2777
2789
ستاره جان تو طلاسی وزن به میلی گرمه از کجا بفهمم یعنی چند سوت؟

میلی گرم همون سوت هستش

هر هزار میلی گرم یک گرم میشه

هر هزار سوت   یک گرم میشه 💚

مثال۲۴۰میلی گرم

۲۴۰سوت هستش

۰٫۲۴ گرم طلا

انشاالله که متوجه شدین😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم خوبي معصومه جونم❤️❤️منو يادت هست عزيزم؟ چندماه پيش اينجا فعال بودممم. ميخواستم پول جمع كنم ...

فدات عزيزمم💋واي انقدر حرف دارم نميدونم كدوم رو بگم پس يكي يكي ميگم😙

خب قبلا هم گفته بودم كه ما از حدود ٣سالگي بچه ها ماشينمون رو براي خريد خونه فروخته بوديم و ماشين نداشتيم و خيلي سختمون بود هيچ تفريحي نداشتيم🤐 تا اينكه پارسال اگه يادتون باشه ثبتنام ماشين بود و من ب همسرم گفتم هرطور شدده ما امسال ماشين بايد بخريم. اونم ميگفت نه ما نميرسيم و ما يك ريال اخر ماه نداريم🤕🤕 گفتم تو نيت كن انجامش بدي مطمين باش پولش زير سنگم باشه جور ميشه . اون موقع مادر همسرم ١٧٠تومن بهمون قرض داد براي ثبتنام قرار شد يكساله پس بديم(اينو داديم براي ثبتنام اوليه) و منم دوتا انگشتر و يك گوشواره داشتم فروختم و برادر همسرم كه مشتري خيلي خوب يك بانك هست برامون دوتا وام گرفت، واي مااولش فكر ميكرديم نهايت قسطش بشه 6تومن كه همونم همسرم ميگفت اخه چطور ميخايم پس بديم ،كه وقتي برنامه ي پرداخت اقساط رو فرستاد ديديم ياااا حسين يكيشون مبلغ هشت مليون و اون يكي ٦و دويستههههههه🤯🤯🤯🤯🤯😂😂😂 يعني شوك وارد شد بهم بخدا🤣🤣🤣🤣اخه واقعا ماه هاي قبل حتي يك ريال ته حساب نداشتم... نشستم برنامه ريزي كردم روزانه مبلغي از درامد رو ب كارت ديگه واريز ميكردم تا بتونيم قسطا رو بديم خدااايشش خيليييي بهمون فشار اومد اما فكرررشم نميكرديم بتونيم پرداخت كنيم 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
فدات عزيزمم💋واي انقدر حرف دارم نميدونم كدوم رو بگم پس يكي يكي ميگم😙خب قبلا هم گفته بودم كه ما از ح ...

شده بعضي روزا درامدمون  دقيقا اندازه همون مبلغ كه بايد جدا ميكردم بوده و هيچ خرجي ديگه نداشتم ولي گفتم اشكال نداره امروز با هرچي كه داخل خونه هست غذا ميپزم تا اينكه يك روز همسرم گفت زنگ زدن بياين ماشينو تحويل بگيريد سه ماه زودتر از موعد.. واااااييييي وقتي با ماشين اومد منو دخترام با لباس خونه پريديمم تو ماشين دور دور از ته دلمون خوشحال شديم

سلام خانم ها وقت بخیر۱۰۰ تومان پول قرار وام بگیره شوهرم ب نظر شما باهاش کف خونه سرامیک خرابه عوض کن ...

سلام، حتما به وضع خونه برسید 

اگه سرامیکا وضعشون حاد نیست و میتونید بپوشونید و یه جوری رفع و رجوعش کنید ،  حتما کابینت بزنید که خیلی خیلی مهم ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
من هم یه گزارش کوچک بدم از هدف بعدیم که بهش رسیدم گفتم که تا عید ماهی صد دلار می خریدم و با طلا و ای ...

عزيزم به سلامتي بريد و برگرديد

منم عاشق سفر خارجي هستم مجردي با خواهرم رفتم

بخاطر مسافرت طلا جمع ميكنم (اينم بگم خونه نداريم طبقه پايين خونه پدرشوهرمم) یعنی خونه نداریم ماشینم هست برای پدرشوهرمه

شوهرم زياد اهل سفر نيست براي منم دعا كنيد راضي بشه بريم

من راضيم طلاهامو بفروشم تا سنم بالا نرفته 

با شوهرم و دخترم يه سفر خارجي بريم

كلا زياد با شوهرم مسافرت نرفتيم جز شمال و تبریز 

مهر هم كه باز ميرم سركار

واقعا نيازه

دعا كنيد ماهم بتونيم بريم😍😍😍يعني شوهرم  راضي شه فعلا يه شمال بريم 😄😄😄

راستي عزيزم ارز دولتي رو چجوري گرفتين الان به هر نفر چقد ميدن؟

هزينه خروج از كشور چقد شده الان؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شده بعضي روزا درامدمون دقيقا اندازه همون مبلغ كه بايد جدا ميكردم بوده و هيچ خرجي ديگه نداشتم ولي گف ...

