2777
2789

خانمهابگین کدوم بهتره براخریدماشین

اول اینکه الان 55تومان طلادارم برج نه وده 60تومن قرعه بنامم درمیاداونم لابخرم یه وام امتیازی 50تومنم شوهرم میگره اونم طلابخریم وعیدیی هم حدودن 50تومان بزاریم همه رواول سال جدیدبفروشم وروشون وام بردارم باپولهام میشه 400تومن ویه کوییک بخرم 

2الان یه وام ازرسالت بگیرم ولی سودوام زیاده حدود50درصده چون سپرده نزاشتیم وخریدامتیازه 

مبلغ وام 130تومنه یه موتورم داریم اونم بفروشیم یه پرایدمدل 86بخریم حدود150تومن 

طلاهامونگه دارم یه قرعه 60تومنم هم تبدیل به طلاکنم 

وسال بعدبرج 9وام رسالت که تموم شدمن دوماه قبلش طلاهاروبفرشم سپرده کنم وهمون برج 9که اقساط تموم شدن یا10یه وام دیگه بردارم 120بزارم 120بگیرم وپرایدوبفروشم ویه ماشین بهتربخرم کدومشون بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه قربونت برم چرا همچین حرفی می زنی بهش بالاخره اونم دوست داره که پیشرفت کنین 👌طلا رو هم عزیز ...

معصومه جون کاش یکی ازون پستای بلندبالا برام بنویسی که الان خیلی بهش احتیاج دارم‌

قبلا گفتم ما قراره ازینجا که زندگی میکنیم بریم یه شهر دیگه و شهری که قراره بریم اجاره خونه و مغازه گرونتره و مجبورم همه طلاهامو بفروشم و بریم اونجا از صفر شروع کنیم. طلاهامم همشو خودم خریدم و همسرم تاحالا هیچی برام نخریده. ( به جز  ۱۰ میلیون که پارسال وام گرفتم و اون قسطشو داد و طلا خریدم)

الان دارم برای ارامش خودم این کارو میکنم ولی یه جورایی زورم میاد همه طلاهامو برا رهن بفروشم و همش حس میکنم وظیفه اونه که رهن رو جور کنه ولی خب کاری هم نمیکنه همش میترسه یا کلا خیلی پیگیر نیست و براش مهم نیست. گاهی فکر میکنم اشتباه کردم گفتم طلاهامو برا رهن میفروشم. باز با خودم میگم همسرمم گناه داره صبح تا شب میره سرکار ولی درامدش پایینه. باز یه دلم میگه تو سه سال اینجا بودی دو سه سال دیگه هم میموندی تا پول جمع کنی و بتونین حداقل یه زمین بخرین. هرچند تو این سه سال نابود شدم. با خودم میگم تو دیگه به این سن برنمیگردی اگه فردا افتادی مردی میخوای تو حالت افسردگی بمیری‌؟ پس بهتره ازینجا بری و..‌. خلاصه اینقدر ازین فکرای جورواجور تو مغزم میاد و میره که الانه که منفجر بشه 

پارسال بهش میگفتم ماشینتو بفروش زمین یا خونه بخریم قبول نمیکرد و میگفت برای کارم نیازه. الان با یه لحنی بهم میگه باید ماشینمو بفروشم که پول رهن رو جور کنم که بهم حس عذاب وجدان میده و انگار داره منت میذاره که من به خاطر تو دارم این کارو میکنم! بعدم میگه کاری نداره که با اسنپ میرم سرکارم. همین حرفو من پارسال بهش میزدم میخواست قورتم بده. 

از طرفی میگه تو منو باید راه ببری من هیچی بلد نیستم. وقتی هم چیزی ازش میخوام گوش نمیده اصلا. بعدشم برمیگرده بهم میگه من همیشه به حرف تو گوش دادم! 

به نظرتون با این شوهر باید چطوری رفتار کرد؟ 

سلام عزیزم متأسفانه وقتی رضایت دادن برای اهدا ایست قلبی کرد و به اهدا نرسید روز سوم محرم تموم شد.دلم ...

