2777
2789
خدا مادرتون رو حفظ کنه خیلی کیف کردم با مدیریتشون و افسوس خوردم که چرا من اینقدر کوتاهی کردم در ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

نگران نباش و غصه ی گذشته رو نخور 

گذشته ها گذشته به فکر آینده باش 

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است 👌

خدارو شاکر باش که در جمع خوبان قرار گرفتی 😊

اینجا ببین کدوم روش,,,, کدوم راهکار,,, اساتید به زندگی ات نزدیکتر ♥️

به اجراش بگیر ...سالی نمیگزره که تو هم میوفتی رو مدار عزیزم و پیشرفت می‌کنی 

همه امون در زندگی یه اشتباه هایی داشتیم دیگه 👌هیچ کس کامل نیست 

مهم اینکه بیدار شدی از خواب غفلت ....سعی کن زودی تغییر بدی

به روند زندگی ات 

سلام عزیزم ب لو باید میانگین ۳ ماه اخیر حسابتون از ۳ میلیون کمتر نباشه ، اگر اون ۲ ماه گذشته کمتر از ...

مامان سبحان عزیز ۱۰ تومنی تصفیه بشع بازم لازمه پول گذاشت برای ۴۰ تومن یا خودکار فعال میشه؟

خلاصه شرایطش چیه من یک ماه دیگ ۱۰ تومنیم اگر خدا بخاد فعال میشه ولی هدف اصلیم ۴۰ تومن هست

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که با طلاسی کار کردین !!

واحد وزنش میلی گرمه ،چجوری بفهمم یعنی چند سوته؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سایز صندوقت چقدره؟؟؟کوچیک متوسط و بزرگ دارهبله هیچ کجا نمیپرسن چی داخلش داریولی بعد اون دزدی از صندو ...

مرمری جان مبلغ بیمه هم از مشتری دریافت میشه؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

✅ نیازمند همکار بین ۱۸ تا ۶۰ سال خانم

در منزل خود صاحب کسب و کار خود شوید و درآمد عالی کسب کنید

پرستیژ کاری عالی

کاملاً غیرحضوری

برای افرادی که مسلط به گوشی هوشمند هستند

مناسب برای کارمندان، زنان خانه دار، دانشجویان و...

جهت اطلاعات بیشتر  پیام بدین

خانوما می‌خوام طلا بفروشم .اونجایی که ازش خریدم بهتر بر میداره یا فرقی نداره؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام خانوما🙋🏻‍♀️

یه سوال داشتم ممنون میشم نظرتونو بگین😊

مبلغ ۳۲ تومن پس انداز دارم

بنظرتون چی بگیرم سود بلند مدت بیشتری داره...؟!

سکه(ربع یا نیم سکه)

طلا مستعمل

طلا بدون اجرت(شکسته یا آسیب دیده)

پارسیان

همسرم میگه سکه حباب داره

مستعمل هم ۷ درصد سود داره مناسب نیست

چندتا پارسیان یا طلا بدون اجرت بهتره...

گفتم شما تجربتون بیشتره نظر سنجی کنم🌹🙏🏻

سلام خانمای گل خیلی وقته اصلا وقت نکردم بیام تاپیک مدیریت مخارج😁

از اونجایی که ماه آخر بارداری رو میگذرونم واقعا خستم یه مدت هم دورکاری میکردم تو خونه که گفتم حقوق نمیگیرم از صاحبکارم مهم نیست که زنگ زد پول بردار و رفتم یه النگو خریدم همسرم گفت بزاریم رو پول من که برای بچه گفتم نه حقوق من جداست تو طلای منو فروختی نخریدی که قبول کرد 

پدرشوهرم هم پول طلایی که فروختم پس داد که گذاشتیم برای اثاث کشی و پول پیش که بازم شوهرم بدهکارم شد🙂ولی قول داد بخره 

حالا این ماه پول اومد باز حسابم چون کار مثل قبل نمیکنم حقوقم کم شده ،حقوق همسرم هم می‌ره برای بیمارستان و مخارج من میگم تخت خوابم و چون پارسال انداختم دور چون شکست همون اول خرید الان یه تخت بخرم با حقوقم همسرم گفت نه یا دلار کن یا طلا بخر چون سال دیگه از ایران میریم میگه به دردمون نمیخوره حالا موندم چون یه فرش هم لازم دارم نظرتون چیه ؟مادرم میگه بیا من بهت فرش میدم ببر یا برو شهر فرش بخر ولی رنگش به اتاقم نمیاد موندم ؟

