2777
2789
سلام عزیزم اگر برای اولین بار وام بخوان بگیرین تا اونجا که من میدونم معمولا سقف اقساط تا ۸۰ درصد فیش ...

بله اولین باره وام رسالت میخواییم بگیریم،سقف اقساط رو متوجه نشدم ،الان حدود هشت تومن قسط از فیشمون کسر میشه، ۱۳تومن باقی می مونه از فیشمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان مشکل من شاید ربطی به تایپک نداره اما خواستم کمکم کنید.من اعتیاد به اینستا دارم ازوقتی که صبح چشم بازمیکنم تا نصف شب ازهمه چی عقب افتادم دوتادختر کوچیک دارم که دیشب دخترم بم گفت مامان همییییشه سرت توگوشیه کاراتو چرا انجام نمیدی .دیشب حذفش کردم که بتونم به زندگی برسم همه چیزیم بی برنامه هست اشپزیم بچه داریم خونه داری .یجوری وابستم که  فکرمیکنی اگه اینستانباشه ازدنیا عقب میمونم 

بله اولین باره وام رسالت میخواییم بگیریم،سقف اقساط رو متوجه نشدم ،الان حدود هشت تومن قسط از فیشمون ک ...

عزیزم احتمالا تا حدود ۱۰ میلیون دیگه سقف اقساط رو براتون بزنه و البته شاید هم بیشتر . 

برای گرفتن شاگرد خصوصی می تونید از سایت استاد سلام و سایت های مشابه استفاده کنید اینجوری اگر بستر و ...

سلام

من ثبت نام کردم اما برای یکماه باید ۵۰۰ هزار تومان ، کمترین حالت ممکن پول بدم تا پروفایلم روی سایت بیاید و با سرچ من پیدا شوم که بع نظرم معقول نبود .

در استاد سلام ثبت نام کردم . یعنی خود سایت چه پولی درمیاره.

اگر فردی دیگری هم اطلاعاتی دارد لطفا بگوید .

با تشکر 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

سلام .یه گزارش ریز بدم

تو شهر ما جمعه بازار هست و بیشتر میوه و تره بار هست .

تنها رفتم چون شوهرم باشه هی میگه نشین جمع کن برو از مغازه بخر

۵ کیلو سیب زمینی خریدم ۴۰ تومن

۲ کیلو پیاز ۱۶

خیارسبز ۱۰ هزار تومن

۳ کیلو موز ۱۰۰ تومن(موز درجه دو برای شیرموز خریدم ولی همشون سالمن و شیرین)

ما چون انباری داریم، پیاز و سیب زمینی میذارم تو سبد اونجا خراب نمیشن.

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
ممنون عزیزم. از تنظیمات کارت دخترم؟ یه کم بیشتر توضیح میدی؟

الان نگاه مردم اینم مثل ویپاد فقط خرید میشه بزنی کیف پول دی جی رو شارژ کن باهاش بعدش برگشت بزن به حساب خودت

اینکه دوستان میگن کیفیت خرید بالاتر باشه خرج ماهیانه زیر ۱۰ نمیشه ، واقعا درسته 

من تا یکسال قبل جز دسته ای بودم که اصلا نه موجودی رو چک میکردم ،نه خبر داشتم چنده .فقط میخریدم حالا طلا ،خوراکی،کتاب،اسباب بازی,لباس و....

الان به خاطر شرایط سخت مالی ،بقیه خریدا که تا حدی حذف شدن بالاجبار.

در مورد تره بار، الان سیب زمینی ۲۵ تومنی با ۸ تومنی تفاوتش فقط سایزش بود.ارزون ترا یه کم ریزتر بودن 

چه از لحاظ سلامتی چه ظاهرش تو آشپزی واقعا فرقی ندارن .

تصمیم گرفتم اوضاع مالی هم که درست شد، روال خرید از جمعه بازار رو ادامه بدم .

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام عزیزم .منم سفته الکترونیک از آی کاپ خریدم و همسرم به عنوان ضامن تایید کرد ، ولی کارشناس مهر قبو ...

دوست عزیز میتونم بپرسم مبلغ وام درخواستاتیتون چقدر بودش و وام امتیازی بود؟ اخه منم میخوام اقدام کنم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام. برای هر مقداری که میخرید، فاکتور میدن؟ چون توی مشهد طلا برای فروش، حتما باید فاکتور داشته باشه

سلام عزیزم.

نه بابت طلا شکسته فاکتور نمیدن  برای فروختن هم مشکلی نیست من چند بار پیش اومد که تکه طلا شکسته رو جاهای مختلف فروختم هبچ جا ازم فاکتور نخواستن 

دی جی ندارم به کیف پول آپ زدم برگشت خورد

خوب نصب کن کاری نداره یه شماره تلفن نصب میشه دوستان میگن از طریق افزایش موجودی تو ویپاد خودت شماره کارت دخترتو بزنی میاد برا من نیومد حالا اینم امتحان کن نشد بعدش دی جی نصب کن 💛کلا هرکیف پولی میشه فک کنم 

مگه زیاد وام میده؟میشه بگین چجوری

بله دو برابر میانگین حساب میده تا سقف ده ملیون تومان 

لطفا کد منو بزنید 39924244

اگر قبلا افتتاح حساب کردین تو صفحه اصلی سمت چپ بزنید اولین گزینه وارد کردن کد هستش ممنون ❤️

2810