2777
2789
دوستان هرگز هرگز بچه ها رو با همدیگه مقایسه نکنیدحتی با خواهر و برادراشون چ برسه با بچه دیگرانهر بچه ...

بله کاملا درسته چون پسر منم زود حرف زد ۱۱ ماهگی کامل بابا ماما میگف همه اطرافیان هم گفتن زود حرف زده حالا نمیتونم بپذیرم چرا واضح نمیشه حرف زدنش گفتم شاید مشکلی باشه زود پیگیر شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی تاپیک اقتصادی هم بگم برم سراغ زندگیم که امروز کار دارم زیاد میخوام برم سرویس بهداشتیارو بشورم واسه ...

عزیزم کیک و کلوچه و فرنی و رنگینک و اینا حتی اگر خونگی هم باشه باز به علت قند زیاد خیلی سالم محسوب نمیشه.

حتی میوه خشک هم قند زیادی داره مصرفش خوب نیست

روغن هم کالری طبیعی با صنعتیش فرقی نداره

مثلا نون پنیر خیار گوجه یه میان وعده عالیه من خودم خیلی دوست دارم

یا تخم مرغ ابپز

مرغ گریل شده

این روشای طبخ بهتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم تلویزیون رشد مغز بچه رو متوقف می‌کنه باعث تاخیر بچه میشهزیر سه سال مضر هست من براش کارتون ...

سلام عزیزم بچتون چند سالشه 

بچه خواهر منم دیر شروع کرد به صحبت کردن 

اصلا به اسمش واکنش نشون نمی‌داد 

اونم در معرض تلوزیون و کارتون‌های دو زبان بود 

انگلیسی را می‌گفت ولی فارسی خیلی کم (جمله بندی نداشت)

دکترم تشخیص بیش فعالی را داد براش درصورتی که بسیار آروم بر عکس بچه های بیش فعال

الان چند وقت گفتار درمانی می‌ره خیلی عالی شده، 

با انجام ی سری بازی ها تمرکزش بالا رفته و به همه صداها واکنش نشون میده 

تلویزیون شاید روی بسیاری از بچه‌ها اثر نزاره (که قطعا میزاره کم و زیاده) ولی تا سه سالگی واقعا مخرب 

وام فوری مهر اگه بگیریم چندماهه میدن؟ 

من الان تقریبا 50تومن 18 ماهه امتیاز وام دارم، میخوام وام فوری بگیرم به من که خانه دارم میدن؟ 

بعد بنظرتون وایسم امتیاز زیادتر شه وام امتیازی بگیرم مثلا صدتومن

یا همین 50 وام فوری رو بگیرم؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ما دیشب خونه یکی از اقوام موندیم وضع مالی خیلی عالی

موقع شام اقاهه هی پرسید چی میخورید چی از رستوران سفارش بدم و اینا دیگه ما هم گفتیم زرشک پلو

زنش گفت رستوران الان تعطیله(حالا ۸ شب نشده بود) پاشد املت درست کرد

ما هم همون موقع بلند شدیم لباس پوشیدیم رفتیم رستوران زرشک پلو خوردیم برگشتیم(خیلی دوست داشتم برگردیم خونه خودمون ولی نمیشد)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وام فوری مهر اگه بگیریم چندماهه میدن؟ من الان تقریبا 50تومن 18 ماهه امتیاز وام دارم، میخوام وام فوری ...

اعتبار سنجی کن عزیزم

عزیزم کیک و کلوچه و فرنی و رنگینک و اینا حتی اگر خونگی هم باشه باز به علت قند زیاد خیلی سالم محسوب ن ...

معمولا بچه ها این میان وعده ها رو دوست ندارن و من بالا توضیح دادم که بارد گندم کامل درست میکنم یعنی سبوس دار خودم گندم میدم برام آسیاب میکنن و اینکه از روغن سالم استفاده میکنم و من خودم کیک و کلو چه هایی درست میکنم که مصرف روغنشون کمه همین  کلوچه خرمایی که درست میکنم کلا دوسه  قاشق روغن می‌بره  فقط باید بتونی خمیر خوبی درست کنی اون وقته که ی کلوچه خوشمزه و نرم داری و هم کاملا سالم من هشت ساله دارم این متد رو اجرا میکنم الحمدالله هیچ مشکلی پیش نیومده و هم شوهرم هم خودم هم پسرم تناسب اندام داریم  حتی همسرم که آلرژی شدید داشت به خاطر کارش تماما برطرف شد و به نظرم خودم به خاطر حذف روغن ناسالم و جایگزین کردن مواد غذایی سالم بوده 

من باور دارم خواستن توانستن هست

با این وام هم میخوام النگو بخرم بعدادونه دونه زیاد کنم

ولی به نظرتون بااین فامیلای شوهر حسود میشه النگو بندازم؟  چون شروع میکنن پولدار هستین و باز پول کشیدنش ن از شوهرم شروع میشه

از این بابت وحشتناک هستن شوهرمو تیغ میزنن قبلا هم گفتم هرچند که شوهرم از خداشه، هی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
😐😐خودتون دوتایی رفتید یا دسته جمعی کاش حداقل تعارف نمی‌کردند 🙁😃

دوتایی خودشون املت خوردن😁👏

و اینکه بچه ها وقتی چیزای بیرون رو میبینن دوست دارن که بخورن و اینجوری به نظرم ضررش بیشتره حداقل اینه عادت کردن به غذای سالم و کلی مفیده براشون ضرر قند و شکر روغن  ناسالم و مواد نگهدارنده خیلی خیلی بیشتر از روغن و شکریه که من استفاده میکنم تو کلوچه و کیکام‌ 

من باور دارم خواستن توانستن هست
2810