2777
2789

💐🌹🌹🌹🌹دوستان گل💐💐🌹🌹🌹🌹

مرسی از تمام دوستانی که در این در مورد پیام گذاشتن برام و نکات خوبی گفتن.... و همه پر از نکات خوب و تجربه های عالی👌🏻👌🏻👌🏻

و از اینکه گارد نگرفتید و تاپیک به بی راهه کشیده نشد از همه تون بسیار بسیار ممنونم💐💐🌹🌹

پر روزی، با دل خوش، حال خوب انشالله زندگی کنید. 🙏🏻🙏🏻

تو این شب عزیز که مطلق هست به آقا امام حسین (ع) هم دیگه رو دعا کنید.... برا اینکه هر چه زودتر منتظرها دامنشون سبز بشه.... مستاجرها خونه دار بشن.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزارداری هاتون هم قبول باشه و اجرتون با سید الشهدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💐💐🌹🌹🌹🌹🌹🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم شما جدیدا وام گرفتین؟ چقد طول کشید تا واریز شد وام امتیازی ؟من مهر گذشته وام فوری گرفتم کمتر ا ...

فوری فرق داره. 

فک کنم یک هفته یا ده روز طول کشید. امتیازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه همسایه داریم فکر کنم هزینه هر ماهش ۲ تومن هم نشهحالا چطورایشون از ۷ روز هفته شاید دو وعده خونه ...

درسته عزیز💐🌹🌹

مرسی از پیامت💐🌹

سلام خانوما یه سوالشما اگه شوهرتون بهتون اعتماد داشته باشه حساب همه پولاش دستتون باشه،مخفی کار نباشه ...

سلام 

میخواستم تجربه خودمو بگم  ،با اینکه تو این جمع کم تجربه تریم 

منم مثل شما هستم ،تمام مخارج دست خودمه  ،همسرم هر چی بخره خونه ماشین ،زمین ،همه چی ب اسم‌منه 

ولی همش سعی میکنم پس انداز مخفی داشته باشم‌😊ن برای اینکه مال خودم باشه و ایشون نبینه 

بخاطر مواقعی ک خیلی واقعا احتیاج داشته باشیم و دستمونو جلوی کسی دراز نکنیم 😌

بیشتر خانمایی ک اینجا هستن با همین پولای مثلا مخفی طلا🤩 میخرن و میذارن کنار 

ولی من تا الان این کارو نکردم ،همش تو حساب بوده 

میخوام سعی کنم از این ب بعد طلا پس انداز کنم 😉🤑

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

خب من از اونجایی که عین هاپو پشیمون شدم مسافرت نرفتم

سریع واسه فردام برنامه سفر چیدم😁👏

زرنگا بگن چی بردارم یادم نره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اگه شوهرتون بهتون اعتماد داشته باشه نصف خونه رو به نامتون کنه در مقابل هیچی، از پس انداز مخفی تون ب ...

نه عزیز دلم ❤️ پس انداز مخفی رو اصلا رو نکن 

یه زن همیشه باید یه پشتوانه ای داشته باشه برای خودش 👌

آدم از فردای خودش خبر نداره 

خیلیا رو دیدم ...از روی تجربه میگم که هر چقدر هم زندگی اتون بر وفق مرادتون پس انداز مخفی رو رو نکنین 👌

بالاخره همون خرج خونه زندگی امون میشه 👌

اما با یه تفاوت که به اسم کس دیگه یا قرعه یا وام بیاری وسط 

من خواهرانه بهت میگم عزیزم هیچ مدالی بهمون نمی اندازن 

بابت پس اندازی که کردیم👌

بدتر نود درصدشون هم طلبکار میشن 

که چرا از من مخفی کردی 👌

بعضی از آقایون هم هستند که میان خرجی رو به حداقل میرسونن...میگن ببین چقدر میدادم که این هم خرج خونه رو مثلا کشیده 