راستي ما قرار بود پول مادرشوهرم رو يكساله بديم اما با وامايي كه گرفتيم و پول رهن كه از مستاجرمون گرفته بوديم و طلاي هرچند اندك من پول مادر شوهرمم پس داديم و الان بابت ماشين بدهكار هيچ جا جز بانك نيستيم هرچند تحت فشاريم ولي اصلا ناراحت نيستم چون مرتب دخترا رو ميبريم پارك و  ،،... اين پروژه ي ماشين عزيزم هرموقع خوندي بگو تا جريان اينه ها و... هم بگم

راستي ما قرار بود پول مادرشوهرم رو يكساله بديم اما با وامايي كه گرفتيم و پول رهن كه از مستاجرمون گرف ...

@masumehjoon   عزيزم چندتا كامنت گذاشتم همه رو بخون و بهم بگو هنوز خيلي چيز هست تعريف نكردم🤣🤣😍 @royayezendegi    

سلام دوست جونیا امیدوارم مرداد ماه براهمتپن عالی شروع بشه و عالیتر تموم بشه 🥰😘 ی وام خونگی داشتم ک ...

سلام ریحانه جان من خیلی از تاپیک عقبم و بعصی وقتا صفحات پایانی رو میخونم. به نظر من کارهای تعمیراتی رو با وام انجام بده چون هم از نظر ذهنی خیالت راحت میشه وهم اینکه هر چی این هزینه ها عقب بیفته انگار از تورم‌هم عقب میمونه،تجربشو داشتم که میگم 😐😕

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
گفت ترازو کم میزنه بنظرتون خوبه ؟

ب حق چیزا نشنیده ترازو کم میزنه کلاهبرداری جدیدشونه!!!؟؟؟

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
مامان سبحان عزیز ۱۰ تومنی تصفیه بشع بازم لازمه پول گذاشت برای ۴۰ تومن یا خودکار فعال میشه؟خلاصه شرای ...

عزیزم برای وام ۴۰ میلیونی هم باز باید پول گذاشت ولی اصلا جایی ننوشته چه قدر باید بگذاریم فقط نوشته برای وام ۴۰ میلیونی هم باید خیلی با حساب کار بشه و پول گذاشته بشه ، من که خودم فکر میکنم ۴۰ میلیون ۶ ماه بمونه شاید وام ۴۰ میلیونی با بازپرداخت ۱۲ ماهه بشه گرفت .

کلا ویپاد به نظر من خیلی بهتر هست . 

سلام عزیزم دقیقا دیشب خودم داشتم به همین موارد فکر میکردم بچه م رو خدا بطور معجزه آسایی به من داد تو ...

منم اینطوری بودم وقتی نگرانی و استرس بچمو دیدم

یکم صبوری کردم شوهرم رو مخم بود شدید

یکم‌زبان ریختم مثلا میگفتم این غذا و بخاطر تو پختم

دیر میکرد الکی ابراز نگرانی میکردم

یه ریز بهش توجه کردم رابطمون بهتر شد

بخاطر بقیه باهاش بحث نکردم 

منو همسرم هر کی خودشو جز خانواده خودش میدونست و باورمون نمیشد ما یه خانواده ایم

الان اولویتم شده همسر و فرزند

صبوری رو تمرین کن

فقط و فقط و فقط بخاطر بچت

زوم کن رو رفتار خودت و سعی کن رفتار خودت کار کنی اونم عوض میشه

ب حرف گربه سیاه هم بارون نمیاد بزار هر چی میخواد بگه تو چرا انقدر حرفاشو جدی میگیری

بیخیال بابا خیلی آدم مهمی که انقدر ب حرفاش بها میدی

میلی گرم همون سوت هستشهر هزار میلی گرم یک گرم میشههر هزار سوت یک گرم میشه 💚مثال۲۴۰میلی گرم۲۴۰سوت ...

ممنون عزیزم 

احیانا دو خط دو و سه اشتباه تایپی نداشتی؟

چون گفتی هر هزار میلی گرم هم میشه یه گرم و هر هزار سوت هم یک گرم؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810