2777
2789
دلار رو فقط برای سفر می گیرم مگر در شرایطی مثل بهمن ۱۴۰۱ که میخواستم ماشین عوض کنم بفروشم وگرنه همیش ...

عاشق مدیریت شما شدم😍 بازم واسمون بگید ، کجا بودی تا الان🤩

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من خیلی وقته ننوشتم البته اگه یادتون باشه مریض بودم غذا و جدیدا مایعات از گلوم پایین نمی ...

برف جان عزیزم ❤️ خوشحالم که ازت پستی میبینم خواهر 

بله یادم عزیزم که مشکل بلعیدن داشتی 👌

بهت بگم که اشکال نداره عزیزم ❤️ اصلا ناراحت نباشی که طلا فروختم برای عمل 

یادتون باشه که الویت اول خودمون هستیم 👌

بهترین کار همین که بری بیمارستان خصوصی 👌به خودت ارزش بده ...الان وقتش که سر کیسه رو شل کنی ...عمل شوخی بردار نیست عزیزم ❤️ 

به وقتش برای همون پول ها زحمت کشیدی .. از خواسته هات زدی ...به فکر بودی ...

برای آینده جمع کردی ...برای روز مبادا جمع کردی ....امروز همون روز مباداست عزیزم ❤️ 

الان نوبت همون پول ها و طلا هاست که در خدمتت باشند 

بشند سربازت و برات خدمت کنند 👌

پول و طلا دوباره برمیگرده جاش 

اصلا یه درصد هم به این چیزا فکر نکن ❤️

توکل به خدا بکن ....از همینجا انرژی مثبت می‌فرستم برات 😘😍

انشالله خیلی زود ازت پستی میبینم که میای می‌نویسی 

معصومه جان عمل کردم راحت شدم ❤️

برای سلامتیت هم یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان می‌فرستم 

که به خودش می‌سپارمت عزیزم ❤️ 

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نگران هیچی نباشه عزیزم ❤️ 

خیلی ممنون گلم راهنمایی کردید ....نه پولمان نمیرسه متاسفانه

حالا بگردید همه جا رو به خواست خدا که پیدا میکنید،همون نواب هم از سوپری و چندتا مغازه دار درمورد شرایط زندگی بپرسید بهتون میگن اصل اینه که پولتون تبدیل کنید شیراز همه جاش رشد خودش میکنه

سلام خانمهای پرتلاش عزیز. من بعد آشنایی با این تاپیک سودمند و  دوستان فعال و گرانبهای اینجا خیلی علاقه مند شدم به پس انداز. از جمله این که رفتم ویپاد نصب کردم و والان وام ۲۰ تومانی برایند ۶ ماهه من اماده شده. امروز هم کارت را تحویل گرفتم از پست و اعتبار سنجی هم ۵۰ تومان دادم اوکی شد. ولی وقتی موجودی کارت گرفتم با دستگاه پوز فروشگاه دیدم به جای ۲۰ تومان همون موجودی خودم که واسه سکه گرفتن گذاشتم را نشون میده‌ البته وقتی میرم قسمت تسهیلات برایند ۲۰ تومان با اقساط ۶ ماهه را نمایش میده. الان چطور اون ۲۰ تومان را می تونم یک جا برداشت کنم چون میخوام طلا بخرم راستش.😍

سلام دوستان من خیلی وقته ننوشتم البته اگه یادتون باشه مریض بودم غذا و جدیدا مایعات از گلوم پایین نمی ...

ایشالا به سلامتی عمل میکنی عزیزم وخبر سلامتیتو بیا اینجا بده ، ضرر کیه که نکرده باشه فدای سرت دیگه طلا جمع میکنیم واسه همچین روزی که قرض نکنیم و پول نقد هم  لازمه همیشه 

سلام خانمهای پرتلاش عزیز. من بعد آشنایی با این تاپیک سودمند و دوستان فعال و گرانبهای اینجا خیلی علا ...

من وام برایند ۵۰ تومانی رو خریدم 

و در دو مرحله کارت کشیدم

یبار حدودا ۱۵ میلیون

یبار حدودا ۳۵ میلیون

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من وام برایند ۵۰ تومانی رو خریدم و در دو مرحله کارت کشیدمیبار حدودا ۱۵ میلیونیبار حدودا ۳۵ میلیون

سلام وای یه بار خودم عصبانی شدم سر همین سوالهای مکرر ویپادی ولی الان که تازه نصب کردم خودم و کارت هنوز به دستم نرسیده خیلی سوال دارم لطفا کمک ،بخوام وام ۳۰ تومنی رو بگیرم بلید چیکار کنم ؟ ممنونم جواب بدین

بچه ها کم بگید چیکار کنم من کیف پول آپ دو ملیون شارژ کردم موقع شارژ زد موجودی بیش از سقف روزانه نشد ولی همون لحضه پیام برداشت از کارتم اومد از طریق وام برآیند ویپاد شارژ کردم حالا موجودی کیف پول نگاه کردم زده صفر چیکار کنم 

سلام وای یه بار خودم عصبانی شدم سر همین سوالهای مکرر ویپادی ولی الان که تازه نصب کردم خودم و کارت هن ...

باید سکه جمع کنی گلم

پول بخوابون به حسابت یمدت

سکه هات به حد کافی برسه قسمت وام برایند وام ۳۰ تومنی برات فعال میشه

یک روزه بهت میدن

مال من ک اینطوری شد

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810