2777
2789
قیمت اطلس چند هست عزیزم ؟چند مدت بعد بقیه پول رو میخوان؟بقیش چطور جور کنم؟

۴۰۰ میلیون

بسته به برنامه فروشش داره از سه ماه بعد تا یکسال بعد

نگران نباش یا جور میشه یا نشد حوالشو حدود ۵۰ میلیون میفروشی

اختلافش با بازار حدود ۲۰۰ میلیونه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۰۰ میلیونبسته به برنامه فروشش داره از سه ماه بعد تا یکسال بعدنگران نباش یا جور میشه یا نشد حوالشو ح ...

عزیزم ...تو سایت سایپا اطلاعیه دادن ؟من همین الان‌نگاه کردم چیزی نبود ک 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
بنظر من طلاتو بفروش رهن خونت جور بشه بعد یکی از واما ک تصویه شد وام ویپاد رو بگیر بده طلا و جاش رو پ ...

واما و اقساطی که الان داریم تا چندسال دیگه تموم نمیشن عزیزم. فقط یکیش که از همه زودتر تموم میشه یک سال اینده س و تا اون موقع طلا خیلی گرون میشه

درسته من شرایطم خاصه و باتوجه به نظرات دوستان تصمیم گرفتم طلاهامو فدای ارامش روح و روانم کنم چون همسرمم حرکتی نمیزنه و انگار حال من براش مهم نیس تنها چیزی که میتونستم رهنو جور کنم فروش طلاهام بودن.

این وامو برمیدارم. انشالله حالم بهتر بشه بتونم روی افزایش درامدم کار کنم. 

ممنونم ریحانه بانوجان

خانماخرح ماهانه خونتون تقریبا چه قدر میشهحدودی

بستگی داره شوهرتون سخت گیر یا ن .مثلا شوهر من تو خوراک و میوه و تنقلات همه چی باید فراهم باشه خوب خرجمون هم بیشتر میشه. بعضی از اقایون خیلی سخت نمیگیرن برا غذا خوب خرجشون شش تا هفت میشه

سلام روزتون بخیر ...از دوستان کسی شیراز میشینه؟شهرک صفوی کجای شیراز هست ؟ اگر بخواهیم اونجا آپارتمان ...

سلام عزیزم اگه منظورت نواب صفوی محله پایین زیاد جالب نیست،اگه پولتون چهار میلیارد اینا باشه سمت بلوار طلاییه ویا فرگاز بهتره

نمیدونم مدیریت حساب میشه یانه😅 اما در راستای نگهداری از وسایل چندوقتی درگیر سینک بودم بااینکه شاید ...

ی بارم پودر دستی بریز با جوش شیرین و سرکه 

سرکه اضافه اومده از ترشی مصرفیتون 

چن دقیقه بعد با کمترین زحمت سابیدن قشنگ برق میافته

عزیزم ...تو سایت سایپا اطلاعیه دادن ؟من همین الان‌نگاه کردم چیزی نبود ک

نمیدونم عزیزم خبر ندارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ی بارم پودر دستی بریز با جوش شیرین و سرکه سرکه اضافه اومده از ترشی مصرفیتون چن دقیقه بعد با کمترین ز ...

سینک رو یا چودن؟با آب جوش ؟جوش شیرین نداشتم اینسری وگرنه میریختم حتما 💚

ممنون گل بانو 🥰

سلام خانمای گل یه چیزی بگم از مادربزرگم .خیلی زن باکلاس و شیک پوش و خرج کنی بود. تازگی فوت شدن 

همیشه کلی ظرف و لباس شیک برای خودش و پدربزرگ میخرید ولی دلش نمیومد استفاده کنه .مثلا میرفتیم تو آشپزخانه فوری پشت سرمون میومد که دست به چیزی نزنیم.خلاصه بعد فوتش میخوان وسایل خونش رو تقسیم کنن یا یکی همه رو بخره و به بقیه پول بده. کلی پارچه خریده بود و هیچوقت دلش نیومده بود بدوزه...انواع ظروف که اصلا فکر نمیکردی اینا مال پیرزن ۹۰ ساله باشه.همه نو...اینا رو که دیدم مصمم تر شدم که هیچ چیزی نذارم برای مهمون .هیچ مهمونی عزیزتر از خودم و همسر و دخترم نیست.تازه مادربزرگ‌من که تا ۹۰ سال خودش سر زندگیش بود و بعد به بچه هاش میرسه.من که بمیرم زن بعدی میاد از لوازم نو استفاده میکنه .

2810