‌گفت چی خریدی میگفتم هزینه سالنم شده و سالی یک یا دوبار هم که برم آرایشگاه برا دکلره اگر 2000بشه میگم 2500شده 500میره برا پس انداز 

ولی حالا که بعد از ده سال حالا سه سال دیگه  پول به کارت خودم میزنه 

برا پالتو کاپشن مانتو از یک مزونی خرید میکنم که موقع تخفیفات باشه 

عید امسال پالتو 1500 آف زده بود 900مگه مجبورم به شوهرم بگم 900گفتم 1200

و مانتو 1تومنی گذاشته بود 700 خوب من همون یک‌تومن میگم 

ولی اگر با شوهرم برم خرید بهترین پاساژها میرم و گرون میخرم البته اونا رو برا مجلسی میخرم تا چشمش عادت نکنه که زنش دنبال چیزهای ارزون می‌ره 

ستاره جون چون گفتی دیگران نظر بدن من میگم. اگرنه که تو کدبانو تر و با سلیقه تری. فقط به عنوان یک تجر ...

ببین کلم خود وایتکس برای سیستم تنفس خیلی مضره حالا اگه اسپری بشه که دیگه واقعا آزاردهنده هم هست چه برسه به اینکه اسپری کنی و اونجا مدتی هم بمونی، با عذر معذرت این راهکاری که شما دادی درسته برای نظافت عالیه ولی برای سلامتی ریه و سیستم تنفس فوق العاده خطرناکه. 

اولین اصل در نظافت خونه رعایت ایمنی و مسائل سلامتی هستش، 

بهترین راه برای نظافت سرویسها همون پودر دستی هستش که یه روز درمیون با یه فرچه کشیدن همه جا رو تمیز و ضدعفونی میکنه.

سلام عزیزم فقط میدونم بچه م دوست دارم من از اول عاشق همسرم بودم الان مثل قبل نیستم اما به ته قلبم ک ...

همین جواب ندادن و سکوت ، و سرسنگینی بعدش، میبینم که قلق خیلی از آقایونه...

برا مثال ، شوهر خودم که واقعا قلقش همینه و بعدش میاد به دست و پام میفته هاااا ، منم دوبار حتما ردش میکنم ولی دفعه سوم دیگه کوتاه میام ؛  حالا برعکسش هم برا ما صدق میکنه ؛ اگه من خیلی عصبی باشم ، دعواش کنم حتی، اون ساکت میمونه ؛  نمیشه که هر دو همزمان با هم دعوا کنیم ، یا حتی صدامون بالا بره ، بچه ها گناه دارن ....

الان مشکلات زیاد شده ، اعصابا ضعیف شده ، ولی ولی باید بدونیم که

زندگی ادامه داره 

بچه هامون ، همه ی دلخوشی و دلگرمیشون تو این دنیا ما هستیم  و اون دل کوچکشون ، چقدررررر میرنجه و میشکنه با دیدن صحنه ی دعوای پدر مادر...

مشکلات همیشه نمیمونه ، ولی بعدا به همدیگه افتخار میکنیم که پای هم موندیم و با هم حلش کردیم  

فقط تصور کن، دیگه نداریش ، چه حالی میشی ؟

یکی از اطرافیانم ، زن و مرد عاشق هم ،  دوتا هم بچه داشتن ،چند روز پیش ، میرن سمت رودخونه و زن و بچش که میخواستن غرق بشن ، با شلوار لی و دستپاچه ، مرد میره تو آب برا نجات زن بچش ولی نتونسنت و خودش غرق شد و یکی دیگه زن و بچشو نجات داد ..... ؛  این زن الان تو دنیا هیچی دیگه براش ارزش نداره ، حتی من که از اقوام دورتر هستم ، بعد ده روز ، یادم میفته ، اشکام همین جور میاد ، قلبم تیکه پاره میشه براشون  ؛ قدر همو بدونیم دنیا خیلی بی وفا 

همیشه عصبانی نباش، همیشه دلخور نباش ، همیشه زودددددد جوش نیار؛      بذار وقتایی که واقعا دلخوری ، معلوم بشه و طرفت بفهمه ؛ اگه همیشه همیشه زود زود دلخور شی ، بعد یه مدت کمی ، برا طرف مقابلت عاااادی میشه؛  یه چیزی تو مایه های همون چوپان دروغگو   

تغییر از خودتون شروع کنید عزیزم و صبور باشید ، حتما حل میشه به امید خدا 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
عزیزم من خودم اوایل که با کارت همسرم خرید میکردم هر بار از سوپری یا میوه فروشی های متعدد میرفتم و از ...

ممنون که جوابمو دادی ولی ببین این روزها مغازه دارها بخاطر مالیات دیگه قبول نمیکنن پول بدن و بجاش کارت بکشن و اینکه همسرم میگه میخوای خرید کنی با همین کارت خودم برو 

و جالب اینجاست که با پس انداز کردن من همیشه مخالفت میکنه واقعا نمی دونم چکار کنم

2810