2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.دوستان من یه راهنمایی میخوام خیلیییی خیییلی برام نظراتتون ارزشمنده !من ۲۱گرم طلا به یکی از در ...

سلام عزیزم من اگه این جریان برای خودم بود 

همون روزی که ۶/۵ رو به من میدادن میزدم تو طلاسی و گرمی که میشد باهاش خرید بکنم و یادداشت میکردم ،تا بتونم گرم دقیق طلامو داشته باشم که هم حق خودم ضایع نشه هم برای طرفم حق الناس نشه ،،در کنار اون مبلغ هر ماه خودمو به چالش میکشیدم و هر چی در توانم بود هم خودم روی مبلغ میگذاشتم ( ویپاد تو این زمینه خیلی کمکه ) و ماهانه پولمو تبدیل میکردم به پارسیان 

البته من خودم با طلاسی هم موافق هستم مثلا به پول ربع که میرسید فروش میزدم و ربع میخریدم 

و در نهایت بعد از یکسال که گرم طلامو برگردوند تصمیم میگرفتم که چیکار کنم 

البته اگه مخفی قراره باشه همین ربع هم گزینه خوبیه ✅

سلام.دوستان من یه راهنمایی میخوام خیلیییی خیییلی برام نظراتتون ارزشمنده !من ۲۱گرم طلا به یکی از در ...

بنظرم ایشون همون ۲۱ گرم رو پس بدن

شما اصلا پول نقد ازشون نگیر

خودتو درگیر جمع کردن سکه و گرفتن وام با این پول نکن

چون اصلا معلوم نیست چه بر سر قیمت طلا و یا پول نقد شما بیاد

شما حالت خوشبینانه رو داری در نظر میگیری

ولی همیشه خوب پیش نمیره 

طلا قرض دادی، طلا پس بگیر

دوستان سلامهر کی آنلاین لطفا راهنمایی کنهبرای دیدن حاجی خودم کیک درست کنم با ۳۰۰ تومن پول ببرم بده

من بارهااین کاروکردم مثلا تولدداداشم کیک پختم خیلی بیشترازکادویی که میخواستم نقدی بدم برام هزینه برد بازحمت فراوان ولی اصلابه چشمشون نیومدانگارکه من مواداولیه رومفت خریدم معمولا چیزی که خودت زحمت بکشی ودرست کنی به چشم نمیاد اون پول نقد بیشتربه چشم میاد البته شایدم خانواده من اینزورین

دوستان سلامهر کی آنلاین لطفا راهنمایی کنهبرای دیدن حاجی خودم کیک درست کنم با ۳۰۰ تومن پول ببرم بده

سلام عزیزم 

ماهم حاجی داشتیم 

ی گلدون گل شد صد تومن و 400 تومن دادم 

مادرم میگف کمه ولی واقعا بیشتر از این مقدار تو اون شرایط نداشتم کیک بنظرم خوبه اما اگر مهمونی باشه خودشون شیرینی هم خریدن باز هرجور میپسندی

ببین دوست من، شما همون طلا را کم کم پس بگیر

ماهی ۶،۵ میشه یکسال،،،، ادامه داره...

بعد شما میخواهی طلا بخری حالا مثلا دست دوم کم اجرت هم بخای، باید پول درصدو اینا بدی، 

درصورتیکه موقعی که ۲۱ گرم طلا فروختی اونجا مزد ساخت و غیره یبار پرداخت کرده  بودی و دوباره تو خرید مجدد، میشه ضرر

مهمتر از همه اینکه قیمت روزانه متفاوته و نامعلوم 

چه برسه به یکسال دیگه....

بهترین کار این هس بهشون بگی ماهانه یا دوماه یبار، ۴ تا ۵ گرم طلا برات بخرن،  اینجوری مزد ساخت و همه چی میفته پای خودشون و شما گرم طلا را در نظر بگیر تا ۲۱ گرمت جور بشه

سلام عزیزم..همین که فعلا به چیزی احتیاج نداری یک قدم جلویی و این خیلی عالیه👌پیشنهادم اینه با هر پول ...

سلام. برای هر مقداری که میخرید، فاکتور میدن؟ چون توی مشهد طلا برای فروش، حتما باید فاکتور داشته باشه

2810