2777
2789
عالی بود عزیزم واقعا هم از همچین مادری چنین دختری تربیت میشه به اسم معصومه خانم خیلی لذت بردم🌹من ای ...

قربونت برم عزیزم ♥️ شما لطف داری ستاره جون 

ماشاالله دل مادرتون بزرگ ♥️خدا حفظشون کنه 

و به اندازه ی دلشون بهشون بده 👌

ولی عزیزم خودت بهتر فهمیدی...بهتر میدونی که یه زندگی مدیریت میخواد ...👌

بازم میگم مرد کارگر و زن بناست 👌 

بذار با یه پست به خوبی منظورم رو براتون برسونم 😊

خیلیاتون در جریان هستین که خواهر شوهرم بعد از زندگی مشترک حدودا ۲۷ساله ..چند وقت پیش اومده بود برای طلاق 

روزی که رفته بودن شکایت کنند توقیف اموال کنن 👌

هیچی به اسمش نیاورده بود 

گفته بودن خانوم همسرتون هیچ دارایی نداره از خودشون 👌

مادر شوهرم جلوی جمع گفت هیچی نداره رفتیم برای توقیف اموال گفتن هیچ دارایی نداره 👌

یادتون که گفته بودم یه خونه ی کلنگی ۵۰/۶۰متری دارند ؟

گفتم پس خونه چی ؟

مادر شوهرم گفت هیچی ...مادر هیچی نداره 👌

جاری ام برگشت گفت دخترت باید مدیریت میکرد میشد از کجا باید میومد ☹️

فلانی که بنده خدا جونش رو هم گذاشته وسط شب و روز کار می‌کنه ....این دخترت که باید به وقتش حواسش بود 👌

دخترت باید ...زن بودن خودش رو نشون میداد 

حالا اونجا در گیری لفظی پیش اومد بینشون بمانند 🙁

جاری ام گفت محمد ( شوهر خواهرم )پنج شش سال دیگه باز نشسته میشه 

چی دارن ؟اشتباه دخترت بود ...پسر مردم رو مقصر ندونین 🙁

این جاری منم خیلی رک ....دیدم ناراحتی پیش میاد 

زود صحبت رو عوض کردم ...👌

گفتم حالا دیگه درست یا اشتباه کاری که شده 👌

روبه خواهر شوهرم کردم گفتم خواهر آخه پس خونه کو ؟

شونه هاش رو به بالا انداخت گفت چه میدونم ☹️

همه تو فکر بودند ...بردارا داشتند حرص می‌خوردند که خواهرمون دستش به جایی نیست دیگه 🙁

دست خالی ...نه پس اندازی ....نه طلایی ...دریغ از یه جفت گوشواره ...نه خونه زندگی ...هیچی به هیچی 🤦

پدر خانواده هم داشت واقعا سکته میکرد 

گفتم نکنهههههه این خونه سند نبوده به اسمش چیزی  نیاورده ؟

یه لحظه همه به همدیگه خیره شدند ...گفتن آره 😉😉

گفتم خواهر خونتون قولنامه است یا سند ؟

گفت یعنی چی ؟؟

گفتم سند یا قولنامه ؟ گفت نمی‌دونم 🤦🤦🤦🤦

گفتم وا یعنی چی نمیدونی ؟ یعنی تو نمیدونی خونه ات سند ششدانگ یا قباله ؟🤦

گفت ندیدم من 🤦از کجا بدونم 

خب بچه ها دیگه خودتون پی ببرین به اشتباه بزرگش 👌

که چرا یه زن نباید خبر داشته باشه که خونه اش چه نوع سندی ؟

چرا باید من به عنوان زن خانه یه کیفی یا یه گاو صندوقی نداشته باشم به عنوان اینکه مدارک مهم رو در اون بذارم ؟

بچه ها اینارو یه زن باید بدونه ...بفهمه ...ها ...👌

گفتم کجا میذارین مدارک تون رو پس ؟ بگو داداش هات برن یه سر نگاه کنند 

گفت نمی‌دونم یه سر به بالای یخچال و کمد 🤦بندازند 🤦

خب عزیز من ❤️ زندگی فقط خوردن 👌خوابیدن 👌پاساژ گردی 

و تفریح نیست 👌

یه زن باید زن باشه و اهل مدیریت باشه 👌

یه آورده ی مرد رو دوتا کنه 👌 نه اینکه گوله کنه بزن دیوار 

بعد بچه ها این مرد با چه انگیزه ای بره سر کار ؟

این مرد برای چی کار کنه ؟

وقتی مرد زندگی اش میبینه که داداشش با ده پونوزده سال سن کمتر از خودش 👌با یه شغل خیلی خیلی پایین از شغل این

دارای چند تا خونه. زندگی هستش ...چه ماشینی زیر پاش 👌 داخل خونه چه وسیله هایی هستش 👌 که داخل پرانتز بگم که همشون بر میگرده به خانوم خونه اش 👌

وقتی تربیت بچه هاش رو هم مقایسه می‌کنه میبینه چه تربیتی شدند از طرف مادر خونه 👌...

