2777
2789
من ازین بدترش رو دیدم . آقاهه ۷۰ سالش بود خانمش ۵۹سال . خانمش که فوت کرد دوباره ازدواج کرد . همه جا ...

باید تعادل  داشته باشیم 

ولی وقتی فکر میکنم ک چطور میشه با این چندرغاز حقوق هم ب خونه رسید ب خودمون ،هم پس انداز کرد و هم خرج 

مغزم هنگ میکنه

🥴

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید تعادل داشته باشیم ولی وقتی فکر میکنم ک چطور میشه با این چندرغاز حقوق هم ب خونه رسید ب خودمون ، ...

باهاتون موافقم 

خیلی سخت میشه،خیلییییییی...احساس میکنم جمله هم  لذت ببریمو هم جمع کنیم شعاره☹️

باید تعادل داشته باشیم ولی وقتی فکر میکنم ک چطور میشه با این چندرغاز حقوق هم ب خونه رسید ب خودمون ، ...

درسته واقعا سخته مخصوصا که مناسبت هایی پرخرج مثل اغاز مهر و یلدا و عید تولد و...هم تا چشم بزنی میرسه 💚 شهریور قرعه ام دراومده اونوقت فک کنم همه شو بدم وسیله مدرسه🥰

باز دوباره جمع کنم برا تولد دخترم بعدشم....

واقعا نمیشه ماکه کم میاریم شوهرم هم بیخیاله میگه نهایتش قرض میکنیم ولی منم که همش حرص میخورم 🤕

خودمم کار تو خونه انجام میدم اونم میزارم وخرجش میکنیم ولی واقعا تحت فشار هستیم مخصوصا جدیدا دیگه کیفیت همچیمون افت کرده غذا لباس و....

انشاالله که خدا کمک مون کنه حداقل شرکنده بچه هامون نباشیم

عزیزم طلای غیر مصرفی و دلار و که پس انداز میکنید چه برنامه ای واسش دارید؟ منظورم اینه ممکنه واسه سفر ...

دلار رو فقط برای سفر می گیرم مگر در شرایطی مثل بهمن ۱۴۰۱ که میخواستم ماشین عوض کنم بفروشم وگرنه همیشه برای سفر هست 

اون طلا هم اغلب برای سفر هست مگر بخوام گوشی عوض کنم یا مثلا وسیله خونه بخرم یا می دونم تا یکی دو سال دیگه باید لپ تاپ رو عوض کنم یا اینکه اگه پول دستم باشه برای تعویض ماشین هم هست 

البته من طلاهای مصرفی رو هم نو و اجرت دار نمیخرم طلا دست دوم میگیرم با یکی دو درصد سود طلاهای مصرفی رو برای ماشین و خونه میفروشم ولی طلایی که برای استفاده هست جز خونه و ماشین برای چیزی نمیفروشم 

سال ۹۹ حدود ۲۰۰ گرم طلا فروختم که تو ویلای شمال سهیم بشم که بهم نیم دونگ تقریبا دادن 😂😂😂 همه طلاهای سه چهار سال رو فروختم 

شوهرم به شدت مخالف بود ولی همون نیم دنگ الان به اندازه نیم کیلو طلا الان هست 

خونه و ویلا و زمین اگر جای خوب گرفته بشه و سرمایه گذاری بشه پیشرفتش بیشتر از طلاست 

فقط طلا رو آدم میتونه کم کم بخره 

حالا اینکه برای سفر و گوشی و این چیزا طلا می‌خرم به خاطر اینکه ارزش. پولم حفظ بشه دیگه نگران بالا رفتن دلار و سکه نباشم 

حالا فکر نکنید من خیلی پولدارم نه 

من هم یه شوهر کارمند‌ دارم نه بازاری نه ملاک نه چیزی 

خودم سعی می کنم خیلی کار بکنم وقتی کار می کنم حالم خیلی بهتر با اینکه خسته میشم ولی از نظر روحی عالیم 

شوهرم همیشه میگه تابستون که کارت خیلی کم میشه رسیدگی به خونه. ات هم کم میشه چون نه برنامه دارم نه روحیه و انرژی 

باهاتون موافقم خیلی سخت میشه،خیلییییییی...احساس میکنم جمله هم لذت ببریمو هم جمع کنیم شعاره☹️

میشه اما طول میکشه واقعا مثلا آدم بخواد با حقوق زیر۱۵ واقعا پیشرفت کنه پوستش کنده میشه در واقع له میشه 🤕

تیتان عزیزم چقدر برنامه لباس پوشیدنت جالبهمنم الگوی پوشش دارم و اون ها رو نوشتم و اجرایی میکنم،اما ص ...

سلام دوست عزیز🌹

شما بزرگوارید و لطف دارید 

مطمئنن خوش سلیقگیش برای نگاه زیباتون بوده🥰

خوشحالم ک براتون ایده شده

ایشالا ک تراس خونتون بشه  راهی برای روزی فراوان توام با دلی شاد و تنی سلامت❤️

من معتدقم بعضی از چیزای کوچیک تاثیرشون روی زندگی خیلی بیشتر از چیزای بزرگ است 

مثل همین لباس مرتب روزانه ی لباس معمولی ولی تمیز و اتو شده عطر زده شده ن ی لباس علای چروک شده 

در مورد زمان بندی

واقعا تو زندگی من خیلی خیلی کمک کننده است ک اگه نباشه

کلی عقب میفتم

حساب زمان هدر رفته واقعا باعث میشه ک با ظرافت و دقت و لذت بیشتری ب کارام رسیدگی کنم و میدونم اگه دیروز ۶ ساعت زمان تلف شده داشتم پس امروز میتونم با تنظیم این ساعت لذت بیشتری ببرم ب فرض میتونم یک ساعت بیشتر با بچم باشم یک ساعت اموزش بیشتر ،یک ساعت کشیدن کار بیشتر از مغز و.....