خیلی امسال پس انداز نداشتم دیگه در حد ۵ گرم طلا فقط شد بیشتر پول خرج دکتر و دارو و خورد و خوراک منه ،همسرم هم دل و میزنه دریا و بردم کلی لباس برام خرید ،،برادرشوهرم گفت من اگه پول بیمارستان لازم شد براتون پول میفرستم ،دوستان راهنماییم کنید دلار بخرم یا طلا ،یا اینکه فرش و تخت؟؟

بچه ها امروز بچه برادرشوهر زنگ زد ۲ سال و نیمشه به شوهرم گفت ماشین اسباب بازی میخوام  با زبون بچگی باباش براش شماره گرفته بود قیمت کردیم ۴۰۰ و ۳۰۰ و خورده ای ولی واقعا اینروزا شرایطش نداریم‌دستمون‌خالی و قسط و بی حمایتی و .... پولم داشتیم ولی نمیتونیم برا بقیه خرج کنیم چون خودمون به سختی زندگیمون میگذرونیم فقط تولد و عید یه چیز کوچیک و گاهی وقتا یه چیز کوچیک در حد توان بنظرتون اشتباه کردیم حالا از این زنداداش بگم که به شدت اقتصادی اگه براش منفعت نداشته باشی یدونه پیام دست بچه من یا خواهر و برادر نمیده به هیچ وجه درسته اونام شرایطشون خوب نیست ولی خب واقعا درست نیست توقع داشتن از کسی تو این شرایط بد 

بنظرتون ما اشتباه کردیم همش شرمنده ام تو روی بچه و برادرشوهر بچه شم دوست داریم ولی واقعا من اینروزا از خودم میزنم که اوضاعم ن بهتر شه زره زره جمع میکنم هر چند جلو شوهرم قناعت نمیکنم شوهرمم تیزه متوجه شده من اهل قناعتم جدیدا چیزی میگم میگه بخاطر پولش یا آب جلوش از خونه برنمیدارم که متوجه نشه میزارم برا وقتای تنهایی قناعتام

سلام بچه ها من زایمان داشتم خرداد ماه و یکم عقب موندم از تاپیک 

اول بگم ک من پول واسه زایمان گذاشتم قبل عید دادم طلا دست دوم 

بعد اون دیدم خیلی پول لازمم و دوتا از النگو هارو فروختم 

تا هزینه زایمان کنم 

ک خداراشکر رسید همه چی البته ی وام بلو یک ماهه هم برداشتم چون یک ماهش سود نداشت 

الان ی وام ۲۵تومنی این ماه نوبتمه و قراره برام بریزه 

منم نمیدونم چیکارش کنم 

سلام ریحانه جان ، اولا که با دیدن پستت یاد خرید خورده ریزهای خونه خودمون افتادم و تعمیراتی که لازم د ...

ممنون دوست عزیزم 

چون پول وام بود دوس داشتم ی چیز بزرگ باهاش بخرم و خرج خرده ریزه نکنم اما واقعا رو اعصابه همین خرده خرجها 

انشالله همینکار میکنم

بچه ها امروز بچه برادرشوهر زنگ زد ۲ سال و نیمشه به شوهرم گفت ماشین اسباب بازی میخوام با زبون بچگی ب ...

اگه ندارین بهش همسرتون میگفت عمو جون پول بیاد چشم میخرم ولی اگه تونستی براش یه ماشین ۵۰تومنی یا ۳۰ تومنی بخر ولی هر سری میری خونش نخر برای بچه بد عادت میشه بچه خواهرم و ما اینجور لوس کردیم الان واقعا چیزی نخری براش نمیاد پیشت حالا شرایطتون به کنار ولی این مورد مهم تره بچه پر توقع میشه،به روتون یا نیارید چیزی هم نبرید ،همسرتون میدونه قناعت می کنید میگیره خرج میکنه؟

2810