ای خدااااا 😔🤦‍♀️تسلیت عرض می کنم ان شاء الله ک جنت فردوس نصیبشون بشه و ب شما و خانواده محترمشان خدا صبر بده.. 🖤ببخشید که ناراحتت کردم 

سلام عزیزم دقیقا دیشب خودم داشتم به همین موارد فکر میکردم بچه م رو خدا بطور معجزه آسایی به من داد تو ...

اگه امکانش رو داری خودت یه مشاور پیدا کن و برو،و بدون واقعا تاثیر داره حتی اگه تنها بری،موفق باشی عزیزم

همسرم یه بار نمیگه که چرا با بیست ملیون می‌بندی چه خبر ❤️ولی برای چیزای دیگه مسلما دیگه نخوام رسید . ...

معصومه جان ما چندین نوع تفکر اقتصادی داریم یکیش همووه که شما میگین بودجه بندی و قناعت و پس انداز منم یک مدت اینطوری بودم اما الان میبینم دور و برم واقعااا اگه پول خرج نشه و مدام پس انداز شه از بین میره. دیدم کسی که خرخخ نمیکرد و خسیس بود ماشینش رفت دیدم زنی که با اینکه داشت میرفت شیرینی فروش نیم کیلو شیرینی میخرید میومد خونمون حالا چی شده  و از اونرم کسی که مدام در حال خرجه و مدام به پولاش اضافه میشه شما دور و برت اونا رو دیدی منم اینارو و بشدت معتقدم پول باطد خرج شه در حالیکه مقداری پس امداز کنیم برای اینده. من  الان 38سالمه تا حالا فقط جمع کردم خب کی راحت خرج کنم میدونی چی میگم راحت برم رستوران دو میلیون خرج کنم راحت بهترین لباس مارک بخرم راحت پنجاه بزارم کنار برای سفر کی باید اینارو انجام بدم؟؟؟؟ تو به من بگو کی؟؟؟ مگه ما تا کی جووونیم. وقتی پیر بشی که دیگه سفر و لباس شیک لذت بخش نیست مثل جوونی

من خودم از صفر شروع کردم مهندسم و متا سفانه سر بورس خیلی چیز هازو از دست دادم ولی حالا که خدا دوباره نگاهی بهم کرد و یه خونه  پیش خرید کردم میخوام اینو بزارم برای ایندم و دیگه پولام نصفشو بخورم نصفشو پس انداز کنم.

همسرم هم کارمنده اونم برای پولش خودش برنامه ریزی میکنه و من دخالت نمیکنم. اونم خداروشکر خونه خرطده مه داریم توش زندگی میکنیم و زمین و ماشین خوب خب حالا دیگه چرا بخودم سخت بگیرم

معصومه جان شما زن زحمت کشی هستی و من همیشه پست هاتو میخونم ولی به حرفام فکر کن. بخدا مادرم انقدر زحمت کشید معلم بود برای ما سه تا بچه ها خونه خرید ولی خودش راحت زندگی نکرد و همیشه حسرت داره و میگه ناراحتم چرا جوونی نکردم شما خودتون باید کار میکردین  منم به اندازه خودم تلاسکش میکردم براتون. حالا که فرضا عروسمون خوب میخوره و خرج میکنه میگه چرا من اون مدت مثل عروسم خوب نخوردم و نپوشیدم و این میشه حسرت. جوونی خودمون نزاریم برای بچه هامون چون اونا جوونی خودشون خرج ما نمیکنن

من عاشق بچه هام ولی به اندازه براشون میزارم 

ختم کلام خرج بی رویه بده و روزی میره   قناعت بیش از حد هم همون اندازه بد و فقر میاره

سلام دوستان یه مشاور مارکتینگ یا کوچ سراغ ندارین؟ من آنلاین شاپ دارم اما مدیریت مالی بلد نیستم همشم خودمو با همکارای رده بالا مقایسه میکنم دلم می‌خواد کارمو ببرم بالا ولی نمی‌دونم چجوری کاش یه مشاور کوچینگ خوب پیدا کنم حیف اینهمه تلاش و درآمدم ک نمیتونم برنامه ریزی داشته باشم در عذابم کاش یکی نجاتم بده تا قلق مدیریت مالی دستم میاد کمکم کنه😢

بله رفتارام بیشتر به دوران کودکی برمیگرده واقعا شرایط سختی داشتیم روحیه منم حساس همیشه تو خونمون سر ...

