2777
2789
سلام دوست جونا تو طرح مادران اسمم كوييك در اومده اما پرداخت مرحله اي نداره يه جا بايد پرداخت كنيم من ...

بزرگترین ظلمو سایپا و ایران خودرو ب ما کردن و دارن میکنن...

ما اسفند ۴۰۱ ماشین پارس ثبت نام کردیم. بماند ک ۱۰۰ تومن ازمون گرفتم و ما مجبور شدیم بریم طلا بفروشیم و کلب رو طلاهامون ضرر کردبم. قرار شد اسفنر ۴۰۲ تحویل بدن. ندادن. ماشین تا قبل عید ۲۹۰ بود. 

اللن شده ۴۵۰ تومن. بعد جالبه زور انداختن ک ما دیگه پارس  نمیدیم بیاید ماشینای دیگه بردارین حالا همشون گرون بعد تحویلاشون دب و اینها. ینی ما ی چیزیم جمع کردیم برای ماشین  یهو ۱۵۰ تومن اومد روش. یکی بگه بی انصافا مردم از کجا بیارن. 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

گلم ما نميگيم كه خرج نكنيم خسيس بشيم حرف ما اينه كه با برنامه و بودجه بندي بايد به همه چي برسيم 

اول بايد به خودمون برسيم 

بايد لباس خوب بپوشيم غذاي خوب بخوريم رستوران بريم سفر بريم طلا بخريم همه رو بايد انجام بديم اما با برنامه ريزي 

بعد هدف كوتاه مدت ميان مدت بلند مدت داشته باشيم

بايد به بچه هامون به چشم بزرگترين سرمايه زندگيمون نگاه كنيم لباسهاي خوب بپوشم غذاي خوب بخورن كلاسهاي مختلف برن مهارتهاشون شناسايي بشه پس اندازو خرج كردن ياد بگيرن

بايد به همسرمون بها بديم احترام بزاريم به خانوادش احترام بزاريم 

در يك كلاي در همه چي بيست باشيم 

در خانه داري همسرداري بچه داري مديريت اخلاقو رفتار

اينطوري عزيزم

بله با حرفتم كاملا موافقم هرچي بيشتر خرج كني بيشتر پول در زندگيت جريان پيدا ميكنه فقط خرج كردن با برنامه بي برنامه موافقش نيستم .....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میاد بین تاپیکا

منظمم نیست

عین تاپیک های بامداد خمار بردارن کاش راهنما بزنن تو یه تاپیک قفل شده

اولشم گفتن چت معمولی نکنید ولی خود استارتر میاد با همه خوش و بش میکنه

من گیج شدم بین کامنت ها

وگرنه ایده ی تاپیک خیلی عالیه

جو هم دوستانه است

عالیه

سلام خانومای عزیز 

من 300 میلیون وام گرفتم نمیدونم باهاش چیکار کنم ک بتونم ازش به درآمد برسم

بنظرتون بزارم تو بانک 3ماه باز یکی دیگه وام بگیرم بعد با 600 کار بزنم؟

یا همون 300 برم خرج زمینمون کنیم حداقل تا یه جایی برسه

میشه راهنماییم کنین

اعصابم نمی‌کشه خیلی خسته و بیجون شدمخودم نقاشی و زبان بلدم یادشون بدم ولی خیلی کوچیکن من چندسال فقط ...

همه مادرا خسته ایم. من یدونه دارم کم اوردم خدا ب داد اونهایی ک چنتا دارن. روحیتو تقویت کن. مکمل مصرف کن. بخدا اون چبه ها ب ما خیلی نیاز دارن باید با قدرت  و توان زندگی کرد 

سلام خانومای عزیز من 300 میلیون وام گرفتم نمیدونم باهاش چیکار کنم ک بتونم ازش به درآمد برسمبنظرتون ب ...

من بودم خرج زمین میکردم. ی مبلغیشو ی مبلغیشم میزاشتم بانک ک بتونم دوباره از روش وام بگیرم 

سلام یه چی هم من بگمدیروز رفتم یه سکه یه گرمی خریدم قبل از اینکه آتیس به پولش بزنممن خونه دار هستم و ...