هم خورد و خوراک و هم پوشاک و هم پس انداز کرده ☹️

دیگه نمیگه عزیز من از خیلی چیزا زده که پس انداز شده 

بعضی از آقایون هم دیگه فکر میکنن همیشه پشتت گنج 👌

پول بخوای ...کم میده ..یا اصلا نمی‌ده 🙁

میگه تو که زیر پوستت پر پول از همون خرج کن ...🤦

و اینکه عزیزم الان حرف افتاد میگم ...چند روزی میخواستم بنویسم ولی وقت نمی‌کردم 

چند روز پیش از مادر همسرم شنیدم که یکی از آشناها رو زنش رفته زن گرفته 👌

بخداوندی خدا از تعجب همونجا یخ زدم 🙁

وای خدای من مگه میشه 

به احد و واحد از وقتی خبر رو شنیدم ...خواب و خوراک ندارم 

مگه میشه ؟

یعنی همه ی اهل فامیل سر این آقا قسم می‌خوردند 

همه به شوهر این خانوم که آشنای درجه دو مادر همسرم اینا هستند غبطه می‌خوردند 👌

اهل نماز ...اهل قرآن ...خانواده دوست ❤️

اگه بگم از صفات مثبتشون  یه کتاب میشه 

طوری که همه ی خانوم های فامیل به همسزاشون میگفتن یاد بگیر 🤦

اگه بخوام دنبال ویژگی منفی اش باشم ....هیچی واقعا به ذهنم خطور نمیکنه 👌

ولی ببین عزیزم به خاطر همون میگم که آدم هیچی از فردای خودش خبر نداره 

آقاهه حدود چهل و پنج سال ...👌با زندگی مشترک حدود بیست سال رفته ازدواج کرده 👌

خانومش هم واقعا یه زن  خانوم به تمام معنا ....

خوشگل ...خوش اندام ...زیبا ...سفید رو ...خوش رو ...اهل خونه زندگی ...با سلیقه ...کد بانووو♥️

معلم هم بودند ...یه دونه هم فرزند دارن هفده ساله 

بعد آقا رفته روش ازدواج کرده ...گفته دوست داری بشین 

نداری خب طلاق بگیر برو 

به همین راحتی ....🤦دوستش دارم ازدواج کردم 

مادر شوهرم می‌گفت دختر بیست و چهار سالش 🥺

قطعا برای مال و اموالش باهاش  ازدواج کرده 👌

همون مال و اموالی که هر دو پا به پای هم کار کردند و جمع کردند 🥺

یعنی واقعا حالم بهم میخوره 

همون‌طور که اقاههه ...واقعا مرد زندگی بود 

خانوم هم واقعا زن زندگی بود ...یعنی کسی نمیتونه یه ایراد حتی کوچلو برای خانوم بگیره 👌 از بس که خانوم با وقاری بود 

از مادر همسرم که پرسیدم گفتم مادر آخه چرا واقعا ؟؟

گفت والله ما خودمون هم تعجب کردیم 

گفت پسر می‌گفت ...می‌ره چند هفته ای خونه ی مادرش میمونه و من تنها میمونم 🙁

مادرشون یه شهر دیگه بود ...این خانومم هم هر چند ماه یه بار که می‌رفت بهشون سر بزن 

آقاهه رفته روش ازدواج کرده ☹️با پررویی هم گفته میخوای بشین ...میخوای طلاق بگیر آزادی 

آدم اصلا نمیدونه چی بگه ...به کی اعتماد کنه ...

پس عزیزم با این اوصاف هیچ وقت پشتت رو خالی نکن 

پس انداز خودت رو ...رو نکن 

پس انداز مشترک یه چیز دیگه 👌

پس انداز مخفی همون شخصی یه چیز دیگه 👌

نه عزیز دلم ❤️ پس انداز مخفی رو اصلا رو نکن یه زن همیشه باید یه پشتوانه ای داشته باشه برای خودش 👌آد ...

مرسی عزیزم، خوبه که باهاتون مشورت کردم تصمیم احساسی نگرفتم... درست میگی آدم از فرداش خبر نداره، واقعا نمیتونستم از اطرافیان مشورت بگیرم خبر ندارن، مرسییی که هستید      

سلام دوستان ی سوال دارم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.