گلم اول برو یک لوازم تحریر و یک دفترچه دخترانه یا جلد محکم با پک خودکار رنگی و استیکر خوشگل برای خودت بخر که جمعا میشه حدودا 150 هزار تومن

بعد شروع کن به نوشتن.

اصلا یکی از راه هایی که میتونیم تخلیه روانی بشیم و بار ذهنمون کم بشه همین نوشتن هست.

بیا دفترچه ات رو قسمت بندی کن.

قسمت اول قسطها و اینکه چقدر مونده هرکدوم تموم بشه

قسمت دوم خرید های ماهانه خورد و خوراک. کلی ها و جزئی ها قبض و اینترنت و هزینه تعمیر ماشین و تعمیر خونه و هر هزینه ثابت و جاری زندگی رو بنویس

قسمت سوم لباس و هزینه زیبایی خودت و همسرت. حتی پول ارایشگاه هم بنویس

قسمت چهارم خرید های احساسی. مثل همون عینک افتابی که خیلی واجب نمیدونی اما بازم دوسش داری و براش دودلی.هرچیزی که یک زمانی برات ارزو بوده و نرسیدی یا همین الان خوشت میاد. دفترچه ات همیشه همراهت باشه. میری مغازه دلت مام میخواد همونجا یادداشت کن. بعد وقتی یک گام مثبت برای خودت برداشتی یا یک کار خوب کردی، ماهی یک یا دوبار خرید احساسی انجام بده. دلتم نسوزه. 

قسمت پنجم برای هدیه دادن.

قسمت ششم هم پس انداز. از باقی مانده حقوقتون به اندازه 15 درصد همون اول کار سوا کن و مستقیم بری طلا بخر که میشه برای پس انداز.

75 درصد بقیه پول رو بین قسمت های دوم تا پنجم بودجه بندی کن. باینطوری توی ذهنت هست که پس اندازت رو داشتی

بقیه پول به طور منطقی بین قسمت های مختلف تقسیم میکنی. مثلا 5 تومن هزینه قسمت دوم میشه. 5 تومن رو تقسیم به 30 میکنی. حدودا میشه روزی 170 هزار تومن. هرروز از این 170 تومن رو تونستی کمتر خرج کنی پولش رو پس انداز میکنی. اینطوری از گوشت و مرغ و میوه و مهمونت نمیزنی. و دونه دونه به ارزوهات و پسانداز هم میرسی. لازم نیست یکباره جای 400 گرم طلا پر شه. پولت رو به باد که ندادی. خونه خریدی. دیرتر هم پرشه عیبی نداره. به جاش موسیقی برو کلاس اشپزی و فتوشاپ برو. طلا هم بخر.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
واااااوچه ریشه یابی دقیقیالان خودت به خودت طلا بده و منتظر هیچ کس نباش.به قول فروغ از آینه بپرس نام ...

چقدر پست های شما  عزیز رو   دوست دارم ،ممنونم که وقت میزارید 

فرصت داشتین بیشتر تو بحثا شرکت کنید ...  

معصومه جون کاش یکی ازون پستای بلندبالا برام بنویسی که الان خیلی بهش احتیاج دارم‌قبلا گفتم ما قراره ا ...

