2777
2789
مامان سبحان جان نازنین یک سوال داشتم خدمتتون بانک مهر امتیاز وامش تا سه سال ماندگار هستش میخواستم بد ...

بله عزیزم رسالت هم همینطور هست امتیاز وام میمونه تا ۳ سال حالا قبلا که بیشتر بود و محدودیت نداشت الان مدتی هست گفتن تا ۳ سال . 🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شوهر من میگه نداره یعنی واقعا نداره یعنی کفگیر خورده به ته دیگ😁دلیلی هم نداره به من دروغ بگه چون ...

من ۱۰۰ کیلو برنج برای یکسال و تقریبا ۸ ماه میخرم

داخل کیسه کوچیک مثل پلاستیک خیار میریزم درشون رو محکم میبندم ک هوا واردشون نشه هر پلاستیک رو حدود ۲۴ ساعت داخل فریزر میزارم میارم بیرون بعد پلاستیک بعدی میره فریزر

در نهایت داخل کابینت نگهداری میشن تا پایان مصرف هیچ گونه حشره ای نمیزنن

البته ۵۰ کیلوش میره انبار خونه بابام تا زمان مصرفش برسه

@مامان_سبحان۷عزیزم من فروردین وام فوری از مهر گرفتم ده تومن الان نگاه کردم ک از اردیبهشت تا تیر معدل ...

نه عزیزم نمیشه باید صبر کنید اقساط تمام بشه فقط وام امتیازی رو میشه همزمان چند وام گرفت . 

بله میشه من الان همزمان ۳تا وام فعال بانک مهر دارم

امتیازی میشه فوری رو نمیشه ظاهرا البته من خودم با حساب بانک مهر اصلا کار نمیکنم چون امتیازدهی اش لاک پشتی است ولی اینطور که اطلاع دارم وام امتیازی رو میشه همزمان چند تا وام گرفت .

ممنونم عزیزم خدا بچه های گلت رو حفظ کنه

ممنونم الهی آمین

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
سلام عزیزمزیاد نگران نباشژنتیک بچه‌ها با هم فرق دارهتلویزیون نمیتونه دلیل اصلی باشه ولی هست بچه هایی ...

سلام عزیزم سلامت باشید

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

ممنونم از دلگرمی شما

ان شاالله با دعای خیرتون گره زبانی پسرم باز بشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
معصومه جان ما چندین نوع تفکر اقتصادی داریم یکیش همووه که شما میگین بودجه بندی و قناعت و پس انداز منم ...

سلام عزیز دلم ❤️ شب قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️ 

خیلی ممنونتم که برامون نوشتی ❤️

من حرفاتو قبول دارم عزیزم ❤️

ولی مثل اینکه منم نتونستم منظورم رو بهتون برسونم 

من قبول دارم که خوب باید بخوریم و خوب باید بپوشیم 👌

در کل خوب باید زندگی کنیم 👌

ولی ....این ولی خیلی مهم 

ما تا وقتی که به یه نقطه ی امنی برسیم باید مدارا کنیم 

باید مدیریت کنیم 👌باید دو دوتا کنیم 👌باید قناعت کنیم 👌

شاید منی که از لحاظ خونه زندگی ...هنوز هیچی نداشته باشم 

در سال یه بار بخوام برم اون رستورانی که میگین ....

.هیچ اشکالی نداشته باشه و جزو واجبات هم باشه که بالاخره ما هم دلمون میخواد ...ما هم دوست داریم ...ما هم انسان هستیم 👌

ولی   اگه در سال ده بیست بار این اتفاق بیوفته چی ؟

برای من نوعی که دارم هر سال صد میلیونی پول پیش اضافه میکنم برای صاحب خونه 👌

هر سال دغدغه ی اینو دارم که اجاره ها گرون خواهد شد 👌

هر سال فکر اسباب کشی و املاکی دارم 👌

نمیتونم از این کاراها بکنم ....باز میگم که اونم با بودجه بندی اش میشه ولی فوقش در سال یکی دوبار رستوران دو سه ملیونی 👌بتونم برم ...( اکه مستاجر باشم )

منظور من از قناعت ها اینکه بودجه بندی داشته باشیم 

برای هر چیزی 👌

تا وقتی به اون نقطه‌ی امن نرسیدیم یکم مراعات کنیم 👌

ولی نه برای شما عزیز دلی که میگن مهندس هستم 

خانم مهندس شما به وقتش تلاش کردی...درس خوندی ...شب نخوابیدی ...الان شدین مهندس مملکت 

