2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل یه چیزی بگم از مادربزرگم .خیلی زن باکلاس و شیک پوش و خرج کنی بود. تازگی فوت شدن همیشه ...

در از جون 100سال عمر با عزت داشته باشی

با حرفاتونم موافقم و بهترینها همیشه برا خودمون مصرف میشه

طوری که یه چیز نو و استفاده نشده ندارم  به کسی برسه  

واما و اقساطی که الان داریم تا چندسال دیگه تموم نمیشن عزیزم. فقط یکیش که از همه زودتر تموم میشه یک س ...

ماری جان نمیتونی خودتو ب بی خیالی بزنی ببینی همسرت چیکار میکنه؟

شاید از تو مطمئن ک کاری میکنی عقب نشسته ها؟

گاهی مردا بی خیال میشن چون از جایی مطمئن هستن

خانما این ریحان بنفش های باغچمون هست.به نظرتون خشک کنم سیاه و بد نمیشن؟تو چه غذایی استفاده کنم؟

سلام ن عالی هست من هر سال با ریحون سبز خشک میکنم برای داخل سوپ‌ برنج و قلم برای زمستون و داخل دمپخت و داخل کلم‌پلو شیرازی ....حتی روی کباب روغنی ک دارم سرخ میکنم میریزم بوش عالیه ‌...

سلام خانما یه نظر دوستانه میخواستم یه گوشی میخواستم بگیرم تا22,23,,میلیون به نظرتون چی خوبهخانواده س ...

عزیزم من تازگی s23 fe 

خریدم ۲۹ خیلی ام راضی ام طرح ک مدلش ام شیکه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام خانوم خوشگلا یه کمک میخواستم ازتون ، شاید سوال بقیه عزیزان هم باشه،میخواستم اگر گن خوب برای جمع شدن شکم سراغ دارید معرفی کنید برای زیر لباس مجلسی و اینکه توی تهران کجا میتونم لباس مجلسی خوب با قیمت مناسب تهیه کنم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم طلاهاتو تبریک گفته بودم🤩 دیدم استارتر گفتن چت های نامربوط نشه 😁منم ک بچه حرف گوش کن 🤗،واسه ...

عزیزم😅ممنون😘

حالا منم پستم اقتصادی و نکته دار باشه بگم که

عزیزم مزرعه افتاب گردون(نمیدونم چرا تگ نشدی)،ممنون از یاد اوریت و راه انداختن قلک 52هفته،،،منم داشتم نامحسوس این 52هفته رو پس انداز میکردم و چقدر چسبید این پس اندازه😍

چون من 2 میلیون به طلافروشم بدهکارم اومدم خونه موجودی کارتهام رو یکی کردم و توی کمدم توی کیف هام رو نگاه کردم که دیدم ته کمدم قلکم هست🥰🥰و پولاشو شمردم 1500بود و چقدر الان به دادم رسید این قطره قطره جمع کردنه،،از اونجایی که من خیلی فراموش کارم چند هفته از این 52هفته عقب بودم بخاطر همین مبلغ پس اندازم کم بود،ولی بازم خداروشکر همین مقدارم بود..و الان فشاری از رو دوشم برداشته میشه🌹

نکته ی پستم اینه که واقعاااااا قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود😊🙃

سلام الان وقت هست ثبت نام کنیم؟همون اول باید پول بدیم چقدر؟

نمیدونم عزیزم از سایت های خودرویی پیگیر بخشنامه های فروش باشید من دوسال پیش خریدم

نصف مبلغ خودرو برای پیش فروش

کل مبلغ برای فروش فوق العاده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بچه ها من برای رهن خونه ۱۰۰ تومن پول نیاز دارم باید حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم طلا بفروشم به نظرتون یه وام ...

من طلا رو فروختم و به قول شما خودمو راحت کردم به قول معصومه ما تیله جمع میکنیم که بازی کنیم   

عزیزم من تازگی s23 fe خریدم ۲۹ خیلی ام راضی ام طرح ک مدلش ام شیکه

منم خیلی تعریف این گوشیو شنیدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810