خب ببین قربونت برم بالاخره از یه جایی باید شروع کنی ❤️

وقتی میگی در آمد کم اینجا
وقتی میگی جای پیشرفت نیست
وقتی میگی هر چی تلاش میکنیم به جایی نمی‌رسیم
پس اقدام کن عزیزم ❤️
چه اشکالی داره طلاهات رو بذاری وسط؟
طلا گرفتیم برای چی ؟
فدات شم پس انداز میکنیم که چی بشه ؟
بشینیم پولها رو ببینیم طلاها رو تماشا کنیم اینجا افسردگی بگیریم ؟خدای نکرده دغ مرگ بشیم ؟
اشتباه نکن فدات شم ♥️
از قدیم گفتن لگن طلا داشته باشم خون گریه کنم توش چه ارزشی داره عزیزم ؟
تورو خدا آرامش خودتون رو به طلا نفروشین 👌

مرگ یکبار شیون هم یکبار 👌
پشت همسرت باش عزیزم ❤️
حمایتش کن ❤️قربونت برم شماها که واقعا سالی نگذشته از عمر زندگی مشترکتون 👌
هنوز اول راه هستین
حالا حالا ها فرصت دارین عزیزم
به همسرت دل و جرات بده
بگو ما میتونیم 👌حداقل بریم و تمام تلاشمون رو بکنیم فردا پس فردا ها شرمنده ی جونیمون و شرمنده ی بچه هامون نشیم❤️
دل و جرات داشته باش ...ریسک پذیر باش
و اقدام کن 👌

اون طلاها رو هم میدونم با چه سختی جمع کردی
ولی فدات شم آیا بازم معصومه برمیگرده به ۲۵سالگیش
آیا معصومه تیلیاردها تومن هم که جمع کرده باشه
بده به صاحب روزگار
می‌تونه یه روز ۲۵سالگیش رو دوباره ببینه
مسلمااا که ابدا 👌
پس قدر لحظه به لحظه های زندگیت رو بدون عزیزم ♥️
ناراحت نشی عزیزم از حرفم
ولی از وقتی من تورو تو این تاپیک میشناسم
همش درگیر زندگی و کارو بار شدی 👌
از هر طرف تو فشار هستی 👌
ولی عزیزم به چه قیمتی ؟

حق میدم بهت که نگران آینده و شغل و کاری ات باشی
نمیگم کار کردن بد و بشین دست رو دست بذار
ولی اینکه دایم همش حرص و جوش بخوری 👌
با همسرت در حال غر و گلایه باشین ♥️
پس شما کی قرار شما  زندگی کنین ؟
کی قرار بهم دیگه عشق بورزین ؟
تو دنیایی هستیم که هرروز داریم شاهد بی وفایی های روزگارش هستیم ...شاهد از دست دادن عزیز ترین کسهامون هستیم 👌
واقعا حیف که این همه خودمون رو فراموش کنیم ❤️
حیف که درگیر روزمرگی باشیم
اکه واقعا دلت پیشرفت میخواد
اکه واقعا میتونی از خیلی چیزا چشمت رو ببندی اکه میتونی بدون منت و با سربلندی طلاهات رو بذاری وسط
بسم الله عزیزم ❤️ به قول پدر خدا بیامرزم که می‌گفت
تیله رو جمع میکنن برای بازی
طلا و پول رو جمع می‌کنیم واسه پیشرفت

ولی نه اکه یه درصد هم فکر می‌کنی که با فروش طلا یه بار منتی خواهد شد برای همسرت👌
اینکارو و نکنی
و به زندگی ات اوقات تلخی نندازی 👌
...بهتر که بشینی زندگی ات رو بکنی و به کم قاننع باشی و پیشرفت رو طی سالها یواش یواش به دست بیاری

چون اگه قرار کاری بکنی و همش طعنه بزنی اون کار تو دیگه هیچ ارزشی نخواهد داشت 👌
زندگی اتون مشترک
زندگی مشترک هم یعنی ( ما )

نه اینکه من دو دستی طلاهام رو بچسبم به همسرم بگم برو من نمی‌دونم ماشینت رو بفروش 👌برو دنبال پول باش و از این شهر بریم 👌
تو باید عزیزم به خودت افتخار کنی و خدارو شاکر باشی
که بگی خدارو شکر عزیزم به وقتش این طلاها رو جمع کردم و الان با سربلندی بدون اینکه از کسی قرض بگیریم
داریم میریم شهر دیگه 👌
به همسرت بگی خوب که عزیزم  ماشینمون جلوی دوست و دشمن فروخته نمیشه ❤️همسرت هم بدونه و دلش گرم بشه که چقدر به فکر زندگی ات هستی ♥️
و اینکه