یه جا دیگه کم میاره و میگه طلاق میدم تو برو پی زندگی خودت منم برم پی زندگی خودم 🤦

بالاخره تا یه جا آدم چشم می‌بنده و سکوت می‌کنه بی مدیریتی طرف مقابل رو میبخشه

از یه جایی به بعد میبینه بابا جونش در اومده سالها کار کرده چیزی از خودش نداره 👌

بنده خدا می‌گفت همکارام دوستام ماشین شاسی سوار میشن چه خونه زندگی هایی که ندارند ....منم این وضع زندگی ام 

بچه ها اینجاست که میگم زن خونه رو میبینن 👌مدیریت تورو می‌بینند ...الان همه میگن محمد یه روز از کارش نمونده 

زنش زن نبوده 👌بلانسبت عزیزان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام استاتر و دوستانعزیزم میشه راهنماییم کنید.من ۳۰۰ پول نقد دارم که کل حقوقم قسط شده و جا ندارم وام ...

عزیزم من الان پیامتونو دیدم. بزارین تجربه خودمو بگم. ماسال 1400بعداینکه ماشینمونو فروخته بودیم برای خونه تونستیم بعددوسال ماشین بخریم. کلا نودتومن داشتیم که هرچی گشتیم تیبا باپول مانبود خلاصه ازیه اشنایی تونستیم یه پراید درحد صفر که سه سال بود کارکرده بود خریدیم 91تومن. تاهمین اسفندامسال ازش استفاده کردیم مسافرت ورفت وامد. اسفند ماشینمونو عوض کردیم 240فروختیمش. هم استفادع کردیم هم پولمون راکد نبود هم قسط های وامی که براش گرفتع بودیم اصلا دیگه به چشم نمیومد انقدرکه مبلغش کم شده بود. پرایدم برای خانوما خیلی ماشین خوب وکم خرجیه

لطفالایک نکنین. 
اگه ندارین بهش همسرتون میگفت عمو جون پول بیاد چشم میخرم ولی اگه تونستی براش یه ماشین ۵۰تومنی یا ۳۰ ت ...

نه همسرم نگرفت 

ولی جدیدا فهمیده قناعت میکنم منم دیگه جلوش خرج میکنم آب از خونه برنمیدارم یا میگه چیزی بخوریم مخالفت نمیکنم که خسیس نشه دیگه فقط وقتای خودش نیست قناعت میکنم باهاش هستم خرج میکنم که متوجه نشه 

منم همچین شرایطی دارم. ۲ماهه ۴۰ میلیون روشهولی فک کنم باید تا ۳ ماه متوالی اینطوری باشه ک وام ۱۰میلی ...

همین پولو میذاشتی ویپاد خیلییییییییی زودتر وام می‌گرفتی 😊😊 چ بسا بیشتر 😊

نه همسرم نگرفت ولی جدیدا فهمیده قناعت میکنم منم دیگه جلوش خرج میکنم آب از خونه برنمیدارم یا میگه چیز ...

آها آره کار درست رو میکنی ،من همه حقوق و حساب کتاب‌ها دست خودمه ،همسرم میدونه گاهی کم خرج میکنم و میدونه یهو برای خودم چیزی میخرم تا الان حقوق دست اون نبوده من نمیدونم اگه سال دیگه طبق قرارمون حقوق دست اون باشه و من بخوام ازش پول بگیرم چجور برخورد کنه یعنی خسیس میشه یا نه مثل الان خیلی میترسم یه بار کارتم خالی از پول بود نشستم گریه کردم چون همیشه باید تو کارتم پول باشه نباشه حالم بد میشه حس میکنم بدبختم چون از اول دستم تو جیبم بوده و همسرم این قضیه رو میدونه نمیدونم سال دیگه چجور میشه همسرم اخلاقش و رفتارش بابت پول دادن 

قربونت برم عزیزم ♥️ شما لطف داری ستاره جون ماشاالله دل مادرتون بزرگ ♥️خدا حفظشون کنه و به اندازه ی د ...