میگم با لیسانس مدیریت بازرگانی میشه استخدام آموزش پرورش شد.همچین رشته های رو قبول میکنن.خیلی نیاز ب راهنمایی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا ❤ من است.
اگه شوهرتون بهتون اعتماد داشته باشه نصف خونه رو به نامتون کنه در مقابل هیچی، از پس انداز مخفی تون ب ...

شرایط همه مثل هم نیست دوست عزیز ولی اگه شوهرت باهات رو راست و هواتو داره ، و برای مال و اموال هم هواتو داره ، چرا چیزی ازش قایم کنی ؟ 

هیچی ارزش رابطه قشنگتونو نداره 

خودم و شوهرم رابطمون همینطور ، نه اون چیزی از من قایم میکنه نه من ؛ یک روح در دو تن چون همیشه از روز اول ، باهام صاف و صادق بودیم .... ؛ اینا رو گفتم که شرایط خودتو مقایسه کنی و درست تصمیم بگیری.....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم انشالله بعد هر سختی اسونی هس توکل کن بخدا بنظر من ویپاد بهتر از مهر هست هم پلکانی میتونی ...

ممنونم عزیزدلم 

از مامان سبحان عزیزم هم ممنونم نمیدونم چرا چند بار دارم ریپلی میکنم پیامم ارسال نمیشه واسشون ممنونم ازشون بابت دعای خیرشون

منم تو همین یکی دو ماه آینده جراحی فک باید انجام بدم ، با دیدن پیامتون ذوق کردم ، هزینه اش خیلی بالا ...

ان شاالله بهترین جراحی باشه

نمبدونی بعدش چقدر حسهای خوب

چقدر واکنشهای خوب

و چقدر  زندگی رنگ و لعابش عوض میشه برات

سلامی به گرمی روی ماهم به روی ماه خوشگلای خسیس خودم ،😍خب اول از همه تبریک میگم به ستاره جون که خونه ...

سلام عزیزم اصلا تو میای تاپیک حال وهواش عوض میشه ❤️ممنونم از تبریکت سلامت باشی 

اگه دوست داری درباره کار خونگیت هم بگو شاید ایده شد 🌹

به به سلام به دوست عزیزم شکلاتی جان ❤️مگه میشه یادمون نباشه عزیزم یادمه که آخرین بار اومدین گفتین دع ...

سلام به روی ماهت عزیزم😍😘

دوست روزای سختم 🤩

که با یاد حرفات تو بدترین شرایط جون میگرفتم و یه جاهایی گوش میکردم و حقیقتا یه وقتایی هم گوش نمیکردم،😅

چون فشار مشکلات به وقتایی خیلی بیشتر از جسم و توان من بود متاسفانه 😔

و اینکه یه سری اتفاقات ناگواری افتاد این وسط که همه میگفتن بخاطر چشم زخم هست و پیشرفتی که این مدت کرده بودین

که شاید خنده دار باشه این پیشرفت از نظر شما اما ادم تنگ نظر متاسفانه خیلی زیاد شده بچه‌ها و من اینو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم 

بچه‌ها کلی تجربه کسب کردم این مدت 

فقط اینو میگم اگر پولی هرچند ناچیز میمونه بعد دادن قسط و قرضاتون  خداروشکر کنید که بیکاری بد دردیه و علاوه بر مشکلات اقتصادی که داره باعث بحث و اختلاف بین خونواده هم میشه 

و فشار روانی زیادی داره

اگر بخوام بگم شاید این تاپیک خیلی از مشکلای منو تو این مدت حل کرد 😃

مثلا وام بلو یا  طلاهای خورده ریز و وام هایی که به طلا تبدیل شده‌ بودن حتی موتور قسطی که به پیشنهاد بچه‌ها ی تاپیک خریده بودیم ❤️

همه و همه دست به دست دادن که بتونیم مغازه نونوایی بزنیم 😍

درسته الان سودی نداره و یه جورایی باید از جیب هم هزینه کنیم ولی امید دارم حداقل میگم شرایط بهتر میشه و مطمئنم خدا تنهام نمیزاره چون تلاشای خودمو شوهرمو دیده 😍

بچه‌ها دعا کنید واسمون مشتری بیاد و شرایطمون خوب بشه چون به دعاهاتون ایمان دارم 🥹

2810