2777
2789
بله کاملا درسته چون پسر منم زود حرف زد ۱۱ ماهگی کامل بابا ماما میگف همه اطرافیان هم گفتن زود حرف زده ...

اگه میدونی خیلی نگرانی میتونی ی چکاب ببری اخه ما

مادرا همیشه نگرانیم اگه نگران نباشیم عجیبیم🫠

دختر بزرگه من حرف زدنش عجیب بود کلمات سخت رو خیلی،سریع و بدون اشتباه میگفت مثل هلیکوپتر ،پارکینک

راحت تلفظ میکرد ولی تا ۳ سالگی طول کشید تا توپ رو یاد گرفت

کلاس اول جمله سازی رو با زبون خودش مینوشت

مثلا 

مینوشت

زهرا بازی می تُنَد

یا بچه ها ک  تو گروه شاد ویس میذاشتن اغلب همین تلفظ بچگی رو داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کیک و کلوچه و فرنی و رنگینک و اینا حتی اگر خونگی هم باشه باز به علت قند زیاد خیلی سالم محسوب ن ...

پنیر کارخونه ای که من به هیچ عنوان به بچم نمیدم فقط خودم درست میکنم مرغ هم که همش هورمون و به نظرم برای بچه ها خوب نیست من تا چهار سالکی به پسرم مرغ ندادم الآنم خودش علاقه نداره 

من باور دارم خواستن توانستن هست
پنیر کارخونه ای که من به هیچ عنوان به بچم نمیدم فقط خودم درست میکنم مرغ هم که همش هورمون و به نظرم ب ...

بسیار عالی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیز دلم مال چند ماه قبل بود اون چالش 👌هر کسی دوست داشت اجراش می‌کنه اول یه کاغذ و خودکار بیار ...ب ...

چقدر قیمت نون مناسبه ما سنگگ میگیریم دونه ای ۵ تومن .تازه اگه کمی گنجد و سبوس بزنه ۱۵ میگیره.ولی میوه صیفی جات واقعا بعضی مناطق تهران مناسب تره با همون کیفیت بالا.

سلام ده صفحه مونده دیگه چشمام کار نمیکنه 😵‍💫😵‍💫

دیدم قبلا چند نفر از دوستان گفته بودن وقتی به خانواده هاشون راجع به قناعت یا پس انداز یا حتی خربد طلا حرف میزنن دیگه دید اونا عوض میشه یا میگن فلانی خسیسه یا توقع دارن کمک کنی بهشون و... 

من پیش خودم میگفتم نه خانواده من اینجور نیستن 😢

هر هزارتومن خرید طلام رو به خونوادم میگفتم با اینکه من اصلا شغلی ندارم شوهرمم اصلا بهم پولی نمیده که بشه پس انداز کرد در حد ماهی 500-600 میده ☹️🤦🏻‍♀️

ولی تا همین پریروز که به شوخی یه حرفی به برادرم زدم که جفت داداشام برگشتن گفتن تو اونقدر طلا میخری بسه دیگه چقدر خسیس شدی همش طلا طلا 

در صورتی که من فقط ۶۰۰ سوت پارسیان خریده بودم با یه النگو ولی از بس همونا رو گفته بودم دیگه کل ذهن اونا شده بود طلا داشتن من 

منم فقط از سر خوشحالی میگفتم فکر میکردم اونا هم خوشحال میشن از خریدای من و اینکه خودشونم تشویق بشن برن بخرن 

اما دیگه پشت دستمو داغ کردم که حتی یه سوت خریدم به کسی نگم 

واقعا اینکه از تجربه دیگران استفاده کنی خودش یه نعمته چون باعث میشه خودت دیگه اون تجربه رو تجربه نکنی 

من بعد فقط و فقط چراغ خاموش 🤫🤫🤫

پولامو میدادم سکه و طلا و بعد ی اتفاقی میفتاد شوهرم بدهی بالا میاورد میفروختم

خوب دیگه 

فامیل شما هدف مند پس انداز می کرده 

یک جوری تفریح و زندگی می کرده که به چشم بیاد 

پس اینجا کار همسر شما هم درست نبوده 

فقط بقیه رو نقد می کرده در صورتی که باید رفتار خودش رو آنالیز می کرده که چرا مدام بدهی برای خودش می ساخته

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است 

بله شامپو و ماسک باید بخرمولی الان موهام دکلره ش مونده باید رنگساژ بشه نمیدونم الان رنگ کنم یا پروتئ ...

اول از همه وضعیت موهات رو درست کن 

من نمی دونم دکلره مو مونده یعنی چی 

اما اگر ظاهر بدی گرفته حتما رنگش رو درست کن 

چون شما سنگین ترین طلاها رو بندازی/ گرون ترین لباس رو استفاده کنی اما نامرتبی مو بیشتر تو چشم میاد 

رنگ مو رو شما درست کن بعد یک ماسک خوب بخر اگر قرار باشه بین ماسک و شامپو یکی رو انتخاب کنی ماسک هست ( اگر برات هزینه سنگین میشه اگر داری که شامپو و ماسک رو با هم بگیر) 

عینک رو بخر تا آخر تابستون که خیلی وقت مونده بعد هم عینک رو که به حراجی ربطی نداره

لباس ساحلی گفتی نداری شاید تا آخر تابستون باز خواستی بری سفر پس الان تهیه کن یک رنگی بخر که به صندلت بیاد 

چند تا شالی که به رنگش میاد رو هم تهیه کن 

حواست باشه اگر لباس ساحلی طرح دار خریدی شال دیگه ساده باشه 

شومیزی که گفتی چندین مرتبه پوشیدی رو بذار کنار جاش یک جدید بخر که اگر یکدفعه جایی دعوت شدی نگی ای بابا حالا همون قبلی رو باز می پوشم 

الان کمدت رو بررسی کن 

چیزایی که لازم داری رو لیست کن 

وسایلی که چند سال هست داری استفاده می کنی رو رد کن بره 

مابقی اقلام که ضروری نیست رو تو حراجی از مغازه های کیفیت دار بخر 

خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخ ...

خوب کار شما اشتباه بوده 

پس انداز هم اصول داره 

گاهی خانم ها خودشون هر چی پول دارند رو طلا میخرن 

بعد که دیگه همسر بهشون پول نمی‌ده میگن شوهرمون پول نمی‌ده 

خانم ها یک جوری باید بگردند که شوهرشون( برعکس هم همینه) روشون بشه با همسرشون برن بیرون 

نه که وضع مو و صورت و ظاهر نامرتب باشه 

خانم همیشه بوی غذا و مواد شوینده بده 

لباس های نامرتب و بی کیفیت بپوشه 

( روزانه دوش گرفتن+ یک عطر یا اسپری زدن هزینه ای نداره) 

طلا و پس انداز برای زندگی بهتر هست نه که من یک صندوق طلا داشته باشم اما وضع ظاهریم افتضاح باشه

من دیگه کلی تو پیام شما نوشتم 

2810