2777
2789

سلام به روی ماهتون😍عزاداریهاتون قبول باشه🙏اوضاع مالی بروفق مرادتون باشه🤩🥰همین الان ازبازاررسیدم خونه یه دونه دیگه النگوخریدم امیدوارم بیشتروبیشترش قسمت شماباشه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزمتراس رو پنجره زدم و وسایل خیاطیم رو اونجا گذاشتمبرام شده خیاطخونه تو تاپیک مدیریت کارها گذ ...

سلام عزیزم.

احسنت چه ایده ی نابی👌

اگه ممکنه همینجا بفرست❤ 

.لینک تاپیکی که گفتی رو ندارم

عزیزم من اصلا به خرید دلار فکر نکردم ولی الان که گفتین برای سفر به فکرم اومد یه کم بخرم مبلغ یه سفر ...

من ماهی صد دلار می گرفتم البته تا اسفند خریدم الان فکر کنم دلار پنجاه و هفت هشت تومن صد دلار میشه پنج و هشتصد 

ولی خرید دلار به طور کلی راحت‌ نیست باید صرافی بری یا طلافروشی هایی که دارند 

خرید طلا هم راحت تر هم اگه‌ بدون اجرت بتونی بخری کلا سود دهی بهتری داره 

من کلا به نظرم خرید نگه داری زیاد دلار منطقی نیست بهتر به طلا تبدیل بشه ولی برای سفر رفتن اگه ماهی صد دلار آدم بگیره بهش خیلی فشار وارد نمیشه یک سال هم میشه هزار و دویست دلار که به نظر من رقم خوبی برای مسافرت هست 

البته من سفر خارجی هم میرم کلی صرفه جویی می کنم 

اصلا نمیزارم هزینه هام بالا بره 

بچه ها من برای رهن خونه ۱۰۰ تومن پول نیاز دارم باید حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم طلا بفروشم به نظرتون یه وام ...

مآرتین جان طلا مگه برا آرامش ما نیست؟

خب الان وقتی اولویت رهن خونه اس چرا استرس بگشی؟طلا مال همین وقتاس...

لحظه ایی به سود و زیان فکر نکن...

جوونی

راه زیادی در پیش داری

من امسال جز چند گرم جزئی هیچی نخریدم

چون تا عین حقوقمون میره پای قسط

دیگه جای خرید طلا نبود

غصه خوردم؟ابدا...

منی که همیشه پس انداز داشتم صفره صفره....

عصبی بشم؟

نه زندگی همینه...

بالا و پایین داره

دوسال پیش دی ماه کلییییی طلا داشتم

هرماه چند گرم میخریدم

الان ذره ایی مثله اونموقع نیستم

به همسرم فشار بیارم؟اونم توانش در همین حد....بیشتر در توانش نیست...

ی نفس عمیق بکش...ی جدول سود و زیان بکش

ببین این حست و استرس سودش به زیانش میچربه یا نه...

استرس داشته باشی و طلا داشته باشی چ فایده؟

من ماهی صد دلار می گرفتم البته تا اسفند خریدم الان فکر کنم دلار پنجاه و هفت هشت تومن صد دلار میشه پن ...

من میتونم برا همینم یه باکس بذار طلا بخرم بعد بگم اینو به نیت سفر جمع کردم 

صرافی یکی تو مسیرم هست ولی یه کاری رو انجام ندادم میترسم 

بعد کل درآمد من شاید بشه ۱۶ تومن ۵ بدم دلار نامردیه مگه به خودش بگم همکاری کنه😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من دقیقا همین کار رو کردم دیدم ظرف های دم دستیم خیلی خوب نیست اونا رو تا دوازده نفر اوکی کردم ۳۶ تا ...

با اینکار علاوه بر اینکه همیشه سرویس مرتب برای پذیرایی داریم، از مصرفگرایی هم پرهیز میشه.

به خوشی ازشون استفاده کنید عزیزم

عزیزم جسارتا مگه باردار نبودی شما؟ از در امدت میگی شغلت چیه؟

آره باردارم تو تاپیک گفته بودم که طلا فروختم دادم همسرم اگه مغازه راه بیفته (پدرم دراومد انقدر صبر کردم) ماهی ده تومن میده پنج تومنم خرجی خودش بهم میده 

حالا برا مغازه جدیدش پیشنهاد داده نیم دنگش ۱۰۰ درمیاد نمیدونم بتونم جور کنم یا نه 🫠🫠

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من میتونم برا همینم یه باکس بذار طلا بخرم بعد بگم اینو به نیت سفر جمع کردم صرافی یکی تو مسیرم هست ول ...

آره دیگه با همسرت نصف نصف بخرید 

صرافی همین جوری دلار نمی‌فروشه یعنی فکر نکنم بفروشند یابد سوال کنی مگر از دلال بخری که اون هم ریسک داره 

شما همون قسمتی از دلاری که میخوای بخری رو هر ماه باهاش طلای بی اجرت یا کم اجرت بخر 

به طلافروشی ها سر بزن ببین جایی هست بفروشه 

چون کلا فروش طلای دست دوم ممنوع 

ولی اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوبه 

بگردی پیدا هم می کنی 

به نظر من تو بازار طلافروش ها نمیشه دست دوم فروش به همین راحتی ها پیدا کرد طلافروشی های محلی بیشتر امکان داره بفروشند 

آره دیگه با همسرت نصف نصف بخرید صرافی همین جوری دلار نمی‌فروشه یعنی فکر نکنم بفروشند یابد سوال کنی م ...

آره طلا فروش منصف آشنا دارم پارسیان میخرم معتبره بعد از ممنوع شدن نپرسیدم دست دوم و میفروشه یا نه 

آرع همون وارد دلار نشم به نفعمه چون سوادشو ندارم واقعا

2810