همسرت رو هم درک کن عزیزم♥️ دستت رو باز کن
کف دستت رو ببین مو رو بکن ...ببین میتونی ؟
جوابت اینه معصومه دستم که مو نداره بکنم
بله درسته عزیزم کف دستت مو نداره
الان همسرت هم دقیقا اون شرایط هیچی نداره...ازش انتظار نداشته باش ❤️

به جای ناراحتی و دلسردی بهش قوت قلب بده ❤️
بازم میگفتم پشتش باش نه روبه روش ❤️
وقتی بنده خدا زبانن ازت میگه که کنارم باش ❤️
بدون چقدر دوست داره که این حرف رو میزنه ❤️به کمکت نیاز داره ولی غرورش اجازه نمیده ازت خواهش کنه 👌
تا اون قدر هم گفته باز مرد 👌و آقاست
ولی توی عزیز دلی که نمی‌بینی این جور چیزا رو و درگیر پیشرفت و پول و سرمایه و خونه و ماشین شدی 👌
به والله همه اشون به وقتش به موعودش درست خواهد شد
فقط کافی که خودت رو قوی نشون بدی عزیزم ❤️

قسمت اول حرفتون که بدون شک درسته👌🏻 ولی برا من دوست عزیز.... خرج آشپزخونه که مهسان گفت واقعااا خیلی ...

میدونی گلم مرغ مثلا همه جا یک قیمت نیست

سبزی و میوه برنج هم همینطور

توی همون شهرتون بین جاهای مختلف مرغ تا 50 هزار تومن هم فرق داره قیمتش

تره بار سر کوچه تون با میدون تره باز که مرکز پخش هست شاید در مجموع 200 تومن فرق باشه توی خریدت. مثال میگما. شهر به شهر فرق داره اما در هرشهری مراکز ارزون فروشی با گرون فروشی هست که کیفیتشون یکیه.

بعد همون مابه تفاوت پولها میشه طلا.

حتی هزار تومن هم باارزشه. شما میتونی یک مسیر ساده رو زمانی که عجله نداری با اتوبوس بری که بشه 1500 تومن. میتونی با اسنپ یا ماشین خودت بری که میشه 70 هزار تومن.

تازه این برای کسایی هست که پول زیادی نمونده  براشون. اگه شما بیشتر هم داری که همونم میتونه طلا بشه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

معصومه جونم خوش اومدی با پستهای دل نشینت عزیزم.   

لطفا از کارای نامادریتونم بگین برامون ،عزیزانی که موافق نیستن رد بشن و نخونن...

برای اینکه پستم اقتصادی باشه اینارو بگم 

امروز با فیله مرغ و کمی سویا همبرگر برای بچه ها درست کردم ..

با یکی از پارچه هام که تو خونه داشتم کم و کسری هاشو خریدم که ۵۷۰ تومن شد میخام ببرم خیاط،درصورتی که لباس حاض ی خیلی گرون بود ..

عزیزم خداروشکر ان شاالله روزی برسه منم بچه ام حرف بزنهپسر شما شرایطش چطور بود توی سه سالگی پسر من کل ...

سلام عزیزم

زیاد نگران نباش

ژنتیک بچه‌ها با هم فرق داره

تلویزیون نمیتونه دلیل اصلی باشه 

ولی هست بچه هایی ک دیر صحبت میکنن

گلتار درمانی کمک کننده است

مامانم ی پسر عمو داره تا ۷ سالگی نتونسته صحبت کنه میگه حتی ی صدا یا یک کلمه نمیتونسته بگه از ۷ سالگی شروع ب حرف زدن میکنه الان متخصص مغز و اعصابه

خواهر زاده زن داداشم تا ۶ سالگی جمله سازی نمیکرد فقط کلمه از پارسال شروع کرد کامل مثل بلبل حرف میزنه جالبه اینه این پسرخوشگل چشم آبی بشدددددت باهوشه و ضریب هوشی بالایی داره

2810