حقت که خوب بخوری و خوب بگردی و خوب بپوشی 👌

چون به وقتش اون بحران هارو گزروندی 👌

منظور من برای تازه کارا هاست عزیزم ❤️ نگین که قناعت فقر میاره 👌 اگه قناعت فقر میآورد الان من 

در حال حاضر چیزی برای گفتن نداشتم 👌

و اینکه من نمیگم عزیزم خودمون رو فدای بچه ها و عروس و داماد کنیم 

👌

همین نامادری من سالی یکی دوبار زیارت کربلا و سوریه رفته 

مسافرت های کیش و ترکیه و نخجوان رفته 👌

و بهترین و با کیفیت ترین لباس ها رو پوشیده 👌

شاید در سال یکی دو  تیکه لباس گرفته ولی جنس با کیفیت و تورک گرفته 

اما چه جوری ؟به روش صحیح اش عزیزم ❤️.

سالها مدیریت کرده که الان با حقوق فک کنم ۱۵تومن باشه ...اون خونه زندگی رو داره 👌 

منم میگم اکه به خرج باش اطرافیان من الان باید پول پارو میکردن 😊

...من گرفتم منظور شما چی ولی نمی‌دونم شما هم منو فهمیدی یانه ❤️

شما میگی خرج کن خدا از سرت ببارونه 👌

خساست به خرج بدی خرج نکنی خدا هم نمیده برات 👌

در کل نظرتون برام محترم خانم مهندس ❤️

سلام عزیز دل ❤️همچنین فدات شم خب پس بالاخره یا راهی خواهم یافت 😍 یا راهی خواهم ساخت 😍 خوشحالم که ر ...

معصومه عزیزم. وارد دومین ماه شدم که حقوق همسر دست منه 

ده تومن تو ارز داشتم همسرم وام گرفته بودبرای ماشین که  نشدفعلا بگیریم  به عنوان خرجی موند دست من  منم گذاشتم ارز

ده و ۴۰۰ازارز خارج شدم دیروز 

بردم یه پلاک دست دوم شانسی ست گوشوارم اونجا بود 

۲گرم ۲۵۰سوت مبلغ ۸تومن خریدم

۷ام که همسرم حقوق میگیره  ازاونم ببینم چقدر میمونه طلا بگیرم 

عزیزم از زمان اشنایی با شما چندماه میگذره تونستم 

یه دستبند ۴گرم ۷۵۰سوتی

انگشتر ۲گرم ۴۳۰سوتی

پلاک ۲گرم ۲۵۰سوتی بگیرم

قسمت همه کسانی که پیام منو میخونن بیشترش و بیشترش با دل خوش

سلام عزیز دلم ❤️ شب قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️ خیلی ممنونتم که برامون نوشتی ❤️من حرفاتو قبول دارم عزی ...

افرین نقطه امن خوب گفتین 

منظور منم همینه که وقتی به نقطه امن رسیدین یه خودتون استراحت بدین

منم گفتم اونایی که اول زندگیشونه به خودشون سختی بذن مراعات کنن طلا بخرن سهم بلند مدت بخرن  و وقتی تونستن خونه و ماشین خوب بخرن  دیگه وفت استراحته  دیگهاونجا  طمع نکنن 

قناعت اول زندگی کنن و بعدش لذت ببرن و خرج کنن

معصومه جونم خوش اومدی با پستهای دل نشینت عزیزم. لطفا از کارای نامادریتونم بگین برامون ،عزیزانی که ...

قربونت عزیزم ❤️ خیلی مبارک فدات شم 😘 

فردا انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه فردا حتما ریز به ریز براتون مینویسم ❤️ 

خیلی ها هستند تازه کارند ....خیلیا هستند واقعا بلد نیستند 

خیلیا هستند واقعا حقوقشون کم و نیاز دارند 

در وهله ی اول میگیم که یه شغل پاره وقت دست و پا کنن برای خودشون❤️ و کنارشون هم چشم ما هم از مدیریت های خودمون و اطرافیان بازگو می‌کنیم 😉❤️

هر کدوممون یه راهکار بدیم ...خیر و بحر و برکتش رو تو زندگیمون میبینیم 😉 

خودتون میدونین که چقدرررر دوستتون دارم ❤️😘

2810