2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم ذهنی امارهمه چیوداره روکاغذواینانمینویسم ولی خدایی همیشه باحقوق کم بهترین نحوبوده خیلی چیزاهم رسیدیم فقط ولخرجی نکردیم خرجای الکی

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

سلام دوستان.من صندوق امانات از بانک گرفتم۱۰۰ ودیعه دادم.ولی اینا میگن بیمه اینا نمیکننو ثبت نمیکنن ک ...

سایز صندوقت چقدره؟؟؟

کوچیک متوسط و بزرگ داره

بله هیچ کجا نمیپرسن چی داخلش داری

ولی بعد اون دزدی از صندوق امانات دیگه بعضی بانکها اومدن صندوق ها رو بیمه کردن

یانی یه برگه میدن ک روش نوشته ارزش صندوقت چقدره 

مثلا بین صد تا پونصد میلیون

بین پونصد تا یک میلیارد 

و ...

اینا رو حدودی گفتمااا

بعد طبق عدد خودت برات مبلغ بیمه تعیین میکنن

مثلا اگه اولیو انتخاب کنی مبلغ بیمه ات فرضا میشه سه میلیون

اگه گزینه دوم رو انتخاب کنی میشه پنج میلیون

تا جایی ک من اطلاع دارم این مدلیه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ب نظرم ک حقوق شون دروغ میگن داز جای دیگه درآمد دارن

چه دروغی داره بگه

برای اینکه شوهرش بلند پروازه

اول سمند خرید دوسال دستش بود خوشش نیومد فروخت یه ۲۰۶ خرید باز بعد از مدتی فروخت دنا خرید

دنا رو فروخت شاسی بلند خرید

یه پرایدم خرید دم دست خواهرم

این منطقه می‌نشستند راضی نبود کلی بدو بدو کرد

خونه رو عوض کرد

خونه طبقه چهارم بود باز بدوبدو کرد بعد از چند سال اومدن طبقه اول

ولی ما از اول یه پراید خریدیم و همسرم معتقد بود ماشین عوض کردن تا زمانی که خونه مون بزرگ نیست اشتباهه

در حالی که دنا دنده اتومات ۷۰ میلیون بود هرچی گفتم بخر نخرید

موند رو همون پراید

ولی شوهر خواهرم دنا خرید ۲۰۰ میلیون فروخت ۷۰۰

همینطوری خودشونو کشیدن بالا

برای خونه هم هر چی گفتم خودمونو بندازیم دردسر عوض کنیم

هی گفت نه وقتش نیست وقتش نیست

بلند پروازی همیشه خوبه و خدا برکت میده 

رنگ کردن لباس به چه شکله

عزیزم پودری که از عطاری می‌خرید خودش توضیحات رو روی جلد نوشته ولی به این صورته که باید آب جوش بیاد بعد دوقاشق غذاخوری نمک و رنگ رو میریزین هم می‌زنین بعد لباس رو میزارین 20دقیفه بجوشه بعد آبکشی سرد فردا که کامل لباس خشک شد اتوکشی

ما یه زمانی اینقدر دقیق همه چیو یادداشت می کردیمپفک خوردن مونم می‌نوشتیمهمیشه هم کم میاوردیم

چون حساب کتاب به کائنات پیام کمبود و ترس از فقر میده

همونو برات جذب می‌کنه 

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

وایییی خدای من گریم گرفت تسلیت میگم گلم خدا بهت صبر بده قشنگم از خدا بهترین هارو برات می‌خوام عزیزم

سلام دوست جونا تو طرح مادران اسمم كوييك در اومده اما پرداخت مرحله اي نداره يه جا بايد پرداخت كنيم من همه ي طلامو نميخواستم بفروشم چون دي ماه ميخوام براي همسرم دفتر كار بگيرم 

ضد حال خوردم 😩

كسي هم نيست قرض كنيم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سایز صندوقت چقدره؟؟؟کوچیک متوسط و بزرگ دارهبله هیچ کجا نمیپرسن چی داخلش داریولی بعد اون دزدی از صندو ...

همچین چیزی بهم نگفته.فقژ گفت بیمه نمیکنیم.گفتم خب اتفاقی بیفته شما چه قرامتی قراره به من بدین ؟ کفت ب ای همنی بیمه نمیکنیم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810