سلام عزیزممممن هم شاغلم و پست مدیریتی دارمو تا الان پس انداز کردمالان به قول شما بخاطر کلاس شغلم و ب ...

بله عزیزم 

متاسفانه تو بعضی از مشاغل کلاس آدم خیلی مهمه 

البته همه مشاغل نه 

تو کار ما باید فکر کنند خیلی وضع مالی خوبی داری و بی نیاز از پولایی که قرار بهت بدن هستی تا باهات قرارداد خوب ببندن 

بدونن به کار نیاز داری قشنگ ازت بیگاری میکشن 

( البته دور از جون‌) 

ماها باید اولین چیزی که تو دید طرف قرار می گیره رو خوب کنیم‌

اول تیپ ساعت عینک و بعد هم گوشی و مهم تر از اینا ماشین 

هیچ سرمایه گذاری خونه آدم نمیاد که ببینه خونه آدم چقدر و چی داری و نداری ولی تیپ. و استایل و گوشی و اینا رو می بینند‌ 

عزیزم خاطرتون هست که طرح تراس تیتان جان کدوم صفحه ست؟اینجا یا دورهمی؟ منم کنجکاو شدم ببینم و ایده بگ ...

سلام عزیزم

تراس رو پنجره زدم و وسایل خیاطیم رو اونجا گذاشتم

برام شده خیاطخونه 

تو تاپیک مدیریت کارها گذاشتم

حالا اگه پیدا نکردی بگو بزارم

سلام دوستان من خیلی وقته ننوشتم البته اگه یادتون باشه مریض بودم غذا و جدیدا مایعات از گلوم پایین نمیره . از اسفند تا الان ۱۸ کیلو کم کردم 

از مجردیم اهل پس انداز مخفی و سپس تبدیل بودم به زمین و ماشین و...

با وضع مریضیم دنیال دکتر بودم هم خصوصی و هم دولتی

یه دکتر پیدا کردم بیمارستان دولتی که نزدیک دو ماه هست هر چهارشنبه چون فقط چهارشنبه ها هست منو ویزیت کرد   ارجاع به دکتر بیهوشی   قلب و غدد حهت مشاوره قبل عمل

همه انجام شد گفت پرونده تکمیله برو بهت زنگ میزنیم

دو  هفته گذشت زنگ نزدن چون نمی تونم غذا بخورم نا نداشتم شوهرم رفت پیش دکتر و بمن  زنگ زد گفتدچون  روز قبل تعطیل بوده دکتر نیومده و انترن ها گفتن برو هفته بعد بیا ببینیم دکتر چی  میگه

کف و خون قاطی کردم رفتم دکتر خصوصی که قبلا منو معرفی کرده بود گفت اوضاعت خیلی وخیمه چرا نیومدی اول اینجا توضیح دادم که هزینه ها بالاست  

بجای پنجاه تومن با بیست تومن زیر میزی راه اومد با من

گفت تو ۲۴ ساعت آینده منشی زنگ میزنه که بیای عمل

گفت عمل سختیه ولی بعدش راحت میشی 

زنگ زدم بیمارستان گفت حدود ۶۰ تومن میشه بیمارستان که ۳۰ تومن رو بیمه تکمیلی میده جدا از زیر میزی 

عصر رفتم دو تا یک گرمی فروختم 

نکنه اقتصادی یکی ۶۹۰۰ و یوی ۴۲۰۰ 

می دونین چرا چرا اون یک گرمی رو چند سال قبل از خواهرم خزیدم و اون تا کرده بود گفت فاتحه وکیوم رو  خونده هر چند من وقتی خریدم صاف کردم ولی شکسته بود به قیمت طلا برداشت ۴۲۰۰ یعنی ۲۷۰۰ ضرر

برای سلامتی و عمل خوب برام دعا کنید

نکته اقتصادی دیگه

۲۰ تومن نقد داشتم اینا رو فروختم شد ۳۰ تومن مشکل بیمارستان حل شد میرم خصوصی میبنین چقدر بدرد بخوره 

پس همیشه تلاش کنید شما می تونید

دخترم عاشقتم
دلار رو فقط برای سفر می گیرم مگر در شرایطی مثل بهمن ۱۴۰۱ که میخواستم ماشین عوض کنم بفروشم وگرنه همیش ...

عزیزم من اصلا به خرید دلار فکر نکردم ولی الان که گفتین برای سفر 

به فکرم اومد یه کم بخرم مبلغ یه سفر خوب شد به همسرم بگم بریم سفر به نظرت از چقدر شروع کنم من حتی قیمت دلار و نمیدونم 

چقدری بگیرم خوبه ؟؟ .یه کم کمک میکنی؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مبارکه گلم این مدل با اولترا فرق می‌کنه باطریش خوبه

اولترا گرونتر هست مث ایفون معمولی و پرومکس

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
2810