سلام
دوست عزیز❤️
شما بشدت سردر گم و گیج شدید🥹
میخواید درست عمل کنید ولی نمیدونید درست و غلط چیه
شما قبل از هر چیزی باید تمام خواسته ها و نیازاتون هرچه ک ب ذهنتون میرسه،از کوچیک تا بزرگ حتی آرزوهایی ک شاید رسیدن بهشون برات محال باشه یا حسرتاتون همه و همه رو روی کاغذ بیارید ودسته بندی کنید تا ی مقدار
ذهن و فکر آروم بشه بعد دسته بندی کن
اولویت بندی کن
و برای اجرایی کردنشون برنامه ریزی کن
مثلا
الویتها رو هفتگی ،ماهانه تو لیست خریدت قراربده و سعی کن انتخاب درست و خوبی داشته باشی آهسته و پیوسته و صیحیح خیلی بهتر از عجله و شتاب نادرست و یا هرگز شروع نکردنه🌹
و ی پیشنهاد دیگه ک بنظرم برای،شما خیلی کمک کننده است
سعی کن تمام چیزایی ک در گذشته از بچگی تا زمان کنونی
باعث آزار و اذیتت شده🌹
تمام چیزایی ک باعث خوشحالیت شده🌹
تمام چیزایی ک باعث شد بابتشون حرص بخوری🌹
تمام چیزایی ک برات آرزو بودن و آرزو موندن🌹
تمام چیزایی ک باید بودن و نبودن🌹
تمام چیزایی ک نباید بودن و بودن🌹
تمام رفتارهای درست و اشتباه🌹
ووووووووع......هرجیزی ک میدونی باعث آزارت یا باعث خوشحالی و خندت میشه رو باید باید بیاری رو کاغذ🌹
شاید برای شما و خیلی از دوستان این گفته ها مسخره و خنده دار باشه ولی عمیق تاثیر گذاره و ذهن رو آروم میکنه
این نوشتن نهایت یک روز وقت شما رو بگیره ولی ی عمر ذهن رو آروم میکنه
وقتی لیست کردی
دیگه میتونی مشکل و راه حل مشکل رو بهتر پیدا کنی
من فکر میکنم شما خیلی دختر خوبی هستید و دل مهربونی داری ولی نمیدونی باید چکار کنی و ب قول معروف گیج شدید❤️
ی سری ترسها و استرسها و نگرانیها ک در گذشته شما وجود داشته کامل شما رو احاطه کردن و بال پرواز رو ازتون گرفته سعی کن این
پیله کهنه رو پاره کنی و مثل ی پروانه زیبا شروع ب پرواز کنی
همه ی ما ایراد داریم و خواهیم داشت ولی باید ایرادمون رو کشف کنیم و برای بهبودش تلاش کنیم
همه ی ما نقطه قوت و مثبت زیاد داریم ک این قوتها رو هم باید کشف کنیم و تقویتشون کنیم
پس از مثبت و منفی بودنمون غافل نشیم🙏
از خودم برات بگم
من ی،لیست کلی بلند بالا دارم شاید اگه براتون عکس بزارم دود از کله همه بلند بشه
تو این لیست هر چه دلم میخواد نوشتم کوچیک و بزرگ با ارزش و بی ارزش
ی لیست دارم آموزشی چیزایی ک دوست دارم یاد بگیرم
ی لیست دارم مربوط ب روز مرگی یعنی کارهایی ک روزمره بطور ثابت باید انجام بدم و بقیه کارهای روزانه متغیر ب این لیست اضاف میشه
خب من وقتی لیست کلی رو نگااه میکنم اول میگم ک بببببههههه چ آرزوایی بعد از اون لیست نیازها رو جدا میکنم و سعی میکنم
اکی کنم
مثلا الان لیست لوازم آرایشی و مراقبتیم برای سال ۱۴۰۳ دقیق امروز بسته شد و از اسفند تا ب امروز طول کشید تا تکمیل شدن
الان ی نیازهای دیگه اولویت بندی میشن
مثلا الان خیلی ضروری رو میزی میخوام با ی طناب آپارتمانی خوب بین این دو رو میزی برای من ضرورتش بیشتر چرا؟
چون طنابی ک الان دارم قابل تحمله لباس رو پهن میکنم در نهایت جمع میشه
ولی میزم در خطر خط و خش میباشد
میزم مرتب جلوی چشمم هست و از نامرتبیش اذیت میشم
پس بین این ۲ تا نیاز اول رو میزی خریداری میشه سپس طناب
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
و ی نکته خیلی مهم اینکه
اصلا دلیلی وجود نداره بخاطر مادرتون حرمت بین شما و همسرتون شکسته بشه
ب چن دلیل
۱)مادر شما فقط مادر شما تنها نیست
۲)شما شاید ب فرض۲۰ سال کنار مادرتون زندگی کردین شولی کنار همسرتون شاید ۱۰۰ سال زندگی کنید بخاطر ۲۰ سال ۱۰۰ سال رو ب خودمون حروم نکنیم
۳)شما کنار همسرتون و