معصومه خانم خیلی ممنون که برامون مینویسی

من مادرم زن قانع و بسازی بود ولی اصلا اهل مدیریت و پس انداز نبود

من این نکات رو اینجا از شما و سایر دوستان دارم یاد میگیرم  

در مورد خواهرشوهرتون، ای وای چرا طلاق؟ فقط به خاطر سومدیریت ایشون در زندگی؟

ببخشید بی ربط به تاپیک هم هست ولی مهریه و اجرت المثل سالهای با هم بودن رو میشه گرفت از آقا. خواستین بگین بهشون ولی خب وکیل خوب میخواد. بعد مهریه عندالمطالبه است، مالی هم نداشته باشه، حقوقش که هست، با توجه به اون قسطی میشه.

بالاخره درسته که ایشون مدیریت نکرده ولی شوهرش هم میتونست محکم جلوش وایسته از اول پول نده دستش، مثه وقتایی که آقا اهل بریز و بپاشه خانم با هزار ترفند پول رو از دست مرد میگیره خودش مدیریت میکنه مثه خیلی از خانم های اینجا که کیف میکنم میبینم چطوری خرج زندگی رو به دوش میکشند که بتونن کمی هم پس انداز کنند

انشالله خدا آخر عاقبت هممون رو به خیر کنه

در مورد میلی، قبلا نوشتم فکر کنم اولین بار تو تاپیک قبلی معرفی کردم (به منم دوستم معرفی کرد و خدا خیرش بده.) من که واقعا معتادش شدم، امروز 5 تومن ریختم به میلی و جالبه دیگه کارمزد هزار تومن انتقال وجه رو کم نکرد نمیدونم چرا و باهاش طلا خریدم.

خانم ها پول های خرده ریز، بذارین همه رو یه باکس بلو، آخر ماه بریزین به میلی. 

من خودمم باورم نمیشه تو چند ماه اخیر، همینطوری 10 گرم جمع شده. با اینکه این مدت کسری های خونه رو هم خریدم، گوشواره گرفتم برای ست کارتیه ام و با باکس پس انداز برای لباس و آرایش، به اوضاع خودمم بیشتر رسیدم که کلی حالمو بهتر کرد.

جواب منو ندادی عزیزم🥲وقتی مهمون میاد ) حدودا ماهی یبار) حداقل ۳وعده می‌موننمصلن امروز ناهار میان، ت ...

سلام عزیز دلم ❤️ ببخش فدات شم سرم شلوغ باز میکنم گوشی رو چند تا پست جواب میدم ...ساعت می‌ره مجبورم برم مثلا شب بیام 

اون موقع هم صفحات رو گم میکنم اکثرا 😉

و اما سوالت عزیزم 

تو اون طور مواقع که مثلا می‌دونی دو روز دیگه سه روز دیگه مهمون میاد برات 👌

اون چند روز رو بدون خرج باش ...روزی که مهمون میاد برو خرید بکن ...چون میگی عقلشون به چشمشون 👌

اینطوری یخچالت هم پر ...و خوب پذیرایی کن 👌در حد تعادل 👌نه اینکه یکی یخچالم پر ...همه چی رو بریزی وسط ریخت و پاش کنی ...در حد اعتدال ...یه جوری هم نباشه فک کنن که داری خساست به خرج میدی عزیزم ❤️ 

من اکثرا مهمون اومدنی پر میکنم خونه رو ...میبینم هزینه هام رفت بالا ...چند روز بعدش سعی میکنم بدون خرج باشم 👌 

اکثرا بعد هر مهمونی کم کم دو روز من بدون خرج میشم 👌

برای مهمون هم مثلا واسه ناهار چیز سبکتری بذار واسه شام اعیونی بذار 👌

ماها که شام رو بیشتر میدونستم تا ناهار 

سالاد الویه و کوکو و ساندویج قارچ و مرغ و ...آش و سوپ...و کوفته ..ماکارونی که مناسب هستند برای ناهار 

برای شام هم برنج بذار با مرغ ...سینه ی مرغ رو هم میتونی چرخ کنی با سیب زمینی رنده شده ورز بدی کباب بندازی 

قرمه سبزی....و خیلی غذاهای دیگه 

عصرونه هم منم گاها دارم برای عصرونه مهمون ...برای اینکه نخوام خرج زیادی کنم ...همیشه تو خونه وسایل کاچی دارم 

تو خونه همیشه سنگکک دارم از فریزر در میارم ...با پنیر و سنگک و گردو 

یا خیار و گوجه 

یا مثلا میدونم که مهمونام عصر هم هستند ...شیربرنج درست میکنم که بصرفه است 

و خیلی خیلی چیزای دیگه عزیزم ❤️ 

2810