عزیزم حتما پسرتو گفتار درمانی ببر برای ارزیابی 

من بودم حتما گفتار درمانی میبردمش 

درمورد کاردمانی هم اگر میبینی مشکلش حاد نیست نمیخاد

کاردرمانی هم ارزیابی داره که ببینی مشکلش در چه حده

دختر منم حرف نمیزد و دقیقا مثل شما از زیر یک سال براش کارتونای انگلیسی گذاشتم و خودمم باهاش حرف نمیزدم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
کاش این تاپیک حذف شه

سلام دوست عزیز ، کاش تلاش کنیم جایی که دوست نداریم نریم و درباره اش نظر ندیم ، من چند ماهه با این تاپیک آشنا شدم و درسته اهل پس انداز نیستم و با دوستان همراه نشدم و طلا نخریدم ، ولی اوقات فراغتم اینجا میگذره و قرار نیست کسی که اینجا رو دوست نداره نظرش رو تحمیل کنه ، من وام ویپاد رو از اینجا یاد گرفتم و حساب باز کردم و هر وقت ازش استفاده میکنم دوستان رو دعا میکنم ، کلی راه و روش برای آشپزی و مهمانی و هزینه های زندگی و از همه مهمتر تجربه های ارزشمند دوستان که بدون توقع به اشتراک میذارند که نمیشه روشون قیمت گذاشت ، با احترام به نظر همه دوستان لطفأ اگه جایی اذیت میشید و اوقاتتون تلخ میشه به عزیزانی که در اون جمع حضور دارند احترام گذاشته و جمع رو ترک کنید تا آرامش بیشتری داشته باشید، با تشکر از شما عزیز گرامی ، از هم صحبتی با شما خوشحال شدم قشنگم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
اون میده منتها من میدمش طلا یا میدمش جای قسط های مخفی خودم بعد میگه منکه پول دادم بهت پس کو لباس

سلام

عزیزم 

خب شما اینجا دارید زیاده روی میکنید

طلا بخرم لباس نداشته باشم

چ ارزشی داره؟

یا بالعکس کمدم از لباس منفجر بشه ولی پس اندازه نداشته باشم

چ ارزشی داره ؟

آیا موقع نیاز میتونم لباس رو بفروشم خیر باید ب دیگران رو بندازم ک اونم بگیر نگیر داره

ی مثال براتون بزنم برای حفظ تعادل

شما عزیزان چ غذایی رو دوست دارید؟یا اصلا چ مزه ای رو میپسندید؟

غذای شور‌؟

غذای بی نمک؟

غذایی ک میزان نمکش متعادل باشه؟

مطمئنن بهترین انتخاب گزینه سوم باشه

خوب زندگی هم همینه باید تعادل رو حفظ کنیم

حالا ی بار میتونیم بیشتر خرید کنیم

ی بار بیشتر پس انداز

ی بار سفر بیشتر

و الاااا آخررررر

گاهی هم کمتر بایدد خرج کنیم

مهم اینه ک با کنترل روز مرگی و کم وزیاد کردن گزینه ها  از کوچکترین چیز غافل نشیم تا بتونیم تعادل رو حفظ کنیم

الان

شما دوست عزیز اگه واقعا میدونی اوضاع لباست خیلی نامرتبه

و جور کردن پولش برات سخته بنظرم طلا رو بفروش ی کم خودت رو تر گل ور گل کن در کنارش سعی کن جاش رو پر کنی

اگه میتونی لباس رو قسطی  بخری یا پولش رو قرض کنی(تو این مورد خودم هرگز رو نمیندازم اوج فشار فقط از بابام کمک میگیرم) طلا رو نگه داری بهتره

🌹❤️❤️🌹

بنظرت با 150 میشه کف زمین شناژ ریخت دیوار هاش ساخت؟

والا من اصلا تو خرج و مخارج این چیزا نیستم بدونم میشه. باید از یکی بپرسی. اما اگه ۳۰۰ تومنتم بطاری تو بلنک بعد ۶۰۰ بگیری  باطم برو زمینتو بساز. ن اینکه ی کاری راه بندازی ک یا بگیره یا نگیره خیالت راحته ی سرمایه داری. 

کار خیلی خوبی کردی پولت هدر نمیره مبارکت باشه انشالله انشالله منم شاغلم اما حقوقم رو تصمیم دارم بدم ...

عزیزم هر چی هم که دلت برای همسرت بسوزه بازم این کار نکن کمک بکن حتما حتما چون زندگی مشترک هست من خودم تا همسرم پول لازم داشته طلا دراوردم دادم دستش ولی حقوقت بزار دست خودت باشه 

اون میده منتها من میدمش طلا یا میدمش جای قسط های مخفی خودم بعد میگه منکه پول دادم بهت پس کو لباس

کار خوبی نمیکنی عزیزم. احه ادم هر چقدر هم طلا بندازه ولی لباساش نامیرون باشه قشنگ نیست. همه چیز متعادلش خوبه 

2810